Babypraat, Lifestyle, Moeder zijn, Persoonlijk

Een dag uit het leven van een moeder #2

Vandaag laat ik jullie weer een hele dag uit mijn leven als moeder zien. De vorige keer dat ik dit deed had ik een erg drukke dag, vandaag had ik wat meer tijd voor mezelf en River. Kijken jullie mee?

dag1Mijn wekker ging vandaag pas om half 9, ik was erg laat naar bed gegaan dus ik mocht even een uitslaapmomentje van mezelf pakken. Ik ging snel onder douche, trok kleren aan en deed mijn make-up.

dag2Tijdens het make-uppen hoorde ik River al wakker worden. Toen ik op zijn kamer kwam, stond meneer al naar me te lachen. Lieverd! Ik waste hem, kleedde hem aan en ging naar beneden. Ik zette ook nog even een wasje aan.

dag3River had erge honger en ik ook, dus ik maakte pap voor River en voor mezelf kwark met walnoten, honing en pure chocolade, echt heel lekker! Daarna maakte ik de luiertas klaar.

dag4Even gezellig bij Manon op de thee, als wij komen is er gelijk een bom ontploft haha. Ik gaf River een fruithapje en een uurtje later was het tijd voor een boterhammetje. Na twee stukjes viel hij in slaap haha, wat een lekker ding!

dag5Manon en ik werkten wat aan de blog en we maakten de pakketjes van de winactie klaar. Ik moest nog boodschappen doen en vroeg Manon heel lief of ze even op River wilde passen. Zo kon ik even snel en makkelijk de weekboodschapjes doen. En dat wilde ze wel, dus ik ben even vlug de boodschappen gaan doen. Het was enorm druk en een grote zoektocht want alles stond ergens anders.

dag6Toen ik bij Manon aan kwam zaten ze lekker samen te kletsen, daar kan ik echt van genieten. Toen ik thuis kwam ruimde ik de boodschappen op en haalde ik de was uit de wasmachine, hing de was op en vouwde de was op die nog aan de lijn hing. Ik ben altijd blij als dat achter de rug is, ik heb een hekel aan de was.

dag7goedDaarna kreeg River de fles en daarna zat meneer even lekker een broek vol te poepen haha (sorry jongens ;)). Ondertussen was de vaatwasmachine klaar en ruimde ik deze uit.

dag8Ik werkte nog even aan de blog en ondertussen gaf ik River wat drinken en een koekje. Daar kan hij zo van genieten, lieverd!

dag9Op een gegeven moment zag ik dat River een grote kras op zijn gezicht had, oh oh zijn nageltjes te lang. Ik knipte even zijn nageltjes en trok mijn sportkleding aan en maakte de sporttas klaar. Daarna was het tijd om te koken, lekker bami.

dag10We gingen gezellig samen eten want mijn vriend was wat later thuis, dat heb je wel eens als je een eigen bedrijf hebt. Na het eten knuffelden en speelden we eventjes. Hij kan soms zo lekker kroelen. Ik kreeg een sms van mijn vriend dat hij onderweg was, dus ik maakte een bord eten voor hem warm.

dag11Toen mijn vriend binnenkwam, ging ik naar buiten, want ik ging sporten. We gingen voor Piloxing maar helaas was dat er niet dus besloten we mee te doen aan BodyShake. Na het sporten lekker naar huis, River sliep al dus we hadden heerlijk een avondje Wie is de Mol mét een zakje chips. Ik kan zo genieten van de donderdagavond, eindelijk is mijn favo programma weer terug!

Dit was weer een dagje uit mijn leven als mama. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien.

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Kim 1 maart 2014 om 13:24

  Leuk om te lezen! 🙂 River ziet er zo’n schatje uit! En wat een leuk bloemmetjesbloesje heb je aan op de foto waar je River zijn papje geeft! Waar heb je dat vandaan? 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 1 maart 2014 om 16:41

   Dankje, die komt van de Berschka!

 • Reageer Jess 1 maart 2014 om 13:59

  Leuk om te zien. Herkenbaar hoe die dagen verlopen met kakbroeken en ontploffingen van babyspullen haha.

 • Reageer Mattania 1 maart 2014 om 14:02

  aah super schattig! Leuk om te zien 😀

 • Reageer Healthy Mommy 1 maart 2014 om 14:28

  Leuk! Gave spijkerbroek heb je aan op de foto’s! Heel stoer. Ideaal en ontzettend fijn om zo’n lieve vriendin te hebben die zo nu en dan ff spontaan oppast.

  • Reageer Manon 1 maart 2014 om 17:26

   Hihi, ik ben heul lief <3 😉

 • Reageer Dita 1 maart 2014 om 14:38

  Super leuk om te zien!

 • Reageer Vanessa 1 maart 2014 om 16:41

  Ik vind dit heel leuk om te zien!

 • Reageer Happy Lioness 1 maart 2014 om 16:59

  Leuk en herkenbaar!

 • Reageer Lori 1 maart 2014 om 17:28

  Leuk stukje, en ook overzichtelijk zo met drie foto’s naast elkaar.

  • Reageer Bibian Sloot 1 maart 2014 om 23:45

   Dankjewel!

 • Reageer Eline 1 maart 2014 om 19:21

  leuke dag!

 • Reageer Barbara 1 maart 2014 om 21:23

  Handig zo’n vriendin die even op wil passen!

  • Reageer Bibian Sloot 1 maart 2014 om 23:44

   Jaa handig en héél lief <3

 • Reageer Michelle 2 maart 2014 om 11:29

  Superleuk om even een dagje mee te spieken! Jouw leven is heel anders dan het mijne, dat zie ik wel! Maar dat maakt het juist heel leuk (:

 • Reageer Annick 2 maart 2014 om 13:33

  Heel leuk om te lezen :)!

 • Reageer Gwen 2 maart 2014 om 13:40

  Zo leuk om te zien allemaal! Ik heb vorige week mijn eerste plog geplaatst en ga het zeker nog eens doen! 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge