Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #15

Woensdag Weegdag! Afgelopen woensdag was een leuke weegdag want het was de dag dag Manon lifetime-member zou worden. Even kort: lifetime-member word je wanneer je je streefgewicht behaald hebt en zes weken hebt gestabiliseerd. Die zes weken stabiliseren zijn heel belangrijk omdat je zo “normaal” leert eten, zonder aan te komen of af te vallen. Natuurlijk schommelt iedereens gewicht, het is niet zo dat je elke ochtend precies 60 kilo weegt ofzo. Lifetime-members mogen VOOR ALTIJD gratis naar de cursus toe! Je moet dan wel 2 kilo boven of 2 kilo onder je streefgewicht blijven anders moet je weer betalen.

ww2
Manon: Yay, ik ben ere-lid van WeightWatchers! Ik ben toch wel een beetje trots hoor. Ik had 35 weken geleden NOOIT gedacht dat ik überhaupt onder de 60 kilo zou komen. En moet je me nu zien! 55 kilo schoon aan de haak, ik voel me gezond, ik voel me happy en bovenal ik voel me zelfverzekerder dan ooit. Ja, ik ben blij dat ik het WeightWatchersavontuur ben aangegaan.
Hoe nu verder? Ik ben van plan om nog gewoon gezellig mee te gaan naar de cursus op woensdagavond met Lizanne en Bibian. Ik vind die woensdagavond zo gezellig! Beetje kletsen, heel veel lachen, ik leer altijd wel iets bij, motivatie en tips krijgen van onze geweldige coach en even tijd voor mezelf. Als Bibian en Lizanne ook op hun streefgewicht zijn, zijn we sowieso van plan om één keer in de drie/vier weken naar de cursus te gaan. Gewoon, als een soort stok achter de deur, een soort controle-momentje!
Nu is de vraag… Moet ik nog blijven schrijven voor de Weight Watchers updates op vrijdag? Kijk, veel gewicht komt er niet meer aan of gaat er af, maar ik wil best schrijven over mijn ervaringen, motivatie, tips en natuurlijk dips. Let me know!

ww1
Bibian:
 Yaay, ik ben echt super trots op mijn beste vriendinnetje dat ze haar streefgewicht heeft gehaald! Ik ben er natuurlijk nog niet dus ik ga gewoon vrolijk door met soms hier en daar een dipje. Afgelopen week was hectisch, druk in het oude huis, druk in het nieuwe huis, een dagje winkelen, tja. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik had bewust de hele week niet op de weegschaal thuis gestaan, alleen de woensdagochtend en dat zag er best oké uit. Toen ik bij Weight Watchers kwam en op de weegschaal ging staan, bleek er weer 0,8 af te zijn, hoe vet is dat! Hoppakee. Oké, het was niet de gezondste week maar er is wel wat van af. Het is nou eenmaal niet makkelijk om gezonde keuzes te maken wanneer je in een verhuizing zit. Ook kreeg ik 2 blauwe sterren van mijn lieve coach. Per kilo die je afvalt krijg je nu een mooie blauwe ster. Gewoon als stimulans. (Dit is vanuit onze coach zelf, niet vanuit WeightWatchers ofzo, onze coach is gewoon de liefste.) We hebben een paar weken geleden een doel moeten opschrijven en als je dus in dat doel afvalt krijg je een ster. Joepie, de eerste 2 sterren van mijn doel zijn binnen! Aankomende week wordt ook nog hectisch en ik hoop die week erna weer een beetje rust te krijgen. Op naar een nieuwe week met hopelijk wat gezonder eten!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

8 reacties

 • Reageer Dita 21 maart 2014 om 07:07

  Ja ik ben wel erg benieuwd naar je ervaringen hoe nu verder manon.

 • Reageer Liselot 21 maart 2014 om 08:00

  Wat supergoed van jullie! En ik vind het leuk om jullie ervaringen te lezen hoor! 😀

 • Reageer Joyce 21 maart 2014 om 08:00

  Wat goed dat je al 6 wekwn stabiel bent!
  En Bibian wederom weer afgevallen super!
  Ik vind deze updates elke week erg interessant 🙂

 • Reageer Jennn 21 maart 2014 om 09:42

  Wauwie, gefeliciteerd! Ik lees graag meer updates hoor, vooral omdat ik zelf ook bezig ben een paar kilo te lozen. Ik vind het erg leuk om de verhalen van anderen te lezen, dus ga vooral door!

  • Reageer Manon 21 maart 2014 om 10:09

   Oké, goed om te horen ^^! Succes met afvallen 🙂

 • Reageer Healthy Mommy 21 maart 2014 om 09:46

  Aangezien dit een deel van mijn werk is ben ik altijd geïnteresseerd in dit soort ervaringen! Goed bezig Manon. Stabiliseren en daadwerkelijk op gewicht blijven is vaak het moeilijkste en het punt waar veel mensen de mist in gaan. Ondanks een verhuizing (en bijbehorende stress) toch bijna een kilo afvallen is ook rete netjes Bibian! Goed bezig beiden!

 • Reageer Suzanne 21 maart 2014 om 14:43

  Wat zijn jullie er goed mee bezig! Ik vind het super interessant om te lezen hoe jullie dit samen doen! Echt heel knap! Ga door meiden!

 • Reageer Cindy 21 maart 2014 om 19:00

  Wat lief dat jullie coach jullie ook helpt buiten WW om, met die sterren. Gewoon voor de leuk en als extra motivatie! Whoehoe!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge