Uncategorized

Mooi met Lizanne #6: beautytrends lente/zomer 2014

mooimetlizannebanner

Het voorjaar is nu echt begonnen! De zon begint te schijnen, de bloemetjes komen tevoorschijn en de dagen worden weer langer. In dit artikel bespreek ik vijf trends voor deze lente en zomer op het gebied van make-up en huidverzorging.

mml1De micelaire reiniger
Helemaal hot en happening: de micelaire reiniger. Verschillende drogisterijmerken kwamen afgelopen jaar met een micelaire reiniger. Een watertje waarmee je je huid kan reinigen zonder een aparte milk en lotion te gebruiken. Je gebruikt micelair water door het aan te brengen op een wattenschijfje, en hiermee over je huid te gaan. Dit herhaal je net zolang totdat het watje schoon blijft. Een ideaal product voor op vakantie!

mml2Felle lippenstift
Ook deze zomer mogen de lippen weer fel gestift worden. Denk aan felrood, fuchsia en oranjetinten. Vind je dit te gedurfd? Draag een lipgloss in een van deze tinten, deze zijn wat minder fel. Als je een felle lipstick draagt, hou dan rekening met de rest van je make-up, zorg dat de aandacht alleen op je lippen ligt.

mml5Opvallende eyeliner
Een leuke twist voor op je ogen deze zomer: opvallende eyeliner! Denk hierbij aan felle kleuren als felpaars of roze, of gebruik 2 kleuren die je in elkaar laat overlopen. Gebruik hiervoor felle oogschaduw en een schuin kwastje die je een beetje vochtig maakt. Een beetje (waterproof) mascara erbij en je zomerlook is klaar!

mml3Harsen VS scheren
De waxsalons schieten uit de grond. Harsen is populairder dan ooit! Ideaal voor de zomer omdat je langere tijd verlost bent van ongewenste lichaamsbeharing. Mijn tip: begin nu vast met de harsbehandeling, zodat je zeker weet dat je van de zomer langere tijd haarvrij bent.

mml4Naturelle look
Een heerlijk makkelijke look voor deze lente/zomer, de naturelle look: een beetje roze blush, mascara en een lippenbalsem. Zorg wel voor een goede huidverzorging zodat je huid in een topconditie is en een mooie ‘glow’ heeft, voor het mooiste resultaat.

Ik vind zelf de felle lippenstift en naturelle look super voor deze zomer.
Welke trends vind jij de leukste voor deze lente/zomer? Laat het achter bij de comments!

Liefs, Lizanne

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

3 reacties

 • Reageer Dita 13 maart 2014 om 06:53

  Leuke handige tips, een gekleurde eyeliner gebruik ik heel vaak, snel en makkelijk even een andere look dan anders

 • Reageer Marije 13 maart 2014 om 08:56

  Felle lipstick! Ik heb er door dat zonnetje nu al heel veel zin in om ze te dragen en doe dat ook al lekker. Kost ook weinig tijd, de lipstick valt al genoeg op. 😀

 • Reageer Svenja 14 maart 2014 om 22:22

  Hele leuke trends, vooral de felle lipsticks spreken mij erg aan!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge