Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle

Onze favoriete blogs

Wij vonden het eens tijd worden om onze favoriete blog(ger)s eens in het zonnetje te zetten! We houden er allebei van om ’s morgens lekker door Bloglovin’ te bladeren en blogjes te lezen.
Het “begon” ooit (vroegah) met de beautyblogs. Maar aangezien we allebei niet van die make-up wonders/junkies zijn, ontdekten we langzaamaan andere blogs die we met heel veel plezier bezoeken.

Manon
Als eerste Annemerel. Ik volg haar blog echt al jaaaaaren, misschien al wel vanaf het begin! Ik zou niet weten wanneer/waar/hoe ik haar voor het eerst ontdekte. Ze leeft zo’n jetset-leven (in mijn ogen) en ik vind het altijd zo leuk om haar hardloop-detox-marathon-drukke leven te volgen. Als ze zou zeggen dat ze in Parijs of New York zou wonen, zou ik haar zo geloven!

Dan Milou van LifestyleLou. Ik volg haar nog niet zo lang, maar ze hoort wel in mijn lijstje van favo bloggers. Ten eerste: haar kat Lush lijkt op twee druppels water op mijn Bo’tje! Op de een of andere manier zie ik veel van mezelf terug in haar, ik kan me met haar identificeren ofzo… Ja, haar blog is gewoon leuk!
blogs2
Jiami van Lifesplash. Ik vind haar zo’n lief meisje (ik ken haar niet ofzo maar zo komt ze op mij over) en ik vind het zo knap dat zij al op zo’n jonge leeftijd al zoveel bereikt heeft. Ze heeft een eetstoornis gehad en hoe ze daar mee omging/gaat… Ja, respect! En niet geheel onbelangrijk: ze maakt de allerleukste filmpjes!

En last but not least Shifra van ACupOfLife! Haar blog schreeuwt happiness, vrolijkheid en fun uit. Voel je je rot? Kijk een filmpje van Shifra. Ze heeft vooral hele leuke DIY’s en ze maakt prachtige foto’s.

Bibian
Als eerste KellyCaresse. Ik vind het heerlijk om ’s ochtends te kijken wat ze vandaag weer geschreven heeft. Vooral de artikelen over het moederschap vind ik erg leuk en interessant. Altijd leuk om te zien wat een andere moeder doet en voelt en meemaakt.

Tara & Larissa van Kittehscupcakes kennen jullie waarschijnlijk allemaal wel, maar wil hem toch even noemen. Ik vind hun blogs heel leuk en vooral de kledingstijl van Larissa is echt een voorbeeld van wat ik leuk vind. Nog even een paar kilo en dan kan het shoppen beginnen. Stiekem heb ik wat leuke outfits van haar op mijn mobiel staan ter inspiratie (haha).

blogs1Dan volg ik sinds kort MamaMaai, een blog over -jawel- het moeder zijn en nog veel meer. Erg leuk om te zien wat ze allemaal met haar kinderen doet.

Als laatste heb ik Barbara van MommyBlog. Ze is op dit moment over de helft van haar zwangerschap en ze deelt alles over wat ze mee maakt, en vooral de heerlijke buikfoto’s. Dan wil je toch snel weer een dikke buik hebben haha.

Dat waren onze favoriete blogs. Welke bezoeken jullie regelmatig?. Wie weet zit er voor ons ook weer toekomstig leesvoer bij!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Petra 9 maart 2014 om 07:58

  Lisanneleeft ,is ook een blog die ik elke dag lees

 • Reageer Andrea 9 maart 2014 om 08:09

  Er staan maar 2 blogs tussen die ik nog niet volg, maar die ga ik nu zeker ook bekijken. Ben het met de rest van het iijstje helemaal eens. Super leuke blogs!

 • Reageer Dita 9 maart 2014 om 08:13

  Leuk, de meesten volg ik al 🙂

 • Reageer Sara 9 maart 2014 om 08:38

  Leuk om te zien, er staan een aantal bij die ik nog niet ken. Ik ga een kijkje nemen!

 • Reageer Shifra - A Cup of Life 9 maart 2014 om 08:57

  Waaaaahoeee, wat leuk dat jullie mij noemen! Wat een eer, dankjewel!! 🙂

  (& Ik ben al een paar weken niet op jullie blog geweest, maar wat een verandering! Wauw! Súper mooi, zo vrolijk. Deze lay-out past nóg meer bij jullie vind ik! En note to self, ik moet hier weer vaker langs komen. 🙂

  Liefs! X

  • Reageer Manon 9 maart 2014 om 09:14

   Hihi, dankjewel voor je compliment :D!

 • Reageer Barbara 9 maart 2014 om 09:04

  Wauw, wat leuk dat mijn blog ertussen staat. Dankjewel dames! De andere blogs zijn ook leuk, degene die ik nog niet kende ga ik nu bekijken

 • Reageer Milou 9 maart 2014 om 09:05

  Super leuk dat ik er tussen sta! Lief wat je over m’n blog en mij schrijft, ik vind dat andersom ook! Haha. Ondanks dat ik niet altijd reageer ben ik hier dagelijks te vinden 🙂

  • Reageer Manon 9 maart 2014 om 09:15

   Haha, aah thanks :D!

 • Reageer Kelly Caresse 9 maart 2014 om 09:23

  Ah wat een geweldig compliment dat ik hier tussen sta! Dankjewel meiden! Jullie zitten ook in mijn favoriete lijstje, ik vind jullie zulke leuke meiden!

 • Reageer Eline 9 maart 2014 om 09:55

  leuk, ben er een paar gaan volgen!

 • Reageer Lauriette 9 maart 2014 om 10:10

  Leuk! Heb ik weer een aantal nieuwe blogs om te lezen! 😀

 • Reageer Felicia Rodrigues dos Santos 9 maart 2014 om 10:13

  Jiami en Tara&Larissa kende ik al. De anderen ga ik eens opzoeken, bedankt voor de tip!

 • Reageer Petra 9 maart 2014 om 13:07

  Een paar bekenden maar ook een paar onbekenden er tussen. Ik ga even neuzen.

 • Reageer Lori 9 maart 2014 om 14:35

  Alles met mama, beauty, health en lifestyle is voor mij een kijkje waard. Eventjes spieken dus weer.

 • Reageer todayslife 9 maart 2014 om 18:28

  leuk!! sommige kende ik al, de anderen ga ik even bekijken!

 • Reageer Maai 9 maart 2014 om 19:28

  Ahhh bloos, wat onwijs lief! Ik volg jullie twee ook met veeel plezier. Leuk duo, leuke afwisseling. En de blogs die ik nog niet ken ga ik bij deze bezoeken 🙂

 • Reageer Cindy 9 maart 2014 om 19:38

  Leuke blogs, ik kende ze nog niet helemaal. Mammablogs probeer ik eigenlijk te vermijden, omdat ik niet weet of ik ooit moeder zal worden (medisch gedoe). Maar ik merk dat er behoorlijk wat gaat tikken in mijn lichaam, dus laten we hopen dat het ooit allemaal goed mag komen 🙂 De blog van Shifra is inderdaad erg leuk, ik word ook erg vrolijk van haar blog en haar filmpjes!

  • Reageer Manon 9 maart 2014 om 19:55

   Oh dat is rot om te horen zeg :(!

 • Reageer Lifestyle-Fabriek 9 maart 2014 om 21:46

  Leuk artikel, ook leuk omschreven! De meeste blogs ken ik al, maar ik vind het altijd leuk om nieuwe blogt te “ontdekken”

 • Reageer Maaike 10 maart 2014 om 08:10

  Wat leuk om te zien, ik volg al deze dames al en ze zijn allemaal zo leuk!

  X

 • Reageer Suzanne 10 maart 2014 om 13:31

  Dit zijn zeker een aantal mooie blogs en ook zeker een paar favorieten van mij!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge