Persoonlijk

Mooiste herinneringen #2

Bibian heeft vorige week haar mooiste herinneringen met jullie gedeeld en ik vond het zo leuk dat ik jullie ook meeneem voor een tripje down memorylane!

P000-371-256-321-00101Aaah, de eerste vakantie van mij en Robert samen! In 2009 zijn we samen, voor het eerst met z’n tweetjes, naar Kreta geweest! Kleine broekies waren we toen nog hahaha.

IMG_0097Hét moment dat ik EINDELIJK mijn diploma heb gehaald is toch wel een mooie herinnering. Ik had nooit gedacht dat het me zou lukken, dat ik het VMBO meisje, een HBO opleiding met succes kon afronden! Ik heb het toch mooi gedaan.

DSC_0032Vakanties samen met mijn familie! Deze foto is van februari 2013, toen gingen we met z’n allen een weekje naar Oostenrijk. Het is altijd zo gezellig en gemoedelijk met ons “gezin”, zo fijn! We zijn heel vaak samen naar Spanje geweest, Londen, Oostenrijk en binnenkort gaan we met z’n zessen (papa, mama, zus, ik plus vriendjes) naar CenterParcs en ik heb er nu al zin in!

DSC02764Het geweldige shoptripje wat ik samen heb gedaan met mijn lieve zusje en mama. We zijn 4 dagen in Londen geweest en hebben alleen maar geshopt! Wat hebben wij gelachen zeg, heerlijk! Hoop dat we dit snel weer gaan doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk heb ook altijd goeie herinneringen aan mijn opa en oma die er niet meer zijn. Wat werden wij altijd verwend zeg! Het waren de beste opa en oma die een kleinkind maar kan wensen! Op deze foto sta ik samen met mijn nichtje en gingen we pannenkoeken eten bij opa en oma. We zongen dan altijd lang zal ze leven (???? Niemand was jarig ofzo.)

IMG_1961We vallen misschien in de herhaling maar ik vond het ook zo prachtig dat River geboren werd! Die dag vergeet ik echt never nooit meer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn als laatste, natuurlijk, koester ik alle leuke dingen die ik met mijn BFF gedaan heb. Van bijzondere dingen tot aan bankhangen, deze herinneringen zijn mij allemaal even dierbaar!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Dita 30 maart 2014 om 07:19

  Mooi om t e lezen! Ik heb ook vele goede mooie herinneringen aan vroeger.
  Dita onlangs geplaatst…Collage: Lente!My Profile

 • Reageer Chantal 30 maart 2014 om 07:57

  Aah leuk om te lezen! Ik pak ook best vaak oude fotoboeken enz erbij, heerlijk!
  Ik spot mezelf trouwens op de foto van de diploma uitreiking!! Haha

 • Reageer Carolien 30 maart 2014 om 08:26

  Leuk hoor!
  Mooie foto me Leo en Frans 😉 !

  • Reageer Carolien 30 maart 2014 om 08:27

   Mooie foto meT Leo en Frans bedoel ik

  • Reageer Manon 30 maart 2014 om 08:48

   Hahaha heb jij ook in Arnhem gezeten :D?

   • Reageer Carolien 30 maart 2014 om 09:40

    Haha ja. Toevallig! Misschien hebben we er wel tegelijk gezeten dan. Ik ben in augustus afgestudeerd en heb er 4,5 jaar over gedaan (gedoe met afstudeer onderzoek : vertraging). Jij 3 jaar he? Zat je in de V?

    • Reageer Manon 30 maart 2014 om 10:31

     Ik ben in augustus 2008 begonnen en in mei 2012 afgestudeerd! Ik zat idd in de V/F stroom 🙂

 • Reageer Joyce 30 maart 2014 om 08:56

  Mooie herinneringen, kan heel goed begrijpen dat deze dierbaar voor je zijn.
  Joyce onlangs geplaatst…(plog) een dag uit het leven van…#4My Profile

 • Reageer Bouchra 30 maart 2014 om 09:26

  Wat een leuk artikel zeg! Mooie foto’s en herinneringen 🙂
  Bouchra onlangs geplaatst…Review: Domo Personal Blender DO436BLMy Profile

 • Reageer Suzanne 30 maart 2014 om 09:50

  Wat super leuk om ook van jou te zien en wat een fijne herinneringen. Die foto met je nichtje is ook te schattig.
  Suzanne onlangs geplaatst…Recept | Gezonde Wafels (met chocolade!)My Profile

 • Reageer Cindy 30 maart 2014 om 13:38

  Oh wat leuk om te zien zeg. Eerste vakanties met vriendjes zijn altijd erg waardevol, net als leuke dingen doen met je beste vriendin. Leuke herinneringen!!
  Cindy onlangs geplaatst…My big fat Greek holiday!My Profile

 • Reageer Geertje 30 maart 2014 om 13:46

  Wat leuk om je dierbaarste herinneringen op een rijtje te zetten… Wat hebben jullie toch een geweldige vriendschap!
  Geertje onlangs geplaatst…Tuin Inspiratie…My Profile

 • Reageer Eline 30 maart 2014 om 14:02

  super leuk om te zien!
  Eline onlangs geplaatst…Allemaal samen lekkere desserts maken!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge