Lifestyle, Persoonlijk, Wonen

Verhuis Update #2

Zo, we zijn weer een week verder. Een hele drukke week en als ik het even mag zeggen: ik ben er goed klaar mee haha! Overal is het een rotzooi, we slapen in kamers zonder bedden, op matrassen op de grond, zonder vloer. Nee, ik ben zo blij als we over 1,5 week over zijn. Maar wat hebben we afgelopen week allemaal gedaan?

update1
Nadat we alle muren gesaust hadden was het tijd om al wat dingen uit het oude huis te halen. We hadden voor beneden nieuw laminaat gehaald, maar die van onze bovenverdieping moest mee. Dus haalden we het laminaat uit Rivers kamer, braken we onze kleding kast vast af en heeft mijn vriend samen met een vriend de muur in Rivers nieuwe kamer opnieuw met steigerhoutbehang behangen. Dit keer met een bruintintje erdoor in plaats van grijs, dit omdat dit toch een stukje scheelde in de portemonnee.
update2
Daarna begonnen we met het leggen van het laminaat in Rivers kamer, Manon en Robert kwamen helpen dus we gingen als een speer! Tot we erachter kwamen dat we tekort kwamen. We hadden dat laminaat vorig jaar gekregen en kwam uit een aanbieding van de Praxis. We belden wat Praxissen en gelukkig had de vestiging in Arnhem na lang zoeken nog 2 pakken, gelukkig!

update3
Verder met onze slaapkamer en het kantoor van mijn vriend. Na wat strubbelingen en enig tijd ervaring is het ons dan toch mooi wel even gelukt! Dit laminaat verhuist al voor de derde keer mee dus het had wat beschadigingen, maar het ziet er nog best oké uit! River hielp ook heel goed, hij is zo lief en laat ons zo 2 uur werken zonder te morren!

update4
Tijd voor beneden, ik moest eerst de benedenverdieping stofzuigen, en wat had ik een lol haha. Nadat het schoon was, was het tijd om een ondervloer te leggen en te beginnen met het laminaat. Manon kwam weer een middag helpen en het ging super goed!

update5
Tadaa, wij zijn heel blij met de kleur van het laminaat! Zoals je op de middelste foto kan zien, is de trap nog steeds bruin en is er nog niks aangedaan. We wachten nog steeds op de woningbouw. We krijgen de lijmresten er niet vanaf en de treden zweven een beetje, wat ik toch wel wat aan de gevaarlijke kant vind als ik met River van de trap loop. De trap veert zeker 3 cm mee en dat lijkt me niet helemaal de bedoeling.

update6
Jaja, van klussen word je moe haha, kijk hem lief liggen. We maakten de gang en de voorraadkast ook nog even af. Ik ben super blij dat het er allemaal in ligt.

verhuisSamen met Manon en Robert hebben we nog heel wat meubels uit elkaar gehaald en naar het nieuwe huis gebracht, oh wat is Rivers kamertje zwaar zeg. Nu staan er alleen nog 2 kasten boven en de rest is al uit elkaar.

verhuis2
Ook is het hele huis gesopt, en jeetje wat was het huis vies zeg. Ik weet niet wie of wat hier gewoond heeft, maar van schoonmaken hebben ze in ieder geval niet gehoord. Die foto’s zal ik jullie besparen, dus dan maar een paar leuke kiekjes hoe wij ons uiterste best doen om het huisje schoon te krijgen haha.

Zo, we zijn weer een hele hort opgeschoten en nu hebben we nog maar een klein weekje om over te gaan. Ik hoop dat alles vlekkeloos verloopt en dat we snel een rustigere periode in kunnen gaan.

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Dita 25 maart 2014 om 06:36

  Succes, hopelijk zijn jullie snel in een iets wat rustigere periode.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Pasta met groene groentenMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 25 maart 2014 om 07:30

  Wat een werk hebben jullie eraan te doen zeg! Goed bezig hoor! Wij krijgen volgende week de sleutel van ons nieuwe huis, we hoeven vrijwel niet te klussen maar toch zie ik tegen het over verhuizen op haha. Succes!

  • Reageer Bibian Sloot 25 maart 2014 om 08:31

   Ja het is toch iets meer werk dan we dachten helaas.. Ja het is nooit leuk verhuizen. Maar als het eenmaal gedaan is dan ben je wel super blij!

 • Reageer Geertje 25 maart 2014 om 07:53

  Pffff, wat een werk… wat zullen jullie blij zijn als het huis klaar is! Wij zijn nu op zoek naar een nieuwe woning, maar moet er wel een zijn waar weinig of niets aan gedaan hoeft te worden!
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven… #15My Profile

 • Reageer Milou 25 maart 2014 om 09:08

  Wow, wat werken jullie hard! Als ik terug denk aan december -toen ik verhuisde – weet ik ook ineens weer hoe het is. Wát een werk! In het begin is het leuk maar na een tijdje ben je er klaar mee en wil je gewoon je plek in orde hebben. Mijn eerste huisje was ook zo vies, iehh toen moesten we ook van top tot teen schoonmaken en kwam mn moeder zelfs nog een onderbroek tegen van de vorige bewoner tussen de radiator hahahaha! Nu heb ik een nieuwbouw huis, maar dat bouwstof viel ook flink tegen, haha! Goed.. Nog even knallen wn dan zitten jullie er lekker! Succes!
  Milou onlangs geplaatst…Random favouritesMy Profile

 • Reageer Eline 25 maart 2014 om 09:31

  ik haat dat echt… verhuizen! Succes nog!
  Eline onlangs geplaatst…Onze nieuwe vriend, Nemo!My Profile

 • Reageer Jess 25 maart 2014 om 10:07

  Wat een werk. Respect hoor hoe jullie dat doen met die kleine man erbij. Ik heb echt een bloedhekel aan verhuizen dus ik vind het knap dat jullie het nu pas zat zijn. Maar het wordt wel heel mooi volgens mij.
  Jess onlangs geplaatst…Over kiespijn en bevallen…My Profile

 • Reageer Gwen 25 maart 2014 om 10:24

  Jeetje wat een werk!! Onze trap zweeft ook wat trouwens, is het model. Maar geen 3cm. Dus hopelijk komen ze het snel fixen! Treden moeten kunnen bewegen in de zijkanten is ons verteld toen ons huis opgeleverd werd. Ipv vastgelijmd, want een huis reageert op temperatuur en zo ook het hout.
  Gwen onlangs geplaatst…Lief Dagboek #12My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 25 maart 2014 om 11:19

   Ja dat klopt, maar deze is heel erg , er is al een opzichter geweest en die vond het zeer gevaarlijk.. Dus even afwachten maar..

 • Reageer Suzanne 25 maart 2014 om 11:39

  Jippie, nog even en jullie kunnen over. Moet wel een heel voldaan gevoel geven zo hard te hebben gewerkt! Het ziet er al mooi uit! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Suzanne onlangs geplaatst…Besparen | Waar geef jij je geld aan uit?My Profile

 • Reageer Vanessa 25 maart 2014 om 15:29

  Pfoeh, wat moeten jullie hard werken! Mijn vriend en ik gaan binnenkort ook verhuizen, maar gelukkig moeten we niet veel veranderen. Veel succes nog!
  Vanessa onlangs geplaatst…Webshop Kelly Bijou + winactie!My Profile

 • Reageer Sonja 25 maart 2014 om 19:20

  Wow nu verhuizen, wat knap! Wij zijn ook aan het denken om nog in ons geval voor de geboortes te verhuizen, omdat ik me met twee ukkies ook niet tussen de dozen zie leven. Maar pff nu ik dit lees denk ik wel; waar willen we aan beginnen?!
  Sonja onlangs geplaatst…Kekke hippe kittige mommy-to-be kleding deel 2My Profile

 • Reageer Miranda 25 maart 2014 om 19:27

  Verhuizen is echt een mega klus, maar het begin is er. Ziet er al goed uit, vind die lichtere vloer erg leuk.
  Miranda onlangs geplaatst…Happy challenge opdracht 7 & 8My Profile

 • Reageer patricill 26 maart 2014 om 12:54

  Pfff petje af nieuw huis is super maar klussen en verhuizen blehhh. Maar het gaat jullie goed af en heerlijk als je tophulpen hebt. Succes nog en veel geluk in jullie nieuwe huis x

 • Reageer Barbara 26 maart 2014 om 21:31

  Kleine boefje vindt het zo te zien ook wel spannend allemaal.
  Barbara onlangs geplaatst…Food: guilt-free chocolademousse receptMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge