Babypraat, Lifestyle, Moeder zijn, Persoonlijk

Een dag uit het leven van een moeder #3

Vandaag deel ik weer met jullie een dag uit mijn leven. Dit keer een dag dat ik niet hoefde te werken maar dat we gezellig naar de verjaardag van Rivers oma gingen en daar ook bleven eten. Kijken jullie mee?

1Rond kwart over 8 werd River wakker, ik haalde hem uit bed en gaf hem wat te drinken. Zo konden we samen nog even lekker kroelen in bed, heerlijk! Daarna ruimde ik zijn nieuwe kleertjes even op want die lagen nog op de commode.

2Daarna verschoonde en waste ik River en trok hem zijn kleertjes aan. Toen was het tijd voor mezelf, wassen, aankleden en natuurlijk even makeuppen.

3’s Ochtends even lekker met zijn tweetjes spelen en natuurlijk mijn favoriete blogjes lezen. Ik maakte een papfles voor River en voor mezelf een lekkere smoothie met vers fruit.

4Rond de middag verschoonde ik River nog een keer, pakte de luiertas opnieuw in (was een zooitje geworden haha) en toen vertrok ik lopend naar mijn vaders huis, het was heerlijk weer.

5Tijd voor een lekker fruitje en een boterham. We aten gezellig bij mijn vader thuis en daarna wiegde oma River in slaap zodat ik even lekker tijd had voor mezelf. Ik bestelde een nieuwe telefoon die me zo’n 35 euro in de maand gaat schelen (BINGO). Daar ben ik helaas een foto van vergeten te maken.

6Nog even gezellig samen spelen, River denkt dat hij acrobaat is haha. Ik verschoonde River nog even en ik hielp de vrouw van mijn vader met het eten klaarmaken. We gingen gourmetten omdat ze jarig was, lekker!

7
Na het eten nog even knuffelen met opa en op naar huis want we werden een beetje moe en het was al veel te laat. Ik dronk nog een lekker glaasje slimpie terwijl mijn vriend River naar boven deed, heerlijk een rustig dagje. En rond een uurtje of 11 nog even WhatsAppen met lieve meiden in bed.

Dit was een rustiger dagje dan normaal zoals jullie zien. Ik ben niet altijd een bezig bijtje en kan er ook heerlijk van genieten als ik niks te doen heb. Lekker veel spelen met River en natuurlijk als we bij zijn opa en oma zijn heb ik lekker tijd voor mezelf. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Kelly Caresse 9 april 2014 om 07:22

  Hele leuke foto’s Bibian! Ik wil River dolgraag ontmoeten, wat een prachtig ventje! Onze groeps what’s app is zo gezellig!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Aangrijpende verhalen 6: Rianca heeft BorderlineMy Profile

 • Reageer Geertje 9 april 2014 om 07:50

  Leuk om te zien! Wat is River toch een vrolijk mannetje!
  Geertje onlangs geplaatst…Songteksten…My Profile

 • Reageer PSnim 9 april 2014 om 08:11

  Slaapt River tot kwart over 8? Wat lekker!
  Fijn dagje geweest zo toch! 🙂

 • Reageer Elise 9 april 2014 om 08:35

  River al meteen in zijn nieuwe kleertjes, wat een stoer kereltje. Ziet er een heerlijk rustig en gezellig dagje uit.
  Elise onlangs geplaatst…Kijk- en zoekboek: Sprookjes zoals we ze nog nooit hebben bekeken – Mayana ItoïzMy Profile

 • Reageer Suzanne 9 april 2014 om 08:38

  Ah wat een heerlijk manneke is River! Lekker dagje zo!
  Suzanne onlangs geplaatst…Persoonlijk | Ze noemen het doorzettingsvermogen.My Profile

 • Reageer Miranda 9 april 2014 om 09:26

  Leuke foto’s, ziet er gezellig uit!
  Miranda onlangs geplaatst…Over mij: PuckMy Profile

 • Reageer Marije 9 april 2014 om 11:31

  Leuk om te lezen en leuke foto’s! Klinkt als een gezellige dag. 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Babykleren, verzamel ze allemaal!My Profile

 • Reageer Eline 9 april 2014 om 12:26

  leuk dagje!

 • Reageer Mama's Jungle 9 april 2014 om 13:14

  lekker dagje met de kleine, heerlijk.
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Leuke feitjes over je (ongeboren) kindMy Profile

 • Reageer Anoeska 9 april 2014 om 15:56

  Wat leuk om te lezen en de foto’s te zien!
  Anoeska onlangs geplaatst…Fashion in MelbourneMy Profile

 • Reageer Dita 9 april 2014 om 16:49

  Wat een heerlijk dagje zo te lezen, leuk hoor!
  Dita onlangs geplaatst…Smoothie tipsMy Profile

 • Reageer Miranda 9 april 2014 om 20:45

  Lekker dagje zo, leuk om te zien.
  Miranda onlangs geplaatst…20 questions tag!My Profile

 • Reageer Barbara 9 april 2014 om 21:09

  Wat een gezellige blijerd!
  Barbara onlangs geplaatst…32 weken zwanger: groeispurtMy Profile

 • Reageer Tamara 13 april 2014 om 22:49

  Klinkt als een erg fijne dag!
  Tamara onlangs geplaatst…Laatste weekend van mijn verlofMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge