Lifestyle, Persoonlijk

Een Beste Vriendin

bestfriend3

Een beste vriendin is iemand…
♥ die jouw zinnen afmaakt.
♥ die jouw allergrootste geheimen weet.
♥ die je opvrolijkt als je een baaldag hebt.
♥ die je vaker ziet dan je vriendje. (HAHA, zo fout, maar af en toe zo waar!)
♥ die je aan het lachen maakt met humor die niemand begrijpt.
♥ waar je heel veel herinneringen mee hebt.

bestfriends1
♥ waarmee je de hele dag in je kloffie mee kunt niksen zonder verveeld te raken van elkaar.
♥ die je een bepaalde blik geeft en dat je meteen weet wat ze bedoelt.
♥ waar je niet boos op kan worden.
♥ die zegt wat jij denkt.
♥ waarmee je de meest akward, vieze, vreemde, rare dingen mee deelt.
♥ die je niet uit je leven kunt denken.

Wat versta jij onder een beste vriendin?

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Suzanne 1 april 2014 om 14:05

  Een beste vriendin is iemand die er altijd voor je is, hoe ver ze ook bij je vandaan is. Die je kan bellen wanneer het kan. Die je soms eerder belt dan je vriendje met bepaalde nieuwtjes. Mijn beste vriendin is iemand die mij door en door kent!
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn boeken top 10.My Profile

 • Reageer Jennn 1 april 2014 om 14:14

  Mooi!
  Jennn onlangs geplaatst…Ask me anything #2My Profile

 • Reageer Maaike 1 april 2014 om 15:49

  Mijn beste vriendin en ik kennen elkaar sinds we 3 maanden oud zijn, wonen inmiddels ruim 100 km bij elkaar vandaan. Ik weet dat zij er áltijd voor mij (en eigenlijk de rest van ons gezin ook) zal zijn, op de een of andere manier. Als ze er niet fysiek kan zijn, dan wel via Skype of de telefoon. Toen ik zelf door een operatie niet op de crematie van mijn oma kon zijn, was zij er natuurlijk wel, ze heeft hier ook namens mij gesproken. We zien elkaar soms een half jaar tot bijna een jaar niet, maar ik heb altijd geweten dat het goed zit, dat laatste is denk ik waardoor zij mijn beste vriendin is. 🙂

  • Reageer Manon 1 april 2014 om 16:16

   Ah, dat is echt een hele mooie vriendschap wat jullie hebben! En inderdaad, weten dat het altijd goed zit is zo belangrijk!

 • Reageer Cindy 1 april 2014 om 16:39

  Wat mooi. Ik heb onlangs eens goed nagedacht over wat vriendschap voor mij betekent. Helaas moet ik zeggen dat veel vrienden zijn gedegradeerd naar kennissen. Maar met een aantal meiden heb ik wel die klik die je als vriendinnen moet hebben. Ondanks dat we elkaar niet vaak zien en spreken, is het wel telkens het gevoel dat ik ze gisteren nog heb gezien en heb gesproken. En dat vind ik belangrijk. Gelukkig heb ik wel een aantal nieuwe vriendinnen gekregen die mij heel dierbaar zijn.
  Cindy onlangs geplaatst…In 12 dagen suikervrij leven..My Profile

 • Reageer Eline 1 april 2014 om 17:57

  super leuk logje en mooie foto 😉
  Eline onlangs geplaatst…Maart 2014My Profile

 • Reageer Dita 1 april 2014 om 20:14

  Ja een goede vriendin is iemand die er altijd voor je is. Ook al zie je elkaar niet vaak, ook dan. Ik heb 3 beste vriendinnen en zie ze regelmatig, 2van hun hebben hun vader en moeder verloren, een is getrouwd etc. Allemaal mooie en minder mooie dingen die je deelt met elkaar
  Dita onlangs geplaatst…Rituals flowers of India – GeurkaarsMy Profile

 • Reageer Gwen 2 april 2014 om 08:54

  So true!!! 🙂
  Gwen onlangs geplaatst…Bath Time #15My Profile

 • Reageer Geertje 2 april 2014 om 09:03

  Mooi beschreven en helemaal waar! En natuurlijk niet te vergeten: als je het druk hebt en even geen tijd om af te spreken, je elkaar niet laat vallen maar op elkaar wacht!
  Geertje onlangs geplaatst…Stay At Home Beauty Bestaat Een Half Jaar – Winactie…My Profile

 • Reageer Maai 2 april 2014 om 14:25

  Jullie lijken zo leuk samen!
  Maai onlangs geplaatst…Mijn meisje, mijn vlinderMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 2 april 2014 om 15:48

   hihi dankjewel

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 4 april 2014 om 22:00

  Mooi geschreven. Best slikken dit blogje voor mij. Ik heb 2 vriendinnen sinds in hier (8)jaar woon. Maar.. het zijn geen ‘beste’ vriendinnen eentje waarmee je je hart deelt. Een keer samen winkelen of op elkaars verjaardag gaan. Precies wat jij omschrijft zo’n vriendin dat mis ik :'( Ben er wel mee bezig en opzoek maar ook opzoek naar Mama vriendinnen.
  Mama van Jenthe (Kelly) onlangs geplaatst…Los zittenMy Profile

  • Reageer Manon 4 april 2014 om 22:37

   Ah, op ieder potje past een deksel is misschien voor relaties maar wij denken dat het ook zo gaat met een echte vriendschap!

 • Reageer Nicole 5 juni 2014 om 20:58

  Mooi.. ik heb geen beste vriendin maar wel echte vriendinnen die niet perse dichtbij wonen maar waarbij ik altijd terecht kan!
  Nicole onlangs geplaatst…Mag ik u voorstellen…My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge