Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #16

Een nieuwe week Weight Watchers is weer aangebroken. Manon haar eerste week nu ze helemaal klaar is met Weight Watchers en voor Bibian weer een gewone normale week. Een chaotische week nog steeds door het verhuizen.

wwbieb

Bibian: Deze week ging niet zo goed. Ik merk dat het steeds moeilijker wordt om me aan de punten te houden. Dit heeft mede te maken met de drukte tijdens de verhuizing maar ook omdat we nu al zo lang bezig zijn. Maar ik geef natuurlijk niet op want ik ben er nog niet. Ik had weer slechte keuzes gemaakt ondanks dat ik me had voorgenomen deze week helemaal goed te gaan doen. Tijdens een verhuizing ben je gewoon uit je ritme en ook al begin je de dag goed, eindigen doet hij gewoon niet zo perfect. Ik was er ook een beetje vanuit gegaan dat ik voor het eerst in mijn Weight Watchers cariere zou aankomen. Ik ging de weegschaal op en die was een beetje aan het schommelen, en ja hoor, gelijk gebleven. Oh wat was ik blij, nog steeds niet aangekomen in mijn hele Weight Watchers periode, yay! Nog één verschrikkelijke verhuisweek hebben we te gaan en dan heb ik eindelijk mijn normale rustige leventje terug.

quotechange
Manon:
Jeuj, de eerste keer gratis naar Weight Watchers haha. Ik eet nog steeds waar ik zin in heb maar ik hou alles wel goed in de gaten. Ik merk dat het punten tellen er wel nog steeds in zit. Ik schrijf en plan het dan allemaal niet meer van te voren maar toch gaat het in mijn hoofd vanzelf. Zo weet ik vaak nog precies hoeveel punten ik over heb voor mijn avondeten en dat geeft dan toch een soort bevestiging dat ik het “goed” doe. Ik neem goede porties en niet teveel. De weegschaal was woensdagavond weer hartstikke lief en ik was netjes stabiel gebleven. Ik kan hier elke week wel neerzetten: 0,2 kg lichter, 0,1 zwaarder, 0,3 zwaarder maar daar gaat het niet meer om. Mijn gewicht is stabiel en natuurlijk schommelt dat. De ene keer heb ik die dag meer gegeten dus zal mijn maag voller zijn en zal ik dus heel ietsjes zwaarder zijn. Of ben ik niet naar het toilet geweest if you know what I mean, dan ben je ook zwaarder. Ben ik juist wel naar de WC gegaan die dag, ben ik weer lichter. Mijn gewicht is nog steeds supernetjes en daar ben ik blij mee. YES!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Joyce 28 maart 2014 om 08:21

  Wat fijn dat je niet bent aangekomen Bibian! Je kunt inderdaad beter op 1 gewicht blijven. 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Friday Favourites #1My Profile

 • Reageer José 28 maart 2014 om 08:30

  Fijn Bibian dat je ondanks de verhuisstress op gewicht bent gebleven! Ik vind het echt knap dat jullie het zo goed volhouden!

  • Reageer Bibian Sloot 28 maart 2014 om 08:52

   dankjewel José!

 • Reageer Lotte 28 maart 2014 om 09:06

  Ik ben ook sinds kort met Weight Watchers begonnen (mede dankzij jullie!) Ben inmiddels 5 kilo kwijt en heb er nog 5 te gaan. Dan heb ik geen overgewicht meer. Het gaat me best goed af maar tobch denk ik de hele tijd aan eten en begint het plannen een beetje obsesieve vormen aan te nemen haha.

  Hoelang zijn jullie al bezig?

  Groetjes!

  • Reageer Manon 28 maart 2014 om 10:39

   Goed dat je begonnen bent! Wij zijn al vanaf eind juli bezig 🙂

   • Reageer Lotte 31 maart 2014 om 07:22

    Dankje! En heel knap dat je het al zo lang volhoudt. Eet je trouwens altijd al je punten? Dus je ‘normale’ punten, je weekextra en je verdiende Active punten? Of eet je minder?

    Bedankt!

    • Reageer Manon 31 maart 2014 om 08:33

     Wij eten gewoon onze dagpunten op (dat moet, mag niet minder eten) en we eten zelden onze verdiende ActivePoints of weekextra op.

 • Reageer Dita 28 maart 2014 om 09:45

  wat knap van jullie, kan me voorstellen Bibian dat het tijdens het verhuizen even anders is..

 • Reageer Suzanne 28 maart 2014 om 09:46

  Ik vind het echt knap dat jullie het volhouden en er toch zo goed mee bezig zijn. Ik snap dat het met zo’n verhuizing nog best lastig is. Alles moet dan ‘even snel’ en dan moet je ‘ook nog eens’ denken aan dat eten. Maar dat gaat helemaal goed komen Bibian! Jullie zijn toppers! Ga zo door.
  Suzanne onlangs geplaatst…Persoonlijk | Angsten & PaniekMy Profile

 • Reageer Cindy 28 maart 2014 om 12:06

  Wat zijn jullie goed bezig! Inspirerende verhalen!
  Cindy onlangs geplaatst…Leuk om te doen: High teaMy Profile

 • Reageer Eline 28 maart 2014 om 16:17

  positief bekijken… je bent ook niet bijgekomen 😉
  Eline onlangs geplaatst…Allemaal samen lekkere desserts maken!My Profile

 • Reageer Kim 2 april 2014 om 10:26

  Jullie blogposts hebben mij ertoe gemotiveerd om ook eens Weightwachters te proberen 🙂 ik ga proberen het gewoon op mezelf te doen (zonder naar de bijeenkomsten te gaan), hopelijk lukt het mij! 🙂 nu vroeg ik mij nog af hoe je kan berekenen hoeveel ProPoints je per dag mag? 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Filofax Update #1My Profile

  • Reageer Manon 2 april 2014 om 10:59

   Goedzo! Voor je punten moet je je echt online aanmelden of naar de cursus gaan… Achter de punten zit een hele formule…

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge