DIY, Filmpje, Lifestyle, Organizen, Wonen

FILMPJE: Winter to Spring

springwinter

Yay! Het is officieel lente! OUT met de donkere herfst en winterkleuren en IN met de pastelkleurtjes en vrolijke spulletjes. Ik ging laatst mijn woonkamer en keuken omtoveren tot een waar lenteparadijsje en besloot dit te filmen. Ik kocht leuke plantjes en haalde al mijn lentespullen van zolder en uit de kasten. Kijk je mee hoe ik mijn huis van winter naar lente breng?

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

Hebben jullie ook voor elk seizoen/tijd van het jaar andere accessoires voor in huis of ben ik daar weer zo neurotisch in?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Suzanne 24 maart 2014 om 12:39

  Wat woon je prachtig! En wat heb je je huis mooi opgefleurd!
  Suzanne onlangs geplaatst…Picture Perfect | Personal First!My Profile

 • Reageer Vanessa 24 maart 2014 om 13:05

  Wat een leuk filmpje! Ik heb helemaal zin om nu zelf ook aan de slag te gaan. Je woont trouwens super mooi zeg!
  Vanessa onlangs geplaatst…Webshop Kelly Bijou + winactie!My Profile

  • Reageer Manon 24 maart 2014 om 13:09

   Dankjewel ^^!

 • Reageer Joyce 24 maart 2014 om 13:07

  Leuk! Had het filmpje al gezien op youtube vanochtend. Ik decoreer alles ook anders elk seizoen.
  Joyce onlangs geplaatst…(plog) een dag uit het leven van…#3My Profile

 • Reageer Monique Koburg 24 maart 2014 om 13:38

  Ontzettend fleurig! En ontzettend gave keuken heb je! Zelf verander ik het ook elk seizoen!
  Sommig mensen vinden het ook echt onzin dat ik het doe, maar in de winter doe je toch ook geen korte broek aan? 😉

  • Reageer Manon 24 maart 2014 om 13:50

   HAHA inderdaad! Ik moet er niet aan denken dat mijn huis er 365 dagen per jaar hetzelfde uit ziet, saai.

 • Reageer Linda 24 maart 2014 om 14:12

  Wat heb je er een leuk filmpje van gemaakt. Lekker vrolijk zo. Zou het zelf wel willen, maar mis gewoon dat inzicht. Wordt al snel teveel of te druk hier in huis. Dus hou het op een hoekje van de eettafel en de lamp die ik daar soms bij betrek. Nu dus in het paasthema.
  Linda onlangs geplaatst…De kunst van het geen nee zeggenMy Profile

 • Reageer Gwen 24 maart 2014 om 14:13

  Wat een leuk idee om dat per seizoen te laten wisselen! Ik krijg helemaal zin om ook dingen te veranderen hier 🙂
  Gwen onlangs geplaatst…Plog #2: Zaterdag met z’n drietjesMy Profile

 • Reageer Healthy Mommy 24 maart 2014 om 15:28

  Ziet er erg gezellig en voorjaarsachtig uit! Heerlijk.. 🙂
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Postpartum depressieMy Profile

 • Reageer Dita 24 maart 2014 om 18:50

  Leuk! Ik bn dol op de lente en haal zelf ook bloemen en andere spullen in huis om het echt lente achtig te maken
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Pasta met groene groentenMy Profile

 • Reageer Nicky 24 maart 2014 om 19:44

  Dat heb je leuk gedaan, effect is heel leuk en fleurig. Van het weekend wil ik zelf nog wat in huis veranderen, moet alleen nog wat gaan shoppen.
  Nicky onlangs geplaatst…Column – NSS Top of FlopMy Profile

 • Reageer Lifestyle-Fabriek 25 maart 2014 om 09:22

  Leuk! niets is leuker dan je huis lekker aan te passen aan de seizoenen, zo heeft elk seizoen ook weer iets gezelligs. Maar ben ik wel weer blij dat het lekker licht is, mooie pastel kleurtjes in huis gehaald kunnen worden en er een bos verse bloemen op tafel staat!
  Lifestyle-Fabriek onlangs geplaatst…INSPIRATIE FABRIEK: DE LEUKSTE KINDER TRAKTATIESMy Profile

 • Reageer Marieke 25 maart 2014 om 10:00

  Leuk zo met die kussentjes op de bank. Ik heb het dit keer voor de lente een beetje rustig gehouden. Voor de zomer ga ik wel aan de slag met schelpen en rood en blauw.
  Marieke onlangs geplaatst…Gewoon Gezond: Let’s talk about foodMy Profile

 • Reageer Sanne 25 maart 2014 om 11:23

  Wat een leuk filmpje, heb er helemaal inspiratie van gekregen!
  Zelf verander ik mijn huis ook met de seizoenen mee, door alleen wat andere accessoires heb ik meteen het gevoel van een nieuwe interieur. Niks raars aan dus 😉

 • Reageer Marjon 25 maart 2014 om 11:51

  Leuk filmpje! Ik krijg er helemaal zin van om ook alle dozen met frutsels op te zoeken. Het is juist leuk om elk seizoen je kamer net weer een beetje te veranderen met wat accessoires.

 • Reageer Jannieneke 25 maart 2014 om 19:41

  Wat woon je mooi/leuk/gezellig! Je hebt een hele mooie basis, met deze gezellige dingetjes, word het sfeertje toch nét ff anders. Heel erg leuk! En je bent echt niet de enige hoor, don’t worry. Ik verander ook heel vaak mijn ”hoekjes”. Heerlijk afwisselen. Ik geniet zo van kleuren/vormen enzo! Wat ik even ”zat” ben doe ik een doos naar zolder. Zo nu en dan haal ik dan weer ’n doos naar beneden, het is dan altijd weer superleuk wat je dan tegenkomt. (Ik ben vaak alweer vergeten dat ik het had. *Bloos*)

  • Reageer Manon 25 maart 2014 om 21:06

   Dankjewel! HAHA dat vergeten heb ik ook wel eens :’)

 • Reageer Tamarah 27 maart 2014 om 16:14

  Wat een groot huis heb je zeg! En wat leuk opgefleurd zeg! Ik verander mijn decoratie ook wel eens per seizoen! Waar heb je het vlindertjes kandelaar ding 😉 gekocht? En de servettenhouder? Heel leuk allemaal!
  Tamarah onlangs geplaatst…Rituals cadeautje van T-Mobile ExtraMy Profile

  • Reageer Manon 27 maart 2014 om 16:30

   Dat vlinderkandelaarding (haha) heb ik drie jaar geleden bij Woondock gekocht… Die servettenhouder is van IKEA en hebben ze nog steeds!

 • Reageer Jannieneke 11 juni 2014 om 12:01

  Toen deze vlog online kwam heb ik hem gelijk al gekeken. Vandaag moest ik er opeens weer aan denken, dus zonet nog een keer gekeken. Echt een heel leuk filmpje! En zo leuk dat alles zo goed bij elkaar past! Ik ben nu wel heel benieuwt hoe je huis er NU uitziet. Of dat je misschien juist alles precies zo laat de hele lente?

  • Reageer Manon 11 juni 2014 om 13:14

   Ik kan wel een keer een housetour opnemen 😀

 • Reageer Lize 6 december 2015 om 09:57

  Echt superleuk hoe je je Huis hebt veranderd. Ik verAnder ongeveer elke week wel iets Aan m’n kamer. ik vind het gewoon heel erg leuk. De ene keer verschuif ik me bed maar de andere keer is het gewoon alleen een klein dingetje! superleuk wil je je huis hebt veranderd

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge