Fashion, Lifestyle

Tuinbroeken Tips

Ik had een aantal weken geleden een shoplog geplaatst waarin ik liet zien dat ik een tuinbroek gekocht had. Ik wist niet heel goed hoe ik deze kon combineren en ik vroeg aan jullie tips. En die heb ik gekregen! Ik was helemaal enthousiast geworden en kon het niet laten om nóg een tuinbroek te kopen, maar dan een korte voor de zomer (die show ik in deze shoplog). Toen benaderde Zalando ons voor een samenwerking en ging ik eens op zoek naar leuke combinaties die ik wel zou dragen in combinatie met mijn tuinbroek.

outfitzalando1Bij deze combinatie heb ik gekozen voor een tuinbroek met een korte broek. Om het toch wat vrouwelijk te maken heb ik voor een kanten topje gekozen en leuke sandaaltjes met glittertjes/steentjes. Dit zou ik zo aantrekken in de zomer!

outfitzalando2Deze outfit tip kreeg ik het meest in de comments! Een leuke trui eronder, All Stars erbij en een aantal van jullie adviseerden een bandana voor om je hoofd, in je haar. Ik moet toegeven dat ik dit ook wel héél erg leuk vind, dus ik ga op zoek naar een leuke bandana!

outfitzalando3Last but not least kwam ik deze trui tegen. Ik, op en top kattenliefhebber en kattenmama, was meteen in love! Gecombineerd met roze is dit best wel een echte Manon-outfit!

Wat is jullie favoriete outfit van deze drie?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Elise 29 maart 2014 om 13:48

  Die comfy casual outfit ziet er zo gezellig uit! All stars zijn altijd goed en in deze combinatie zijn ze helemaal top. Mijn vriend is niet zo’n fan van de tuinbroek maar als ik deze outfit aan hem toon krijg ik hem misschien toch overtuigd?
  Elise onlangs geplaatst…Wolven – Emily GravettMy Profile

 • Reageer Dita 29 maart 2014 om 15:14

  Wat een leuke outfits, vooral die laatste is erg leuk
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Maart 2014 #3My Profile

 • Reageer Jess 29 maart 2014 om 15:25

  Leuke outfits zeg! Ik denk niet dat ik zelf voor een tuinbroek zou gaan maar dat komt omdat ik gewoon een bange poeperd ben die dat echt niet durft.
  Jess onlangs geplaatst…Over kinderen, boeken en voorlezen…My Profile

 • Reageer Suzanne 29 maart 2014 om 15:32

  Ik denk dat ik persoonlijk zou gaan voor de eerste. Iets vrouwelijkers dan de andere twee denk ik. Ik zag laatst iemand lopen met een tuinbroek en hoge pumps er onder, het stond zo gaaf! Met een gewoon basic zwart shirtje en een hoge staart.
  Suzanne onlangs geplaatst…New In| H&M ShoplogMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 29 maart 2014 om 15:54

  Door jou ben ik helemaal geïnspireerd geraakt en wil ik ook een truinbroek, zo leuk! Vooral de korte broek varianten vind ik zo leuk!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Mijn nieuwe tas! De Celine bag van MynewbagMy Profile

 • Reageer Joyce 29 maart 2014 om 19:57

  Gaaf! Die van mij is vandaag binnen gekomen en ga hem morgen fotograferen als outfit! Ik wil nog meer haha vind ze zo leuk !
  Joyce onlangs geplaatst…Weekoverzicht: zieke Aron & pannenkoeken eten – week 13My Profile

 • Reageer tamarah 30 maart 2014 om 04:32

  Ohw de tuinbroek! Ik vind het zo gaaf dat deze in de mode is en volop verkrijgbaar!! Ik ben echt fan hiervan!! Leuke combinaties heb je gemaakt! Ik vind de Romantische het leukst! Een lange tuinbroek vind ik trouwens ook tof!
  tamarah onlangs geplaatst…Tell me, about you!My Profile

 • Reageer José 30 maart 2014 om 10:50

  Die korte! <3 Ik ben fan! Gewoon op straat twijfel ik of ik het durf, maar voor op vakantie lijkt me het erg leuk!
  José onlangs geplaatst…Hema favorites maart 2014My Profile

 • Reageer Eline 30 maart 2014 om 14:04

  ik wil er ook eentje! 😀
  Eline onlangs geplaatst…Allemaal samen lekkere desserts maken!My Profile

 • Reageer Marije 2 april 2014 om 12:42

  Ik wil al zo lang een tuinbroek. Zo cool! Ik vind de eerste en laatste outfit allebei heel tof! De eerste is lekker vrouwelijk de laatste heel vrolijk. 😀
  Marije onlangs geplaatst…Zwanger: week 32 & 33 harde buiken, eerder verlof, babykamerMy Profile

 • Reageer Maris 3 april 2014 om 10:54

  Staat echt leuk op die plaatjes. Toch denk ik niet dat ik snel ga rondlopen in zo’n tuinbroek. Daar voel ik me nu toch wel iets te oud voor 🙂
  Maris onlangs geplaatst…Spullen doorschuivenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge