Lifestyle, Persoonlijk

Ik kan echt niet zonder…

kannietzonder

✴ Chocola! Nee, ik kan me geen (leuk) leven voorstellen zonder dit bruine goud. Het maakt me niet uit in welke vorm: vloeibaar, vast, puur, wit, melk, met nootjes, zonder nootjes, met of zonder vulling, alles is goed.

Schermafbeelding 2014-04-16 om 16.41.13
✴ Internet. Heel triest misschien maar als ik een dagje in het buitenland ben geweest, weet ik niet hoe snel ik mijn 3G weer aan moet zetten als we weer eenmaal Nederland binnen rijden. WhatsApp, Facebook, Instagram, comments checken. Och, alsof mijn leven er vanaf hangt!

✴ Daarop aangesloten, ik kan ook niet zonder mijn telefoon en laptop. Natuurlijk “kun” je daar wel zonder, maar na een vakantie zonder internet/laptop vind ik het altijd wel weer fijn om achter mijn lieftallige Appletje te kruipen.

20131223_133525
✴ Mijn drie poezels. Als ik weg ben geweest, is het eerste wat ik doe als ik thuiskom, alle drie de poezen een flinke kroel geven. Ik mis ze gewoon.

✴ Mijn bad. Och, ik moet er niet aan denken om in een huis te wonen zonder een bad! Ik ben echt een weekdier en lig denk ik zo’n 5 a 6 keer per week in bad. Ik vind het gewoon zo relaxed en ontspannend. Douchen vind ik ook prima maar als ik de keus heb dan ga ik liever in bad met heeeeel veel schuim.

DSC_0325
✴ Mijn agenda, blocknotes en lijstjes. Ik ben best wel een controlefreak. Niet zo dat ik niet van spontane dingen hou, maar ik vind het prettig om alles bij te houden in mijn agenda. Ik schrijf ook vaak dingen op die al geweest zijn, maar nog niet in mijn agenda staan. Als ik dan iets moet herinneren kan ik altijd terugkijken. Ook slingeren er door ons huis genoeg schrijfboekjes. Lijstjes met boodschappen, lijstjes met avondeetplanningen, lijstjes met wat ik niet moet vergeten, noem maar op.

✴ En natuuuuuurlijk kan ik niet zonder mijn lieve vriendje, familie en vriendinnetjes, liefde, vriendschap, gezondheid, veiligheid en dat hele rijtje. Maar dat spreekt wel voor zich ;).

Wat is iets waar jij niet zonder kan?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Dita 23 april 2014 om 06:34

  Leuk lijstje! Ik kan niet zonder ons lieve katten, mn werk, natuurlijk familie en vrienden, chocolade, mn telefoon, uit eten gaan.. 😉
  Dita onlangs geplaatst…DIY: takken en stenen vervenMy Profile

 • Reageer Jannieneke 23 april 2014 om 06:43

  “Kleur”, ik vind het heerlijk om kleuren te zien en te combineren.
  “Naar buiten”, heerlijk naar het bos of uitwaaien aan zee.
  “Kadootjes”, al zijn ze nog zo inimini, het voelt zo fijn om iets te krijgen.
  “Lijstjes”, ik vind het heel erg leuk om ze te maken en erg handig ook.
  Leuk lijstje Manon, erg herkenbaar hihi. Je kan me wakker maken voor ’n chocolaatje.

  • Reageer Manon 23 april 2014 om 15:05

   Kleur vind ik ook een hele goede! Het leven zou saai zijn in zwart/wit!

 • Reageer Suzanne 23 april 2014 om 07:19

  Leuk lijstje, ik schreef er laatst ook al over, waar ik echt niet meer zonder kan. Natuurlijk ook mijn telefoon en internet. Best erg dat we eigenlijk niet meer zonder internet kunnen. Waar zouden we zijn zonder..
  Suzanne onlangs geplaatst…Een Rustig en Gelukkig Leven.My Profile

 • Reageer Kelly caresse 23 april 2014 om 07:39

  Wat een herkenbaar lijstje! Bijna alle punten zijn bij mij hetzelfde, behalve de poezels maar daar zou ik vriendlief en mijn dochtertje neerzetten hihi <3
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Aangrijpende verhalen : Melissa heeft epilepsie, of toch niet?My Profile

 • Reageer Geertje 23 april 2014 om 08:04

  Chocolade, internet en mijn agenda. Drie punten waar ik ook echt niet zonder kan. En natuurlijk mijn man en kinderen. In mijn lijstje zou ook mijn zonnebril staan. Heb hem vrijwel de hele zomer (en winter) op!
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven – Plog #5My Profile

 • Reageer Lauriette 23 april 2014 om 08:56

  Leuke lijst! Ik denk dat ik ongeveer dezelfde dingen op mijn lijst heb staan! 🙂
  Lauriette onlangs geplaatst…Fitspiration #1My Profile

 • Reageer Eline 23 april 2014 om 09:29

  Ik kan niet zonder mijn beste vriendinnen en mijn familie. Als ik die niet zou hebben zou ik een echte sad panda zijn. Daarnaast is internet heel prettig en mijn lieve kleine katje ook!
  Eline onlangs geplaatst…Maar hoe dan?My Profile

 • Reageer Miranda 23 april 2014 om 10:31

  Oh wat grappig. Zou precies mijn lijstje zijn.
  Ipv de poezen komt onze hond.
  Het bad hoop ik heeeeel gauw te mogen toevoegen, wij zijn de badkamer aan het verbouwen en er komt een bad in. Jeeej!
  Miranda onlangs geplaatst…iPhone: 10 tipsMy Profile

  • Reageer Manon 23 april 2014 om 10:56

   Oh wat fijn dat je een bad krijgt! Heerlijk 😀

 • Reageer Eline 23 april 2014 om 11:02

  ik ben het eens met veel puntjes, haha!
  Eline onlangs geplaatst…Daguitstap met de familie – Planckendael 2014!My Profile

 • Reageer Cindy 23 april 2014 om 15:17

  Wat een bekend lijstje, behalve de poezen dan, want die heb ik niet. Ik kan ook niet zonder muziek en water/thee. En geld. En mijn baan. En mijn vrije dagen. Oh en mijn bad.. Ik ben zó blij dat ik na 4 jaar weer een bad heb. Zo vaak als jij lig ik er niet in, maar wel 1x per week.
  Cindy onlangs geplaatst…Dagje shoppen bij Rosada Fashion Outlet + mini-shoplogMy Profile

 • Reageer Jennn 24 april 2014 om 20:25

  Herkenbaar lijstje, ik kan ze zo overnemen! Ipv de poezen zou ik dan de konijnen neerzetten want poezen heb ik niet.
  Jennn onlangs geplaatst…Recept: vegetarische champignonburgersMy Profile

 • Reageer Sas 25 april 2014 om 15:02

  * Mijn man & poezen
  * Mijn waterkoker
  * THEE
  * Boeken
  * Skaten. De winter is voor mij een hel!
  Sas onlangs geplaatst…The Awesome List: Don’t underestimate the power of freedomMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge