Babypraat, Fashion, Persoonlijk

Kleine baby’s worden groot…

Oh wat gaat de tijd snel, over een kleine twee weken wordt River alweer 10 maanden. Waar blijft de tijd? Maar als hij groeit, groeit hij natuurlijk ook uit zijn kleertjes. Vertelde ik laatst dat hij pas in maat 74 zit, gaat hij nu toch hard richting de 80. Maar dat vindt deze mama helemaal niet vervelend, we gaan dan gewoon gezellig winkelen. Zoals jullie weten ben ik enorme fan van winkelen in het echt, maar ook de online shops zijn ideaal. Geen gezoek naar de juiste maat, gewoon een klik en je hebt de juiste maat in je winkelwagentje. En het wordt ook nog thuis bezorgd: ideaal.

ootbbriver
Ik bleef altijd vooral in mijn oude vertrouwde webwinkeltjes hangen, al vindt mijn vriend dat niet altijd even leuk (sorry schat!) dus gingen we samen op zoek naar een andere leuke webshop waar de smaak van mijn vriend wat meer in te vinden valt. En opeens hadden we hem, ik wist niet eens dat er ook voor baby’s en kinderen kleding te krijgen was, maar ze hebben het toch wel degelijk, en weten jullie al waar ik het over heb? Hij zit overal wel in Nederland, de webshop van Esprit. Ik heb samen met mijn vriend twee leuke outfits gemaakt waar mijn vriend helemaal enthousiast over is. Kijken jullie mee?

riversunnyday
Zoals jullie weten ben ik vooral van de basics, ik houd gewoon niet zo van opdrukken etc. Het gele broekje vind ik echt helemaal leuk voor de zomer, wit shirtje erop en natuurlijk kan het kwijlslabbetje niet ontbreken in een outfit voor River. Daaronder zou ik deze Vans doen, ze staan al op mijn wishlist en ze passen precies bij deze outfit. Ik zie hem al helemaal rondrennen in de tuin op een zonnige dag!

riveronthebeach
Deze outfit is echt voor als het straks wat warmer is, ik vind het korte broekje echt super gaaf en net even anders dan normaal. Weer een basic polo erop, want dat is nu eenmaal onze stijl. Zonnebrilletje op, daaronder de witte All Stars die River al in de kast heeft en voila: een nieuwe outfit! Ik zie hem er al helemaal in lopen op het strand, en ja lopen kan hij al bijna haha.

Ja, zodra de kinderbijslag er is, gaan we zeker weer even los voor mijn kleine grote man. Deze twee outfits heb ik samengesteld met de kleding van Esprit Kindermode. Want ja, wij hebben genoeg kleren, maar de kids groeien als kool en daar is geen excuus voor, toch?

Waar kopen jullie het liefst de kleren van je kindje? In een winkel of kiezen jullie ook soms voor het gemak van een webshop?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

7 reacties

 • Reageer Nicky 19 maart 2014 om 14:32

  Ze groeien inderdaad erg snel.
  Leuke outfit heb je samengesteld, de eerste vind ik het leukst.

 • Reageer PSnim 19 maart 2014 om 14:41

  Leuke zonnige outfits!
  Ik blijf ook wel een beetje hangen bij de bekende ketens (zowel online als offline ;)), met zo af en toe eens wat anders. Wat ik ook erg leuk vind is Nextdirect.com. Niet alles is leuk.. maar de basics en slaappakjes zijn echt heel leuk en ze verzenden gratis vanaf 20 euro!

 • Reageer Dita 19 maart 2014 om 16:22

  Aah wat een leuke outfits, je hebt River altijd zo leuk gekleed 🙂

 • Reageer Gwen 19 maart 2014 om 22:03

  Leuke kleding zeg! Bizar he, hoe snel kinderen groeien. Ik verbaas me bijna elke dag over hoe snel Olivia groeit.

 • Reageer Whitney 20 maart 2014 om 01:20

  Leuke outfits! Ik koop zowel online als in fysieke winkels. En ik shop niet alleen ook oma shopt graag en me vriendinnen. Super lief.

 • Reageer Barbara 20 maart 2014 om 08:38

  Leuk gedaan die collages! leuk he, shoppen voor zo’n uk. Onze kleine is nog niet eens geboren en heeft nu al een complete fashion collectie hangen, hihi

 • Reageer Betty 20 maart 2014 om 09:49

  Leuk leuk! Ook helemaal mijn stijl! Ik ben zo benieuwd of wij een jongen of meisje krijgen! Ik kan niet wachten tot as dinsdag, dan kan ik eindelijk ook helemaal los! 😀

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge