Lifestyle, Persoonlijk

Beauty by Bibian

Vorige week hebben jullie Beauty by Manon kunnen bekijken en het leek mij leuk om ook te laten zien wat ik dagelijks gebruik. Ook ik ben geen beauty meisje maar volg wel een aantal blogs om wat goede producten te kunnen vinden.

beauty1goed

Als eerste de make-up. Ik gebruik niet heel veel en ben al helemaal niet van de oogschaduw. Een goede basis vind ik wel belangrijk, ik heb nou eenmaal geen prachtige huid. Ik gebruik op dit moment de foundation FITT van Maybeline, concealer van Catrice en poeder van Essence. Ik gebruikte altijd de poeder van MAC maar deze vind ik net zo prima. Verder om alles te fixeren gebruik ik van MAC de FIX+. Verder heb ik twee lievelingsblushes die ik dagelijks afwissel. Één van Sleek en de ander is van Dior. Als highligther gebruik ik elke dag Soft & Gentle van MAC. Mijn wenkbrauwen teken ik bij met een potloodje van de Hema, de eyeliner die ik gebruik is van Rimmel, en mascara’s wissel ik altijd af.

beauty2

Soms gebruik ik nog reinigingsdoekjes, oeps. Maar meestal gebruik ik deze drie producten van Babor die ik gekregen heb van Lizanne. Als dag- en nachtcrème gebruik ik nu die van Weleda. Als ik zin heb in een maskertje, gebruik ik het liefste dit Mudd Masker, een soort modder masker. Verder heb ik geen elektrische tandenborstel maar gebruik ik een gewone en op dit moment de whitening tandpasta van Prodent.

beauty3

Mijn lievelingsshampoo is die van Balea uit Duitsland, mijn geverfde haren blijven er lang mooi door en ze zijn ook nog super betaalbaar. Op dit moment is de lavendelzeep mijn lieveling maar dat verschilt heel erg. Voor mijn haren gebruik ik een protector van CHI voor het föhnen, de haarolie van Balea na het wassen en voor een beetje een strandlook de spray van Toni&Guy. Mijn favoriete haarspray is van Schwarzkopf.

Dit waren mijn favoriete beautyproducten. Het verschilt soms nog wel eens want ik ben altijd in voor wat nieuws.
Welke merken gebruiken jullie graag?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

6 reacties

 • Reageer Dita 15 maart 2014 om 07:46

  Leuk om te zien wat je voor producten gebruikt

 • Reageer Svenja 15 maart 2014 om 08:51

  Wauw, prachtige producten gebruik je zeg!

  • Reageer Bibian Sloot 15 maart 2014 om 09:04

   Dankjewel Svenja!

 • Reageer Bouchra 15 maart 2014 om 09:46

  Mooie producten gebruik je allemaal! Leuk om te zien 🙂

 • Reageer Roos 15 maart 2014 om 10:02

  Je gebruikt erg mooie producten! Die Sleek blush vind ik echt prachtig!

 • Reageer Betty 15 maart 2014 om 11:05

  Blijft leuk om te zien. Ik gebruik dagelijks eigenlijk alleen maar een eyeliner, mascara en wenkbrauwpotlood. Maar als ik er echt zin in heb, ga ik helemaal los. Haha.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge