Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #13

Tja, wat kunnen we zeggen? Volgens mij zitten we allebei nog een beetje in de “dip”. Shit happens zeggen ze altijd toch? Achja, we komen in ieder geval geen kilo’s aan en we zijn ons er wel heel bewust van als we weer eens iets extra’s wegsnaaien. Het moet gewoon snel zomer worden! We willen weer vers fruit, lekkere aardbeien, lichter eten, meer buiten en dus meer beweging… Minder verleidingen zoals warme chocolademelk, zware maaltijden en op de bank hangen met dekentjes. Maar oké, dat komt heus wel weer! Wat was het resultaat van deze weegweek?

wwmanon
Manon:
Stabiliseerweek nummer 4 zit erop. Ik heb het er nog wel moeilijk mee. Je “mag” ineens weer veel meer en de teugeltjes gaan iets losser hangen. Ik ben van alles heel bewust maar echt gezond en goed gaat het niet. Niet dat ik aankom, integendeel, ik zit nog prima onder mijn streefgewicht. Maar gewoon ik heb het gevoel dat ik het verkeerd doe. Een paaseitje hier, een dropje daar. Maar het MAG… Zolang ik maar niet aankom toch? Voor mijn gevoel ben ik heel erg fout bezig, maar als ik één keer per dag iets lekkers neem dan kan dat prima. Het resultaat van deze week: 0,5 eraf! Dat is dus eigenlijk supergoed. Vorige week 0,3 erbij, deze week 0,5 eraf. Precies zoals stabiliseren hoort te gaan. Een lijf is NOOIT precies één gewicht, je schommelt altijd. Ik ben happy, want dat betekent dat ik het “normale” eten onder de knie heb. Ik geniet van af en toe wat lekkers en voor de rest eet ik gewoon wat ik altijd at tijdens WW. Nog twee weken te gaan en ik dan mag mezelf trots lifetime-member noemen!

wwbibian
Bibian:
Deze week zou ik weer voor de 100% er tegen aan gaan. Ik had een gezondere week geplant met hier en daar wat lekkers. En dan geen chips uit een grote zak, want dan schiet ik altijd uit haha, maar kleine zakjes. Mijn gevoel was op zich wel redelijk, ik had de hele week bewust niet op de weegschaal gestaan. Ik had in de dierentuin wat verkeerde, maar HELE lekkere dingen gegeten, dus het was voor mij een verrassing. ’s Ochtends was ik even gaan wegen en toen zag het er wel oké uit, dus bang dat ik was aangekomen was ik niet. We kwamen op de cursus en de stroom was uitgevallen in de hele buurt, we moesten dus even wachten. Gelukkig deed de weegschaal het na een kwartiertje weer, dus konden we er op. Ik ging als laatste, en hoppatee, iI’m back on track. 1,1 kilo eraf! Ik ben weer super blij, want in deze periode van verhuizen, stress en onregelmatige werk- en klustijden is het niet altijd even makkelijk. Ik moet nu nog 8,8 kilo, mijn streefgewicht komt steeds dichterbij, en dat voelt GOED!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Petra 7 maart 2014 om 06:41

  Super goed! Fijn om te weten dat je lichaam niet gelijk groeit nu je weer wat meer mag.

 • Reageer Sara 7 maart 2014 om 08:01

  Goed bezig meiden. Het concept van weightwatchers lijkt mij heel fijn, dat je gewoon wel nog wat lekkers kan eten en dat eventueel compenseert met een andere maaltijd. Ik wil graag een kilo of 6 afvallen, maar het wil nog niet echt lukken. Ik eet best gezond, maar heb toch elke dag wel ergens een zoete verleiding. Ik ben vorige week weer begonnen met sporten, dus dat zal ook helpen!

 • Reageer Kelly Caresse 7 maart 2014 om 08:20

  Wat zijn jullie goed bezig meiden! Stabiliseren is denk ik moeilijker dan afvallen vooral omdat je je zo bewust bent dat je niet terug wilt naar je oude gewicht maar bang bent dat als je de touwtjes loslaat je zo de draad verliest. Knap dat BIBIAN 1.1 kg kwijt is! Ik kan jullie namen niet goed uit elkaar halen haha hebben jullie daar een goed ezelsbruggetje voor?

  • Reageer Manon 7 maart 2014 om 08:34

   Hahaha dankjewel 😀 Misschien Bibian is de Blonde (met een vleugje oranje)?

 • Reageer Geertje 7 maart 2014 om 08:26

  OOOh wat een goede resultaten weer! Keep up the good work 😉 Nog maar 8,8 te gaan Bibian!

 • Reageer Felicia Rodrigues dos Santos 7 maart 2014 om 08:55

  Leuk om de resultaten te lezen 🙂 Knap werk meiden!

 • Reageer Jennifer 7 maart 2014 om 10:00

  Ondanks dat ik helemaal niet hoef af te vallen vind ik jullie verhalen wel heel motiverend voor mezelf, alleen al omdat ik sinds kort weer ben gaan sporten en ik ben daar heel blij om. Thanks!

  • Reageer Manon 7 maart 2014 om 10:27

   Dat is leuk om te lezen Jennifer :D! Ja, sowieso beter voor je lijf zorgen geeft al een goed gevoel!

 • Reageer Dita 7 maart 2014 om 10:03

  Leuk om dit zo te lezen en te zien! Super hoe jullie dit volhouden 🙂

 • Reageer Joyce 7 maart 2014 om 11:01

  wauw goed bezig! Toppers

 • Reageer Carolien 7 maart 2014 om 15:10

  Lekker bezig dames! Ik ben toch wel begonnen en vandaag is mn tweede dag. Even puzzelen hoor jeetje! Ik mag nu 32 punten. Best wel goed te doen. Wel erg wennen! Gisteren ook definitief mn doel bepaald. 17 kilo dr af. Eigenlijk wil ik daarna nog 4 kilo kwijt maar voor n gezond gewicht hoeft t niet. Ik wil terug naar t gewicht toen ik mn vriend leerde kennen, 7,5 jaar geleden. Ongelooflijk dat ik al zoveel jaar te zwaar ben. Succes jullie en ik kijk nu nog meer dan eerst uit naar jullie ww verhalen!

  • Reageer Manon 7 maart 2014 om 16:30

   Wauw, goed bezig Carolien 😀 Het is eerst eventjes inkomen maar als je 2 weekjes bezig bent gaat het al eigenlijk vanzelf. Spannend, en houd ons zo af en toe op de hoogte via comments, vinden we leuk!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge