Kijken - luisteren - lezen, Persoonlijk

Q&A boekje: update!

In december 2013 kocht ik het welbekende Q&A-boekje. Het leek me leuk om dit te gaan doen omdat ik nooit een dagboek kan bijhouden (geen idee wat ik dan moet schrijven) en op deze manier heb ik toch een soort dagboekje! Ik wist niet of ik het vol ging houden om er elke dag in te schrijven maar ik wilde dit wel heel graag! Nu hebben we al twee maanden aan vragen gehad en ik schrijf trouw elke avond in mijn boekje. Ik kijk er zelfs helemaal naar uit elke dag hahaha. Soms zijn de vragen lastig of hebben die dag niet eens meegemaakt met betrekking tot de vraag dus soms beantwoord ik ze een beetje creatief haha.

Het leek me leuk om een aantal antwoorden van mij te delen met jullie! qa7 qa5 qa4 qa3 qa2       qa8

Wat voor een antwoord zou jij geven op de laatste vraag? Ben jij een leider of een volger?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer anouk 5 maart 2014 om 13:44

  leuk boekje! ik ben wel een beetje een haantje (leider), dat uit zich vooral in mijn werk of als er met vrienden iets georganiseerd moet worden. delegeren gaat prima, maar zonder nadenken ergens achteraan hobbelen kan ik niet

 • Reageer Cindy 5 maart 2014 om 14:12

  Wat een superleuk boekje! Dit is ook iets voor mij, ik vind dat echt leuk. Heb laatst bij Action boekjes gekocht die mijn ouders in konden vullen en die hoop ik ook nog een keer ingevuld terug te zien. Deze ga ik zeker aanschaffen, lijkt me heel tof om terug te lezen van 5 jaar

  • Reageer Manon 5 maart 2014 om 14:18

   Jaa! Bij sommige vragen denk ik soms ook: wat zou ik volgend jaar hier invullen, echt leuk!

 • Reageer Healthy Mommy 5 maart 2014 om 14:16

  Wat leuk om dit zo bij te houden! Ook echt een leuk cadeautje om te geven..

 • Reageer Dita 5 maart 2014 om 14:29

  Wat een leuk boekje, ik hou echt van dit soort dingen

 • Reageer Wendy (B) 5 maart 2014 om 14:45

  Ik zou zeggen: volger.
  Ik wil niet in de belangstelling staan doordat ik onzeker ben.
  Het boek heb ik mij ook gekocht maar ben er vergeten in te schrijven dus wacht ik wel tot volgend jaar 🙂

  • Reageer Manon 5 maart 2014 om 15:56

   Oh, jammer dat je bent vergeten om te schrijven 🙁 Een jaar wachten is echt lang hahaha.

 • Reageer Nadia 5 maart 2014 om 15:58

  Hihi, leuk boekje is dat he! Ik heb hem vorige maand ook gekocht. Zo’n leuk idee om te zien wat je over vijf jaar (en een/twee/drie/vier) antwoordt!

 • Reageer Cindy Nguyen 5 maart 2014 om 16:28

  Ik heb dat boekje ook! Schrijf er elke dag in 😀

  • Reageer Manon 5 maart 2014 om 16:32

   Ja, super leuk!!!

 • Reageer Eline 5 maart 2014 om 18:47

  super leuk!

 • Reageer Cynthia 5 maart 2014 om 21:26

  Wat een super leuk boekje! Inderdaad leuk om bij te houden als je niet echt van een dagboek houdt (zoals ik haha). Leuk om over een paar jaar in terug te kunnen lezen.

 • Reageer Annick 5 maart 2014 om 21:45

  Super leuk boekje zeg! 🙂

 • Reageer Happy Lioness 5 maart 2014 om 21:55

  Wat leuk zo’n boekje. Ik kende het helemaal niet.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge