Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #14

Vandaag update nummer 14 alweer, wat gaat de tijd toch snel. En wat was het vandaag weer super mooi weer. En dat bleek bij de cursus ook zo uit, wat waren er veel nieuwe mensen op de cursus. Goed bezig, allemaal afvallen voor het bikiniseizoen! Afgelopen week waren we uit eten geweest bij een tapasrestaurant en die avond erna hebben we lekker met zijn viertjes kleine hapjes gegeten. Wat heeft dat met ons gewicht gedaan?

ww2Bibian: Zoals hierboven al staat, had ik niet zo’n super goede week achter de rug. Ik had me ook voorgenomen dat als ik aangekomen zou zijn, ik wel genoten had, en dat was zeker zo! Ik had een paar dagen geleden al op de weegschaal gestaan en die was toen niet zo vrolijk, maar ik dacht nog: ik heb nog een paar dagen. Ik ging op de weegschaal staan op de cursus en toen zei ze: 7 ons eraf! Yaaay, weer 0,7 er af, hoe bizar en hoe vet is dat! Ik zie dat streefgewicht echt zo veel dichterbij komen, ik kan niet wachten tot de zomer. Jurkjes, korte broekjes en maxidresses kom maar op! Oja, ik mag nu ook nog maar 26 punten eten per dag, NOOO, dat is het minimum!

ww3
Manon:
Nou, ik val maar meteen met de deur in huis: 0,9 eraf. Ik vind het allemaal maar een vreemde gewaarwording. Na 5 weken stabiliseren weeg ik bijna 2 kilo minder dan mijn streefgewicht. Ik weet het niet, Bibian weet het niet, zelfs de coach weet het niet. Ik had zelfs nog een spijkerbroek aan in plaats van een panty die ik normaal aan heb dus eigenlijk ben ik nog meer kwijt.

ww1Aan de ene kant is het natuurlijk wel “leuk”, maar ergens vind ik het ook wel eng… Ik blijf maar afvallen terwijl ik écht veel eet. Lunchen in de stad, chocoladereep hier, stokbroodjes daar, een halve blok 48+ kaas ’s avonds, een handje pinda M&M’s ’s middags… En nee, ik zit een half uur laten niet hangend boven de wc. Mijn coach zegt dat ze het gewoon niet weet. Mijn lijf is nog gewoon in de afvalmodus ofzo. Nouja, voor zo lang het duurt geniet ik er maar van en dan zien we over een maand wel weer verder!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Geertje 14 maart 2014 om 07:40

  Wat fijn Bibian dat je weer zoveel afgevallen bent! En 26 punten… lijkt me echt heel lastig om daar mee rond te komen! Maar moet lukken toch? En Manon, aan de ene kant fijn dat je minder weegt, aan de andere kant je hebt niet voor niets je streefgewicht! Misschien dat je lichaam over een paar weken een soort terugval krijgt en weer wat aankomt?!?! geen idee…

 • Reageer Dita 14 maart 2014 om 07:42

  Altijd leuk om jullie update te lezen

 • Reageer Anouk 14 maart 2014 om 07:46

  Jullie zijn nog steeds goed bezig!! Echt knap hoor dat jullie het volhouden. Maar ookal heb je je streefgewicht gehaald, blijf gezond eten en ga niet als een malle weer chocola enzo eten. Voor je het weet zit je lichaam niet meer in de afvalmodus en komt alles er drie keer zo hard aan en dat zou zonde zijn want jullie hebben keihard ne best gedaan om te komen waar je nu bent!

  • Reageer Manon 14 maart 2014 om 07:51

   Jaaa doe ik ook zeker! Als ik trek heb maar ik nu vaak iets van een smoothie ofzo, beter gezond “snaaien” dan weeeeer die zakken chips enzo.

 • Reageer Carolien 14 maart 2014 om 08:37

  Goed hoor! Wel vreemd idd manon.. en succes bibian! Ik mag er nu nog 31, 1 puntje minder want ben 2,5 kg afgevallen de eerste week! Gisteren even een off day met chocolade en red bull. Balen.
  Manon hoelang ben jij bezig geweest? Ik wil nu nog 14,5 kg (maar paar kilo meer kwijt zou mooier staan). Ga vd zomer trouwen en wil t meeste dan eigenlijk kwijt zijn. Weet niet of het realistisch is

  • Reageer Manon 14 maart 2014 om 09:09

   Wij zijn 24 juli (ongeveer) begonnen. Dus ik ben ongeveer 7 maanden bezig geweest…

 • Reageer Joyce 14 maart 2014 om 09:31

  Goed bezig meiden!

 • Reageer Jess 14 maart 2014 om 09:32

  Wat gaan jullie goed. Alles wat eraf gaat is mooi meegenomen toch. Hier gaat het gruwelijk langzaam. Waarschijnlijk door de borstvoeding nog, maar ik ben bijna op mijn streefgewicht inmiddels. Met bloed, zweet en tranen, dat wel, zucht…

 • Reageer Betty 14 maart 2014 om 09:40

  Wauw wat goed, meiden! En Manon: als je inderdaad tussendoor lekker snackt, stopt dat afvallen op een gegeven moment vast vanzelf!

 • Reageer Daniëlle 14 maart 2014 om 09:59

  Wat gaaf dat je zo goed bezig bent! respect!

 • Reageer Cindy 14 maart 2014 om 11:07

  Wat gaan jullie goed! Al kan ik me wel voorstellen dat het eng is dat je af blijft vallen Manon, ondanks dat je veel eet. Misschien moet je lichaam nog even wennen ofzo? Zet m op dames, allebei!

 • Reageer Eline 14 maart 2014 om 17:31

  wauw, je doet dat goed hoor!

 • Reageer Glamourista 14 maart 2014 om 18:52

  Jeetje dat gaat goed!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge