Lifestyle, Organizen, Persoonlijk, Wonen

Een geldboompje in de achtertuin, ja graag!

Over een paar weken is het zover, dan zitten we helemaal gesetteld in ons nieuwe huisje! Een nieuw huis betekent ook dat je soms wat kleine aanpassingen of extra dingetjes nodig hebt. Er gaan wat dingen stuk of je bent tegen een paar dingen aangelopen in het oude huis wat je in het nieuwe huis anders wilt doen. En ja, dat heb ik, héél veel haha. Ik ben nou eenmaal een rommelkont maar daar kun je heus wel wat aan doen. Het betekent niet dat ik onderstaande spulletjes en dingen volgende week in huis heb, want daar heb ik nu helaas het geld niet allemaal voor. Maar gewoon, een wishlist van wat ik allemaal zou willen in het nieuwe huis!

Als allereerst wil ik het liefste nieuwe glazen. Ik heb op dit moment echt duizend verschillende glazen. Wat ik graag in het nieuwe huis wil, zijn allemaal dezelfde glazen. Dat oogt netter en opgeruimder dan een wirwar aan verschillende soorten: groot, klein, dik, dun. Deze van de HEMA staan op mijn wishlist. En ja, het zal veel Hema zijn, ik werk er nu eenmaal en de personeelskorting is altijd leuk meegenomen haha.
wishlist1

Toen wij samen gingen wonen kregen we her en der handdoeken, super lief. Maar nu ik in het nieuwe huis wat meer orde wil, zou ik graag allemaal dezelfde kleur handdoeken, washandjes, theedoeken etc. willen hebben. Op dit moment zwerft er rood, grijs, zwart, beige, roze en mintgroen door het huis. Dit wil ik allemaal weg doen en graag alles in één kleur. Dit zou ik overal kunnen halen: Hema, Zeeman of bijvoorbeeld de Action. Dit is voor ons wel een investering dus dit zou er nog niet 1-2-3 komen. Maar hee, zodra het op een lijstje staat, gaat het er ooit komen!

Zachte crackers, kapotte crackers, open verpakkingen. Dat is nou echt helemaal Bibian. Maar dat gaan we in het nieuwe huis anders doen. Ze hebben niet voor niks in de winkels speciale opbergboxen voor Knäckebröd. Verder wil ik graag nog wat voorraaddozen, maar dan wel in dezelfde stijl. Zo krijg je toch een eenheid in alle losse zakjes, doosjes etc.

Grote doorzichtige opbergdozen. Ik heb er al drie op Rivers kamer staan waar de kleding die hij niet meer past in zit, netjes per maat gesorteerd. Jaja, ik kan het dus heus wel! Daarom wil ik er voor de zolder ook wat hebben. Zo kan ik alles netjes opbergen. Kerst in een kerstdoos, alle decoratie bij elkaar, ftoalbums in een doos, oude schoolspullen bij elkaar. Als ik al deze dozen dan netjes op de zolder zet, kan ik gemakkelijk alles terug vinden en liggen er geen losse spullen over de zolder verspreid (zoals nu…).

wishlist2Ook wil ik graag wat nieuwe decoratie spulletjes. Hetgeen wat ik nu heb staan, heb ik zeker al een paar jaar. Tijd voor wat nieuws. Laatst liep ik door de Action met Manon en zag ik echt super leuke dingen. Als ik tijd heb ga ik met mijn verjaardagsgeld eens even op onderzoek uit, uiteraard wel met Manon, die heeft er nou eenmaal een oogje voor haha.

Verder wil ik voor de vier kussens op mijn bank nieuwe hoezen. Deze heb ik nu denk ik 3 jaar, en ben er wel een beetje op uitgekeken. Je hebt tegenwoordig hele leuke kussenhoezen bij de Primark. Daar wil ik natuurlijk dan even voor gaan kijken. We gaan binnenkort toch mijn verjaardagsgeld spenderen voor mijn nieuwe huisje, en waar kan je dat beter doen dan bij de Primark, Action en Xenos.

Ook wil ik graag twee nieuwe dekbedovertreksets. Ik heb heel lief van de moeder van Manon mooie witte gordijnen gekregen en ik wil dus een rustige slaapkamer maken, waar we ook echt tot rust kunnen komen. Ik weet nog niet in welke kleurtinten ik wil gaan werken, maar gewoon even 2 frisse nieuwe overtrekken met rustige kleuren.

wishlist3

En dan als laatste nieuwe wasmanden. Het liefste wil ik er drie. Ik ben ontiegelijk slecht in de was bij houden. Ik heb geen droogtrommel dus ik moet alles op hangen. En het frustreert me enorm dat het zo lang duurt. Ik kom soms echt om in de was, het wordt maar niet droog. Je zult zeggen, tijd voor een droogtrommel, maar helaas staan deze niet op elke straathoek te wachten haha. Maar wat ik wel kan doen is de was netjes sorteren. Ik ben zo’n iemand die alles bij elkaar gooit. Rompertjes, handdoeken, shirts, spijkerbroeken. En ja, dan gaat er wel eens wat mis. En dat wordt (hopelijk) in het nieuwe huis verleden tijd. Ik wil drie wasmanden, 1 voor de witte was, 1 voor de bonte was en 1 voor de handdoeken. Misschien komt er dan een keer orde in de chaos en krijg ik er een structuur in.

Voor nu is dat mijn wishlist, ik hoop dat het ooit zo komt dat ik dit allemaal heb en dat mijn huis er wat netter en georganiseerder uitziet!

Hebben jullie nog dingen die je nog graag wilt in je huisje? En waar winkelen jullie het liefst als het gaat om decoratie?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

5 reacties

 • Reageer Dita 5 maart 2014 om 06:47

  Leuk om te lezen, wij hebbn ook verschillende handdoeken etc, ooit moet dat ook eens anders 😉 ik winkel het liefst bij Action voor decoratie en combineer graag goedkoop met wat duurder.

 • Reageer Joyce 5 maart 2014 om 09:25

  Mooie lijst! Wij hebben toen we gingen verhuizen ook alles aangepast en een eenheid gemaakt. 🙂

 • Reageer Eline 5 maart 2014 om 10:01

  Misschien een tip voor de handdoeken; ik had hetzelfde als jij, toen ik op mezelf ging van iedereen handdoekne gehad en dus geen gezicht. Ik heb ze allemaal donkerpaars geverfd met textielverf. Dat ging eigenlijk heel erg prima, je ziet niet dat ze ooit een andere kleur hebben gehad!

 • Reageer Martina 5 maart 2014 om 11:29

  Een geldboompje lijkt mij ook wel wat! Wij hebben net een koophuis en ik wil graag een mooie nieuwe bank! Maar man wat zijn die dingen duur…. Echt niet te betalen! Maar ik hoop wel dat hij er dit jaar gaat komen 🙂

 • Reageer Eline 5 maart 2014 om 11:40

  hier mag dat ook hoor 😀

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge