Persoonlijk

Mooiste herinneringen #1

Iedereen heeft natuurlijk herinneringen, en ook ik heb hele mooie herinneringen en een paar daarvan wil ik graag met jullie delen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig videocamera’s en fotocamera’s, want naar mijn weten zijn herinneringen zoveel mooier als je er een beeld bij hebt. Mijn uitspraak van vandaag is dan ook : “De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe geboorte van River, natuurlijk kon deze niet ontbreken. Ik heb ondanks dat het een wirwar van emoties was, hele mooie herinneringen aan die bewuste avond. Het is zo bijzonder, een geweldig gevoel.

428467_426770264040250_379975010_n Alle herinneringen aan mijn moeder. Zoals jullie misschien weten is mijn moeder niet meer, ik koester elke herinnering die ik nog heb van haar. Gelukkig hebben we nog veel foto’s, wat ben ik blij dat er foto’s bestaan!

527574_387312057986071_532972875_n Op een mooie zonnige dag werd ik voor het eerst tante. Wat een geweldig gevoel, ook dit is weer zo’n momentje die je nooit vergeet, en kijk hem tevreden zijn bij tante Bibian.

herinnering1Als je een positieve test in handen hebt, betekent dat dat je zwanger bent, maar het is allemaal nog onwerkelijk. Zodra je zo’n echo krijgt waar je ook daadwerkelijk iets ziet bewegen dat op een klein mensje lijkt, dan maakt het dat zoveel echter, ja dit is ook een heel bijzondere herinnering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen van de mooiste vakanties en tevens ook de laatste waar we zijn geweest, was de vakantie naar Amerika – Florida/Orlando. Het was geweldig, als ik er aan terug denk krijg ik zo’n magisch gevoel. Ja, 16 dagen Amerika, ik zou het zo weer doen!

DSC03068Ons weekendje weg was ook een weekend om niet meer te vergeten. Ik was weer even alleen Bibian en geen mama. Ik heb enorm genoten en gelachen. Maar ondanks dat was ik ook weer blij toen ik weer thuis was.

536155123_5_0VpCOok een mooie herinnering was de opleiding tot recreatie medewerker. Ik heb deze in 2 jaar versneld gedaan en ik vond het geweldig. Als er nu een baan vrij zou komen in dit gebied sta ik al bepakt en bezakt voor de ingang van het park!

efteling 2Als laatste alle leuke dingen die ik met Manon heb mogen doen, oh wat lachen we altijd wat af! Deze foto is van een paar jaar terug, doen gingen we heerlijk naar de Efteling, wat is dat toch een mooi park!

Dit waren een paar van mijn mooiste herinneringen. Wat zijn jullie mooiste herinneringen die jullie voor altijd koesteren?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Dita 23 maart 2014 om 08:12

  Wat een mooi artikel 🙂 ik heb vele leuke mooie herinneringen aan vroeger, gewoon aan thuis. Zo fijn!

 • Reageer Maris 23 maart 2014 om 09:20

  Ik kom hier net voor het eerst. Maar ik vind jullie blog echt leuk! Ik ga deze blog zeker volgen 😀

 • Reageer Mama's Jungle 23 maart 2014 om 09:54

  Wat een fijne herinneringen en leuk dat je bij zoveel ook beeld hebt.

 • Reageer Petra 23 maart 2014 om 09:59

  Mooie herinneringen.
  Een paar van mijn mooiste herinneringen: De geboorte van mijn kinderen, de eerste date met manlief in de Winter Efteling, mijn trouwdag, vakantie Mexico.

 • Reageer Betty 23 maart 2014 om 10:32

  Wat leuk om te lezen! Maar wat ontzettend verdrietig dat je je moeder hebt verloren 🙁 wat is het dan toch fijn dat er foto’s en video’s zijn….

 • Reageer Eline 23 maart 2014 om 11:45

  super leuke log!

 • Reageer Gwen 23 maart 2014 om 12:11

  Wat een leuk lijstje! Ik heb zo’n lijstje in mijn agenda zitten, zo leuk om af en toe even naar te kijken 🙂

 • Reageer Healthy Mommy 23 maart 2014 om 13:07

  Wat een mooie herinneringen en wat fijn ook dat je daarvan allemaal een foto (of meerdere foto’s) hebt. Leuke blog!

 • Reageer Vanessa 23 maart 2014 om 17:49

  Mooie herinneringen. De geboorte van je eigen kindje lijkt me prachtig.

 • Reageer Joyce 23 maart 2014 om 19:08

  Mooie herinneringen! Mijn mooiste herinneringen zijn die aan de ontmoeting met Aron en onze bruiloft 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Sunday afternoon music #3My Profile

 • Reageer Suzanne 23 maart 2014 om 21:02

  Wat een mooie herinneringen. Herinneringen die ik koester zijn de herinneringen met mijn familie en mijn vriendje. De prachtige dingen die ik heb mogen mee maken met mijn vriendinnen. Ik voel mij een gelukkig mens! hihi
  Suzanne onlangs geplaatst…Hype | Body en FitshopMy Profile

 • Reageer Anoeska 26 maart 2014 om 12:34

  Wat een mooie post zeg. Herinneringen zijn zo bijzonder.
  Anoeska onlangs geplaatst…Filmpje: Update AustraliëMy Profile

 • Reageer Marielle 13 april 2016 om 15:32

  Mijn mooiste herinnering is toch wel de manier hoe ik mijn man leerde kennen & dat we uiteindelijk getrouwd zijn!
  Marielle onlangs geplaatst…Snapshots creatiefMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge