Lifestyle, Persoonlijk

Mens, erger je niet!

Iedereen heeft wel zo z’n dingetjes waar je je ontzettend aan kan ergeren, dat het bloed je onder je nagels zit!

Ik kan me ontzettend ergeren aan:

☂ mensen die te langzaam rijden ☂ iets vergeten uit de supermarkt ☂ de wekker die gaat om 7:00 ☂ onze kitten Bo die ons ’s nachts om twee uur wakker maakt om te spelen en vervolgens piepend en miauwend over ons heen gaat lopen ☂ de stofzuiger die ik net heb opgeruimd en dan nog kruimels ergens zien liggen ☂ een verpakking die ik niet open krijg ☂ stomme spelfouten (en dan bedoel ik geen typfouten) ☂ mensen die stil blijven staan midden in een gangpad ☂ nutteloze Facebookhypes (zoals die filmpjes van bier atten anders een kratje ofzoiets) ☂ mensen die alleen maar kunnen zeuren en zaniken ☂ de computer die niet doet wat ik wil ☂ een kwartier zitten wachten als ik al heb aangegeven dat ik wil betalen in een restaurant/cafe ☂ sowieso wachten… ☂ vieze toiletten ☂ mensen die te laat komen ☂ truien en vesten die hartstikke leuk zijn maar ontzettend kriebelen en jeuken ☂ sigaretten ☂ troep in huis ☂ iets kwijt zijn en als ik het dan ook niet meer kan vinden ☂ twijfels of ik de deuren wel goed op slot heb zitten (vooral als ik al onderweg ben) ☂ in de auto zitten, de wijk uitrijden en dan beseffen dat je iets vergeten bent ☂ mijn vriend die voor de 4e keer op de snoozeknop drukt terwijl ik kan/mag uitslapen ☂ heel nodig moeten plassen en er is geen wc in de buurt ☂ mensen die tijdens het eten hun neus snuiten: deze verdient eigenlijk de eerste plaats. BAH, wat vind ik dat goor. Als iemand dat doet, dan hoef ik mijn eten al niet meer. ☂

Waar erger jij je aan?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Healthy Mommy 8 maart 2014 om 06:23

  Oh die deuren als je onderweg bent.. En eigenlijk al net te ver om weer terug te gaan. Drama! Herkenbaar lijstje. Ik kan me ontzettend ergeren aan gechipte nagellak én van die dingetjes in nagellak die overal zitten maar nooit mooi recht liggen of gelijkmatig. Ziet er zo rommelig uit. Zoals die furcoat e.d.
  Oh ja en mensen die als i.p.v. dan zeggen; en dat soort ongein. -.-‘ Groter als… Uh hu.

  • Reageer Manon 8 maart 2014 om 08:28

   HAHA, oh ja die grammaticale fouten ik heb er ook een hekel aan. Of mensen die alleen maar “hun gingen, hun hebben” zeggen, NEE!

 • Reageer Dita 8 maart 2014 om 07:36

  Ja heel herkenbaar deze ergernissen, vooral langzaam rijden, neus snuiten onder eten, ja eigenlijk alles

 • Reageer Kikki 8 maart 2014 om 10:03

  Herkenbaar! En dan vooral de spelfouten en neus snuiten tijdens het eten, haha.

 • Reageer Tedje 8 maart 2014 om 12:06

  Ughh allemaal zo herkenbaar!

 • Reageer Gwen 8 maart 2014 om 12:21

  Wauw, je hebt mijn lijstje genoemd haha! Het als en dan, hun en zij. Mijn god, wat irritant. Ik floep er aktijd een verbetering uit, want voor de ontvanger vast weer een ergernis is haha. Ook irritant: dat je de laatste mosterd/pindakaas ec nooit uit het potje krijgt.

  • Reageer Manon 8 maart 2014 om 13:07

   Oooh ja dat is ook zoiets inderdaad. Of dat je net op de WC zit en je hebt net te weinig WC papier HAHA.

 • Reageer Eline 8 maart 2014 om 13:58

  haha zo herkenbaar!

 • Reageer Cindy 8 maart 2014 om 14:58

  Wat een herkenbaar lijstje.. Ik erger me aan slome slakken op de snelweg die dan links 90 rijden ofzo. Aargh! Net als jij, dat was je eerste puntje haha.

  • Reageer Manon 8 maart 2014 om 15:52

   Ja, die staat misschien ook wel echt op nummer een, die slome slakken hahaha.

 • Reageer Petra 8 maart 2014 om 19:50

  Dat twijfelen of de deur dicht is heb ik ook. Net zoals ik me soms wel eens afvraag of ik de strijkbout heb uit gedaan. Merendeel is trouwens herkenbaat.

 • Reageer Milou 9 maart 2014 om 09:12

  Hahahhaha vanmorgen om half 7 toen ik onderweg was naar m’n werk ging ik terug om te checken of m’n balkon deuren dichtwaren :’) Ook was ik gisteren ineens om half 12 ’s avonds naar een concert kaart aan het zoeken, weet niét meer waar ik die gelaten heb terwijl ik nooit iets kwijt ben. Aargh! Haha. En die katten ’s nachts.. I feel you.

 • Reageer Jannieneke 14 maart 2014 om 13:47

  Jou lijst is zooo herkenbaar. Wat ik ook heel ergerlijk vind is: als je net de vaatwasser hebt aangezet en er slingert nog een vies kommetje. Of als je net de eettafel hebt leeggemaakt om de tafel te gaan dekken voor het avondeten en dat vriendjelief hem weer helemaal vol zet (je vraagt je af hoe hij dat doet, precies DAN). Of als je net iets opraapt en het valt dan nóg een keer.. weer oprapen dan maar. Haha, misschien maar beetje oefenen me niet zo snel te ergeren & gewoon lekker genieten!

  • Reageer Manon 14 maart 2014 om 13:51

   HAHA, oh wat herkenbaar van die vaatwasser. Ik ben dan altijd zo’n iemand die de vaatwasser weer opentrekt heel voorzichtig om dat vieze dingetje er dan nog bij te zetten haha.

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge