Een maand - een boek, Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle

GELEZEN: Wat Spook Jij Uit? – Sophie Kinsella

Mijn lees-challenge staat even op een wat lager pitje. Ik had de afgelopen periode even wat andere dingen aan mijn hoofd dus echt geconcentreerd een boek lezen lukt me niet helemaal. Toch heb ik toch één boek gelezen en dat was een grappige chicklit, namelijk Wat Spook Jij Uit? van Sophie Kinsella. Een boek waarbij je niet teveel na hoeft te denken.

20140410_183733

Het boek gaat over Lara Lington. Haar oudtante Sadie is overleden en Lara gaat naar de begrafenis van haar oudtante. Dan ziet ze ineens een geest, Sadie, en ze denkt gek te worden. Sadie wil kosten wat kost haar bijzondere ketting hebben en ze maakt contact met Lara om deze te zoeken.
Lara heeft ook een bedrijfje opgestart maar haar partner in crime heeft haar verlaten en Lara zit nu met een bedrijfje. Ook probeert Lara haar ex-vriend John terug te krijgen maar in haar zoektocht ontmoet ze Ed…

20140410_183900

Het is een typisch Sophie Kinsella boek. Dit keer een klein beetje aan de onrealistische kant, door het geesten zien, maar wel hilarisch zoals Sophie in haar andere boeken schrijft. Het overtreft Shopaholic en de andere boeken van haar niet maar toch vond ik ‘m leuk. Ik vind het een fijn boek om lekker gedachteloos aan het strand te lezen met een cocktailtje in hand! Ja, als je op zoek bent naar een grappig, leuk, lekker-doorlees-boek, dan raad ik Wat Spook Jij Uit? zeker aan!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

4 reacties

 • Reageer Floor 20 april 2014 om 14:34

  Ik houd van de boeken van Sophie Kinsella. Toevallig heb ik over dit boek mijn leesverslag gedaan 🙂

 • Reageer Chantal 20 april 2014 om 15:03

  Leuk deze heb ik ook pas gelezen! Normaal is dit niet echt mijn genre maar soms heb ik ook zo’n periode dat ik even wat makkelijks moet lezen!

 • Reageer Dita 20 april 2014 om 19:37

  Leuk boek is dit, heb deze een tijd terug gelezen
  Dita onlangs geplaatst…Mijn haarverzorging routineMy Profile

 • Reageer Betty 27 april 2014 om 16:47

  Aaah wat toevallig! Ik ben deze net aan het lezen op mijn e-reader! Ik heb tijdens mijn vakantie een paar hele nare thrillers gelezen en mijn zwangere hormonen móesten even een easy-to-read, vrolijk boek hebben. Deze voldoet daar absoluut aan! Ik vind hem tot nu toe superleuk! 🙂
  Betty onlangs geplaatst…Geen schoolritme meerMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge