Food, Persoonlijk, Tags

TAG: Nom Nom Nom TAG

nomnomnom
We zijn op dreef de laatste tijd! We worden heel erg vaak getagd wat wij natuurlijk super leuk vinden en een hele eer 🙂 Dit keer kregen wij de Nom Nom Nom Tag van Joyce. Wij zijn veel met eten bezig omdat wij natuurlijk actief aan WeightWatchers doen en daarom vonden we deze tag ook erg leuk bij onze blog passen. Genoeg gekletst, op naar de vragen!

Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?
Bibian: Gewoon een hele pot augurken wegvreten! En andersom: ik word altijd raar aangekeken als ik zeg dat ik kipcorn vies vind?
Manon: Poeh, wat ik lekker vind en iedereen vies? Vlees van het bot eten, brrrrr. En andersom, wat ik vies vind en iedereen lekker? Daar kan ik kort over zijn: GROENTE.

Wat kook jij het liefst (en veel te vaak)?
Bibian: Tagliatelle met Boursin Cuisine, garnalen en zeekraal.
Manon: Nouja koken… Broodje hamburger staat hier vaak op het menu!

20140111_202206
In welk restaurant zou je het liefste elke dag eten?

Bibian: Fat Alice in Nunspeet: spareribs, heeeeeel lekker!
Manon: Ik ben niet zo heel culinair dus ik ga dan voor een heerlijk pizzarestaurant.

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Bibian: Een broodje met lekker veel pitten met carpaccio en heeeeuuullll veel Parmezaanse kaas en pesto en ik noem hem: Parma di Bibiani!
Manon: Dat zou een wit middelgroot broodje zijn en dan met heksenkaas (heeeeel veel heksenkaas) en hij zou heten: Manon de Hekssandwich.

DSC_0400
Deel een handige kooktip:

Bibian: Eerst water in de waterkoker koken en dan pas je pasta erin koken, anders duurt het een eeuwigheid voordat je water kookt in een pan.
Manon: Gebruik ijslepels/ijsknijpers om je cupcakes of iets dergelijks te vullen. Zo heb je evenveel beslag en geen geknoei!

Wat staat er nog op je food baking bucket list?
Bibian: Een regenboog cake en de verjaardagscake voor Rivers eerste verjaardag, nog een paar maandjes!
Manon: Och, het hele boek van Rudolphs Bakery staat op mijn to bake list.

Zelf koken / eten bestellen / buiten de deur eten?
Bibian: Gewoon alle drie afwisselen!
Manon: Het liefst elke dag buiten de deur eten, maar ik denk dat ik dan als een tientonner aan het eind van het jaar terugkom! Dus dan zou ik 50% bestellen/uit eten en 50% zelf koken doen.

Ben je ergens allergisch voor?
Bibian: Nee, niet dat ik weet.
Manon: Nee. Ja vroeger had ik eens een keer een hele zak van die roze snoepballen opgegeten en toen kreeg ik enorme jeuk en bulten. Toen moest ik naar de eerste hulp en kreeg ik iets en toen was het klaar, nooit meer van die roze ballen gegeten.

20140117_205957
Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?

Bibian: Chipjes. Lekker ’s avonds op de bank met een hele zak chips, oh heerlijk.
Manon: Ik voel me de laatste tijd heel erg aangetrokken tot chocola… Niet heel handig, want ik sla door dus ik word dik van chocola.

Wat is je favoriete toetje?
Bibian: Is MonChoutaart een toetje?
Manon: Alles wat maar met chocola gemaakt is: taartje, brownie, ijs, koekjes! Of aardbeien in chocola, oeh.

Wij zouden het heel erg leuk vinden als Pauline van Pauline’s Keuken, Suzanne van My Paperblank en Rosanne van Life By Rosie ook deze Tag invullen!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

  • Reageer Danïëlle 10 maart 2014 om 13:20

    Wat een leuke tag! Ik kende deze nog niet. Heel erg leuk om te lezen.!

  • Reageer Joyce 10 maart 2014 om 13:21

    Leuk ingevuld! Ik was erg benieuwd naar jullie antwoorden. Leuk!

    En de tip van de ijsschep gebruiken klinkt goed, van de week even uittesten!

  • Reageer Gwen 10 maart 2014 om 13:24

    Ok, ik gooi het er gewoon uit … Manon … Chocolade, pukkels (blogje van gisteren .. 1+1 … zwanger? Verder een leuke tag meiden!!! Ik krijg er honger van hihi

    • Reageer Manon 10 maart 2014 om 14:35

      Hahahaha, mmm klinkt wel heel aannemelijk, maar ik moet je toch teleurstellen!

    • Reageer Healthy Mommy 10 maart 2014 om 15:09

      Hahaha, geniaal!

  • Reageer Suzanne 10 maart 2014 om 13:29

    Wat een leuke tag (en blog, ik ga gauw verder lezen zometeen!). Ik ga hem zeker als inspiratie opschrijven! Bedankt voor het taggen!

    • Reageer Manon 10 maart 2014 om 14:35

      Leuk :D!

  • Reageer Petra 10 maart 2014 om 13:30

    Hmmm de tagliatelle met Boursin Cuisine, garnalen en zeekraal… het water loopt me in de mond. Manon je geeft aan dat groente vies vindt…nou ik ben ik geen liefhebber. Ik ben dan wel benieuwd hoe je je vitamines binnen krijgt. Iets waar ik altijd mee worstel.

    • Reageer Manon 10 maart 2014 om 14:37

      Nouja, ik denk niet dat ik alles binnenkrijg wat een mens binnen hoort te krijgen… Maar ik probeer wel veel sla,tomaat,komkommer te eten (als “salade” en ik lust erg graag avocado. Taugé mik ik ook in alle “Oosterse” gerechten die ik klaarmaak en dat is het wel zo’n beetje. Ik probeer het zoooo vaak (laatst sugarsnaps of courgette), maar ik krijg het gewoon niet weg helaas 🙁

  • Reageer Healthy Mommy 10 maart 2014 om 15:10

    Leuke tag! Alles wat over eten gaat is leuk. Ik hou ervan om te lezen wat anderen eten (of juist niet). Eetpatronen kunnen zo lekker verschillen.

  • Reageer Sil 10 maart 2014 om 15:36

    Wat een leuke tag! En ik lees het, maar ik hoor het jullie eigenlijk gewoon ‘zeggen’.. Maakt me aan het lachen! 🙂

    • Reageer Manon 10 maart 2014 om 15:57

      Haha dat is nog eens leuk om te “horen” 😀

  • Reageer Manon 10 maart 2014 om 18:29

    super leuke tag!

  • Reageer Dita 10 maart 2014 om 20:03

    Super leuke tag dit, leuk jullie antwoorden te lezen

  • Reageer Marije 11 maart 2014 om 12:24

    Wat een leuke tag is dit en wat lijken jullie mij vrolijke meiden! Hele leuke blog en originele tag. Heb hem nog nooit voorbij zien komen!

  • Reageer Debbie 11 maart 2014 om 13:43

    Erg leuke tag om te lezen, en wat handig die tip van de ijslepel gebruiken voor cupcakes enz… Die ga ik onthouden.

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge