Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle, Persoonlijk

Beste meezingers voor in de auto

Oké, dit is misschien een beetje een hele foute post, maar toen we laatst in de auto zaten, keihard meezingend met de meest foute muziek, dachten we: dit moeten we delen op onze blog. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak qua muziek, maar dat van ons spant de kroon haha. Wij houden van heel hard meezingen, het kan ons niet schelen hoe vals we klinken, als we maar lol hebben. Het liefste luisteren/zingen wij musicalmuziek mee of liedjes van verkeerde muziekgroepjes! Vandaag delen wij onze beste CD’s/liedjes voor in de auto! Hou die raampjes maar dicht ;).
Tarzan_logo
Met stipt op nummer 1 staat de CD van Tarzan de Musical. Och, och, och, deze kunnen wij tot in den treure meezingen. Van voor tot achter en weer terug! Als de CD is afgelopen dan beginnen we weer van voor af aan: ♪ ALLES LEEFT ONDER DEZELFDE STERREEEEEEEEEN! ♪ Ons favoriete nummer moet toch wel die van Jane zijn: “van zo ver” (vooral dat begin: kariekaaa papayaaaa).

Dan, op een goede tweede plaats: Mary Poppins de musical! Hier zijn we ook samen heen geweest toen deze gespeeld werd in het Circustheater. We houden van Noortje Herlaar en de kindertjes die zo leuk kunnen zingen. Hier is ons favoriete liedje, hoe kan het ook anders: supercalifragilisticexpialidasties (heel makkelijk om te typen als je het liedje mee kan zingen haha).

Dan onze laatste musical favorieten. Misschien iets minder bekend, maar niet minder leuk: Assepoester! En dan de versie die een aantal jaren door Do werd gespeeld in het Eftelingtheater. Manon is hierheen geweest en Bibian heeft op de camping waar ze gewerkt heeft deze musical ook zelf gespeeld voor de kids. Favoriete liedje is toch wel “Jaloerse Zusjes” (hele slechte kwaliteit maar you get the idea):

Vervolgens hebben we nog wel wat guilty pleasures. Wat dacht je van Bubbles (kennen jullie die nog?), M-Kids en K3. Zo grappig. Bibian had voordat ze Manon kende al de CD van Bubbles terwijl dat echt voor jonge meisjes was en wij waren toen al “groot”. Manon luisterde ook stiekem liedjes van Bubbles dus toen we erachter kwamen van elkaar dat we allebei Bubbles kenden kon je ons opvegen van het lachen. Dit is het ultieme liedje van Bubbles:

Dan een liedje van de M-Kids. Die waren ook een ini-mini-klein-beetje populair vroeger. Wij vinden de funky monkey een lekkere meezinger, en ja we zingen hem van voor tot achter mee!

Ten slotte een liedje van K3. Deze “foute” meidengroep kan niet ontbreken in ons lijstje van beste meezingers voor in de auto! Een van de leukste liedjes vinden wij Lollypopland (ja dit is een nieuw liedje, en ja dit luisteren wij :’))

Dat was ons lijstje met favoriete, hele foute, zeer beschamende meezingers voor in de auto. Als je al niet raar over ons dacht, dat doe je dat nu wel hahaha. Wij zijn verder ook dol op Disneymuziek, wist je dat wij een paar jaar geleden naar een sing-a-long musical van Dinsey zijn geweest! Dat was zo ontzettend tof, je mocht gewoon meezingen. Je kunt wel raden dat wij schor en met keelpijn naar huis gingen die avond.
Wat is jouw favoriete (en een klein beetje beschamende) meezinger voor in de auto of onder de douche?

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

10 reacties

 • Reageer Healthy Mommy 2 april 2014 om 14:09

  Haha heerlijk.. Hier ook af en toe van die ‘mee blèr’ momenten. Voornamelijk bij de Lion King. Geniaal.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Cry me a riverMy Profile

 • Reageer Dita 2 april 2014 om 14:28

  whahaha heerlijk! Ik vind het ook altijd zo leuk om mee te zingen met de muziek in de auto.
  Dita onlangs geplaatst…Random foto’s van ons inrichtingMy Profile

 • Reageer Suzanne 2 april 2014 om 14:44

  Jaa leuk! Tarzan de musical was ook erg gaaf! Ik zet hem vaak lekker op 100% NL hahah heerlijk meebrullen 😛
  Suzanne onlangs geplaatst…Hello April !My Profile

 • Reageer José 2 april 2014 om 14:53

  Ik heb Tarzan nu ook weer in de auto liggen (naar aanleiding van jullie vlog :)). Van zo ver is ook mijn favoriet! Heerlijk mee zingen/schreeuwen.
  En dat liedje dat Jane met haar vader zingt, zingen mijn man en ik als duo! Haha!
  José onlangs geplaatst…Hema favorites maart 2014My Profile

  • Reageer Manon 2 april 2014 om 14:55

   HAHA, oooh ja dat is ook zo’n lekker lied. ZOU DIIIIT HETTTT ZIJN!

 • Reageer Eline 2 april 2014 om 16:16

  hahaha leuke nummers 😉
  Eline onlangs geplaatst…Maart 2014My Profile

 • Reageer Elise 2 april 2014 om 19:13

  K3 blijft altijd goed! Juf zijn is een handig excuus om onbeschaamd naar hun liedjes te luisteren. 😉
  Elise onlangs geplaatst…De duif die niet kon duiken – Edward van de VendelMy Profile

 • Reageer Stephanie 2 april 2014 om 22:29

  Haha oh nee, foute muziek, love it! Ik vind muziek uit de 90’s sowieso geniaal en ik luister er nog serieus graag naar ook! Zelfde heb ik idd met de cd van Tarzan, love it!

  Ik vind Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee) altijd een heerlijk nummer!
  Stephanie onlangs geplaatst…Challenge | 100 happy days!My Profile

 • Reageer Nina 3 april 2014 om 11:07

  Haha hele grappige post!

 • Reageer Eline 14 oktober 2014 om 10:34

  Ooh die cd van Bubbles heb ik echt grijs gedraaid. En ik had een radiootje met microfoon dus er staan ook heel wat beschamend eigen versies van hun liedjes op cassettebandjes haha!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge