Food, Lifestyle, Persoonlijk

Eetdagboek Bibian #3

Vandaag heb ik weer een eetdagboek voor jullie. Er wordt altijd heel leuk op gereageerd en als ik zo’n eetdagboek maak ben ik ook veel bewuster bezig met wat ik in mijn mond stop, win win situatie. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen 5 dagen?

dag1Ik begon de ochtend met een smoothie van aardbeien, frambozen en mandarijn. ’s Middags twee Twenste bolletjes uit de oven, één met kaas en de andere met een plakje gebraden gehakt. ’s Avonds aten we nasi en die avond sloot ik af met een lekker groot blikje cola light.

dag2Ook vandaag trapte ik af met een smoothie. Nu het weer zo lekker is, vind ik het heerlijk om de ochtend te beginnen met een smoothie. Dit keer een smoothie van aardbei,mango en yoghurt. ’s Middags at ik lekker 4 crackers met filet americain met knoflookpeper, zo lekker! Als avondeten maakte ik spaghetti bolognese. ’s Avonds verwende ik mezelf met een klein zakje Nibb-It!

dag3En ja hoor, weer een smoothie als ontbijt. Dit keer koos ik voor magere kwark, kiwi en een banaan. ’s Middags at ik een tosti met ham, kaas en een lekker zelfgemaakte pittig cocktailsausje. ’s Avonds aten we aardappelballetjes, een biefstukje en broccoli met kaassaus. In de avond nam ik ook nog een bolletje light ijs maar daar heb ik helaas geen foto van gemaakt.

dag4Ik durf er bijna geen foto meer van te laten zien, maar mijn ontbijt en lunch bestonden dit keer weer uit een smoothie. We gingen naar een voorjaarsmarkt en daar haalde ik een lekker visje met overheerlijke ravigotesaus, yum. ’s Avonds aten we aardappelpuree met asperges, een heerlijke aspergesaus, ham en een eitje. Ook at ik een Weight Watchers reep.

dag 5
De laatste dag van mijn dagboek begin ik uiteraard weer met een smoothie. Dit keer weer één met yoghurt, mango en aardbeien. ’s Middags probeerde ik de ei-banaan-havermout-pannenkoekjes en daar at ik warme appeltjes bij. Als avondeten bakte ik BBQ-krieltjes en een lekkere hamburger. Als avond snack nam ik 2 biscuitjes.

Als jullie meer van mijn eetdagboeken willen zien: eetdagboek nummer 1 en eetdagboek nummer 2.

Ik hoop dat jullie mijn eetdagboek weer leuk vonden! Jullie zien dat ik fan ben van de smoothie ’s ochtends. Wat is jullie lievelingsontbijt?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Joyce 18 april 2014 om 13:18

  Leuk om te zien! Kan er weer inspiratie uit halen :(:)
  Joyce onlangs geplaatst…Paas brunch inspiratieMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 18 april 2014 om 14:09

  Wat leuk om je eetdagboek zo in foto’s te zien Bibian! Mmm jouw smoothies zien er wel heerlijk uit, al blijf ik het knap vinden dat je daar de hele ochtend genoeg aan hebt. Super leuk dat je de banaan/havermout pannenkoekjes ook geprobeerd hebt, lekker he!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…In de keuken met Kelly : Nieuwe keukenmachine van PhilipsMy Profile

 • Reageer Dita 18 april 2014 om 14:31

  leuk om te zien meid, smoothies zijn zo lekker! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Recept: naan met hummusMy Profile

 • Reageer Marloes / GLAMOURMOES 18 april 2014 om 15:34

  Ziet er allemaal heerlijk uit!
  Marloes / GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Beauty: Shoplog Primark, Kruidvat & DM DrogerieMy Profile

 • Reageer Cindy 18 april 2014 om 19:22

  Leuk om te zien, mijn guilty pleasure is momenteel ook Nibb-it haha!
  Cindy onlangs geplaatst…Essence Longlasting Lipstick On The CatwalkMy Profile

 • Reageer Claudia 18 april 2014 om 21:35

  Yum! Moet toch ook echt vaker smoothies gaan maken 🙂
  Claudia onlangs geplaatst…Ei muffinsMy Profile

 • Reageer Melanie 18 april 2014 om 22:20

  Lekkere dingen staan er tussen!!

  Het valt me wel op, dat er zo weinig word gegeten.. Regelmatig eten en ook tussendoortjes is juist goed zodat je ..( kan even niet op het woord komen haha ) op peil blijft..

  • Reageer Bibian Sloot 18 april 2014 om 22:31

   Wij zijn op dit moment aan het lijnen maar eten wel genoeg volgens het dieet. Ik heb niet overal een foto van gemaakt maar er staat er onder beschreven. Als tussendoortje om 11 en 15 uur eet ik vrijwel altijd fruit .liefs

 • Reageer Suzanne 18 april 2014 om 22:21

  Mijn lievelingsontbijt is en blijft toch echt havermout, al doen de wafels het toch ook wel erg goed als ontbijt! Leuk om te zien wat jij eigenlijk allemaal eet!
  Suzanne onlangs geplaatst…Handige keukenhulpjes | Kruidenschaar + Update kruidenplantjesMy Profile

 • Reageer Mama's Jungle 18 april 2014 om 23:49

  Leuk item! Heerlijk die smoothies
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Het verschil tussen Een en Twee – geslachtsbepalingMy Profile

 • Reageer Debbie 19 april 2014 om 16:45

  Leuk om te zien wat je zoal eet… die smoothies heerlijk.
  Debbie onlangs geplaatst…Baby speelgoedMy Profile

 • Reageer aMuse Rouge 22 april 2014 om 14:49

  Ik vind eetdagboeken altijd superleuk om te zien. Wat zit er allemaal in je smoothies? Is het elke dag dezelfde? 🙂 Zelfs eet ik ’s ochtends veel meer (eigenlijk altijd havermout), anders kom ik gewoon niet toe tot ’s middags (en dat terwijl ik vroeger helemaal niets at ’s morgens, haha). Maar het lijkt mij lekker om eens als tussendoortje te maken. 🙂
  aMuse Rouge onlangs geplaatst…Quote 1: Een pleidooi voor echt eten – Michael PollanMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 22 april 2014 om 17:01

   Nee, de ene keer is het aardbei mango, andere keer banaan, appel. Wel altijd fruit en yoghurt of kwark. liefs

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge