Babypraat, Fashion, Moeder zijn, OOTD

OOTBB Outfit Of The Baby Boy #7

Het was een mooie dag, dus besloot ik River een beetje te kleden in de lente sferen. Ik ben een beetje klaar met de donkere kleuren, het wordt tijd voor zon, zee en strand. Kijken jullie mee?

ootbb1
Vandaag een outfit met wat dingen die niet in de winkel te koop zijn en die zelf gemaakt zijn. Misschien vind je het leuk en kan je het zelf ook maken.

ootbb2River draagt een harembroekje die mijn zus zelf gemaakt heeft. Ik kocht een leuke stof samen met mijn zus en die -hopla- een nieuw broekje heeft getoverd. Dit broekje hebben jullie al eens voorbij zien komen in een artikel. Hij is nog iets aan de grote kant, maar straks in de zomer past hij hem dan ook nog, ideaal.

ootbb3

Onder het sterrenbroekje heb ik hem witte all stars aan gedaan, het witte vrolijkt de boel helemaal op en ik had gelijk zin in de zon. Boven het broekje draagt hij een heerlijk shirtje van de Hema, ik ben er dol op!

ootbb4

Om het af te maken heb ik River een spijkervestje aan gedaan. Dit was eigenlijk eerst een spijkerblouse. Ik kocht hem op marktplaats en knipte de mouwen er van af. Wat studs op de achterkant, en voilá, helemaal leuk al zeg ik het zelf haha.

Dat was de outfit van vandaag, hebben jullie ook al zin in de lente en de zomer?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

5 reacties

 • Reageer Lizanne 2 maart 2014 om 13:06

  Ach dat koppie op de laatste foto

 • Reageer Dita 2 maart 2014 om 15:44

  Aah die schat, je kleed hem altijd zo leuk! Ik heb zelf ook erg veel zin in de zomer.

 • Reageer Joyce 2 maart 2014 om 20:00

  Leuke outfit! Lekker hip 😀

 • Reageer Eline 3 maart 2014 om 12:55

  hij is zo cute !

 • Reageer Josy 3 maart 2014 om 17:42

  Aah… die broekjes zijn echt super leuk en heel comfortabel voor die kleintjes. Ga ik onthouden!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge