Food, Lifestyle, Recepten

Het water loopt me in de mond

Ik hou van in de keuken staan. Ook kan ik uren naar 24Kitchen kijken, heerlijk! Zoals ik eerder al wel eens heb verteld, ben ik niet zo’n culinair iemand. Ik hou van simpel, makkelijk en niet teveel poespas als het aankomt op mijn avondeten. Maar qua bakken (koekjes, taart, toetjes) kan het me niet gek genoeg zijn! Hoe langer ik in de keuken moet staan hoe leuker ik het vind. Op de een of andere manier vind ik bakken reuze ontspannend: alles afwegen, in aparte bakjes doen, recepten lezen… Ja, I luvvvv baking! Ik ben niet zo slim dat ik zelf hele nieuwe recepten kan bedenken maar er zijn genoeg koks/chefs/bakkers die dit voor mij doen. Ik deel mijn favoriete koks/chefs/bakkers waar ik geregeld lekkere dingen van maak in de keuken!

jamieJamie Oliver, een genot om naar de kijken (op twee manieren haha). Ik vind zijn programma’s op televisie er altijd zo leuk uitzien, zijn keukens zijn perfect rommelig en zo gezellig. Hij kookt ook echt met passie en liefde, dat kun je wel zien in zijn programma’s. Mijn favoriete recept van Jamie is toch wel zijn zelfgemaakte pizzabodem, lukt altijd en is altijd een groot succes!

nigella Dan mijn favoriete vrouw in de keuken: Nigella Lawson. Hoe zij van eten kan genieten, ze eet haar vingers er bijna bij op. Ook vind ik haar een mooie vrouw om naar te kijken, goed gevormd en supervrouwelijk. Ik heb al heel veel zoete baksels van haar uitgeprobeerd. Vorig jaar heb ik voor Roberts verjaardag haar chocoladetaart gemaakt en die was echt hemels. Oh! En haar Pavlova is hier ook al meerdere jaren een succes.

rudolphDan iemand die sinds de komst van 24Kitchen hoog bovenaan mijn lijstje staat: Rudolphje! Met zijn gummiespatels en “maak het jezelf makkelijk, maar wel lekker”. Bij Life&Cooking vond ik hem niks maar in Rudolphs Bakery… Heerlijke vent die weet waar hij over praat. Ik heb ook al zoveel recepten van de Bakery uitgeprobeerd. Mijn favoriete recept is toch wel de mascarpone-appeltaart. Die heb ik twee jaar geleden met kerst gemaakt en oh, goddelijk!

donnaTen slotte hebben we Donna Hay. Met de komst van 24Kitchen heb ik haar leren kennen. Wat een fijne vrouw is dit. Ik vind het zo ontspannend om naar haar programma’s te kijken, ze zijn heel rustgevend met heel veel pasteltinten in het decor, zachte stemmen en supermooie locaties. Ja, ik ben fan! Ik heb nog niet veel van haar gemaakt maar haar “Breakfast Parfait” is zeker een aanrader.

Wie is jullie favoriete chef/kok/bakker?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Geertje 6 april 2014 om 07:32

  Jamie en Rudolph behoren ook echt tot mijn favorieten. Ik vind de meiden van DC cupcake ook geweldig!

 • Reageer Suzanne 6 april 2014 om 07:46

  Ik kijk graag naar 24 kitchen, vooral wanneer ik ziek ben en zielig o de bank lig, haha. Verder kijk ik weinig tv maar heb ik veel kookboeken in de kast staan.
  Suzanne onlangs geplaatst…Filmpje | Verrassing voor Kelly!My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 6 april 2014 om 07:56

  Mam ik ben vooral fan van Jamie oliver! Ben ook benieuwd naar Donna hay geworden 😀
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Vlog: Verrassing van lieve Suzanne!My Profile

  • Reageer Manon 6 april 2014 om 13:37

   Ja, Donna Hay is echt heel erg leuk!

 • Reageer Dita 6 april 2014 om 08:24

  Jaa 24 kitchen, ik ben er dol op! Vooral Rudolph en Jamie zijn mijn favoriet.
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #7My Profile

 • Reageer Chantal 6 april 2014 om 08:32

  Ik kan ook echt hele dagen naar 24 kitchen kujken, geweldig!
  Die mascarpone-appeltaart heb ik ook gemaakt en die was inderdaad heerlijk!
  De joghurt-mangotaart is ook echt een aanrader van Rudolph!!

  Jammer dat het vaak niet echt ww-proof is hè…anders had ik elke dag wel wat gebakken!

  • Reageer Manon 6 april 2014 om 13:38

   Hahahaha, jaaaa, helaas niet WW proof 🙁

 • Reageer Miranda 6 april 2014 om 09:05

  Ik kijk ook graag naar 24kitchen.

  Jamie staat hier met stip op 1:)

 • Reageer Barbara 6 april 2014 om 11:40

  Jaaa bij mij staat 24kitchen ook altijd aan als er niks op tv is, heerlijk.
  Barbara onlangs geplaatst…Tip: Brandnetelthee tegen vocht vasthoudenMy Profile

 • Reageer Anoeska 6 april 2014 om 14:03

  Aaah herkenbaar! Ik zit ook altijd aan 24Kitchen gekluisterd. Alles ziet er altijd zo lekker uit!
  Anoeska onlangs geplaatst…My Weekly Update april #1My Profile

 • Reageer Eline 6 april 2014 om 14:42

  Ik ben ook verslaafd aan bakken. Heb rudolphs bakery voor kerst gehad, super boek!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge