Babypraat, Moeder zijn, Persoonlijk, Winnen!

WINNEN: Wie jarig is trakteert: 6x kwijlslabbetje

Hieperdepiep hoera! Ik ben jarig, en ik ben 25 jaartjes jong geworden. Vandaag vier ik mijn verjaardag voor het eerst als mama. Vorig jaar was ik nog volop zwanger, en nu heb ik alweer een rondkruipend kereltje. Maar als je jarig bent, dan moet je natuurlijk trakteren, dus dat ga ik bij deze dan natuurlijk ook doen.

kwijlies

Zoals jullie weten ben ik enorme fan van de kwijlslabbetjes. Ik heb ze van de Primark en H&M. Maar natuurlijk heb ik er het meest van mijn zus die ze zelf heeft gemaakt. Binnenkort heeft ze een nieuwe serie slabbetjes onder een andere naam dus houd haar instagram @lovesmanja in de gaten! Ik heb er enorm veel en kan ook niet meer zonder. En omdat ik er zo’n fan van ben, geef ik er vandaag maar liefst 6 weg! Je kan ze op vele manieren combineren, stoer of juist lief. En als het kwijlen eenmaal voorbij is, is het ook nog een hele leuke accessoire!

Oké, genoeg gepraat. Wat moet je doen om te kunnen winnen?
1. Volg ons op Bloglovin’.
2. Like dit bericht op Bloglovin’.
3. Laat een reactie achter welk slabbetje je wilt winnen (1, 2, 3, 4, 5 of 6 – je krijgt natuurlijk een gloednieuwe!)
4. Laat een geldig e-mailadres achter in het daar voor bestemde vakje.
Deze winactie loopt een week, dus tot dinsdag 25 februari. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.

En dan nu de slabbetjes die je kan winnen…

winactiekwijlslabbers

Veel succes en wie weet loopt jouw kindje binnenkort met zo’n gaaf slabbetje rond!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer Healthy Mommy 18 februari 2014 om 06:26

  Leuke winactie voor je verjaardag! Aangezien wij al omkomen in slabbetjes e.d. laat ik deze even voorbij schieten voor alle moeders die nu denken; woah, die wil ik 😉 Die gaan vast en zeker komen zo…

 • Reageer Dita 18 februari 2014 om 06:47

  Erg leuk! Zoals je weet heb ik zelf nog geen kindje maar de vrouw van mn neef is zwanger dus dit zou erg leuk zijn voor haar, eigenlijk naakt het me niet uit welk slabbetje maar als ik dan toch een keuze moet maken, slabbetje 5. Succes!

 • Reageer Isabel Cristina 18 februari 2014 om 07:30

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb zelf geen kinderen en ik ken ook geen kinderen in die leeftijd.. Heel jammer want ik vind ze heel leuk!

 • Reageer Andrea 18 februari 2014 om 08:28

  Van harte gefeliciteerd met je 25ste verjaardag! Mijn kleine boef van een half jaar is nu wel toe aan kwijlslabbetjes (nog geen tandje te bekennen maar aan het kwijl te zien zal dat niet lang duren). Wanneer kreeg River zijn eerste tandje? Het is moeilijk kiezen tussen 2 en 5, maar dan ga ik toch voor 2. Zijn deze allemaal zelf gemaakt?

 • Reageer chucky1012 18 februari 2014 om 08:42

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik heb een buurmeisje die nog geen jaar oud is en ze kwijlt omdat ze tandjes krijgt.
  Het slabbertje zou dus heel goed van pas komen.

  Bloglovin: chucky1012

  Slabbertje: nr 4

  Fijne dag 😉

 • Reageer Carolien 18 februari 2014 om 08:56

  Wat leuk! En van harte gefeliciteerd natuurlijk! Mijn neefje wordt bijna 1, en die kan zo’n slabbetje heel goed gebruiken haha. Hij zevert wat af 😉 Ik vind nummer 5 erg tof. Ik ga straks op de laptop even kijken hoe bloglovin werkt!

 • Reageer Joyce 18 februari 2014 om 09:52

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee en ik zou graag kans maken op nummer 1.

 • Reageer Rebecca 18 februari 2014 om 10:57

  jaaah wat een onwijze coole slabbers!!!
  zit altijd vol bewondering te kijken hoe stylisch river er uit ziet met zn sjaaltjes enz
  ik zou wel slab nr 2 willen!!!
  groetjes Rebecca

 • Reageer marianne 18 februari 2014 om 11:18

  Wat een super leuke slabbetjes! Onze dochter van 15 weken heeft reflux waardoor ze veel spuugt. Ze moet dus altijd slab om. Dan graag zo’n mooie die ik hier kan winnen.
  Ik vind slab nr. 1 heel mooi voor onze lieve kleine meid.
  Groetjes,
  Marianne

 • Reageer Kelly Caresse 18 februari 2014 om 12:53

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuke winactie! Ik doe mee en ik ga voor slabbetje 3 voor Lana 😀

 • Reageer Evy Le-Fevre 18 februari 2014 om 13:24

  Van Harte gefeliciteerd!!

  Super leuke Actie wij doen mee!! de slabbers zijn echt fijn! Samuel draagt hem nu nog steeds!!
  Wij doen mee voor ons (aankomende dochtertje) Slabber nummer 1 <3 love it!

 • Reageer Whitney 18 februari 2014 om 13:36

  Van harte gefeliciteerd!! Geniet van je dag! Ik ga voor slabbetje 5 voor mijn zoontje 🙂

 • Reageer PSnim 18 februari 2014 om 19:36

  Gefeliciteerd nog! Hopelijk heb je een fijne dag gehad.
  Ik hou van kwijlsjaaltjes dus ik doe heel graag mee voor kleine Nim. Nummer 5 zou perfect passen bij al zijn kleertjes 😉

 • Reageer Marjolijn 19 februari 2014 om 22:44

  Leuk!!! Ik doe graag mee voor mijn kwijlende neefje, haha! Tandjes komen door, dus steeds tot op zijn rompertje nat van het kwijl;-)…
  Ik doe graag mee voor 6!

  En natuurlijk als nog gefeliciteerd met je verjaardag!!!

 • Reageer melissa 20 februari 2014 om 10:40

  Leuk! Ik doe mee voor mijn zoontje. Bijna 1 en nog geen tandjes, dus die zullen nu wel in rap tempo (met veel kwijl) volgen. Ik ga voor nummer 5!

 • Reageer suzy 20 februari 2014 om 14:18

  Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon, ik ga voor nummer 5 !

 • Reageer Wieneke 21 februari 2014 om 09:42

  Leuke blog dames! En ook erg leuke slabbetjes! Ik ben 16 januari mama geworden van Roman, dus de slab zou goed van pas komen! Ik ga voor nummertje 2 .

 • Reageer Marian 21 februari 2014 om 20:44

  Nog van harte gefeliciteerd. Wat een leuke slabbbetjes, mijn favoriet is nr. 5. De tijd van kwijlen is nu echt aangebroken bij ons kleine mannetje, dus de slab is zeer welkom. Het zal de mooiste worden die hij heeft!

 • Reageer Nina 22 februari 2014 om 05:55

  Ik doe ook graag mee: ik krijg binnenkort een lief neefje! Dan ga ik voor slab 2 please….

 • Reageer Anneliese de Waal 22 februari 2014 om 21:29

  Ik doe graag mee voor nummer 1

 • Reageer Anita H. 23 februari 2014 om 13:11

  Ik ga voor nummer 5.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge