Babypraat, Fashion

Let’s Go To The Beach, Baby!

Zoals jullie weten gaan mijn vriend, River en ik dit jaar lekker kamperen in Nederland. Een tijdje geleden liet ik al leuke zomeroutfits zien. Laatst was ik in mijn hoofd de koffers al aan het inpakken toen ik begon na te denken over het zwemmen. Er is een mooi buitenzwembad en in de buurt ook een strandje. En ja, dan moet je natuurlijk wel leuke kleren hebben. Zoals jullie weten ben ik van mezelf een beetje rossig en verbrand daarom best snel. River heeft volgens mij de huid van mijn vriend gekregen, maar toch moet je in de warmte en zon echt goed uitkijken, vooral met zo’n kleintje. Ik ging het internet af voor een paar leuke outfits voor River en kwam op de site van Baby-Walz terecht.

outfit2Waterschoentjes vind ik echt totaal niet mooi, ik vind ze gewoon zo, tja ik weet het goede woord er niet voor. Maar deze daarentegen, vind ik nog best wel hip, een soort all stars alleen dan voor in het water. En ja, ik vind voor kleintjes waterschoentjes echt een must-have, de stenen worden warm en wij weten dat we dan gauw verder moeten. Maar een kind blijft in paniek staan, dus waterschoentjes zijn wel echt nodig. Een leuke zwembroek is natuurlijk ook nodig. Ik heb er laatst 2 gekocht maar deze staat ook zeker op mijn lijstje, hoe leuk is deze! We maken de outfit af met een leuk shirt, want je kan natuurlijk goed blijven smeren met zonnebrand, maar een t- shirt is natuurlijk nog safer! Als finishing touch een leuke zonnebril en een stro hoedje en River mag met me mee!

outfit3Als tweede outfit een wat stoerdere. Kijk deze supergave zwembroek, is die niet heel cool! Daarbij een leuk rood shirt om het rode terug te laten komen uit zijn zwembroek, want op het strand moet het natuurlijk ook een beetje matchy matchy zijn bij deze moeder haha (sorry!)! Als laatste nog waterschoentjes, ik vind ze niet heel mooi maar zijn wel handig! Waterschoentjes die makkelijk aan en uit gaan, deze kan je aan de achterkant wat strakker trekker! Zonnebril op en gaan!

outfit1Natuurlijk gaat deze outfit niet aan bij River, maar niet iedereen heeft een zoontje dus besloot ik ook een mooie outfit te maken voor het vriendinnetje van River die hij op de camping gaat ontmoeten haha. Hoe tof is dit zwembroekje, echt ik vind hem super leuk en als ik een dochtertje had, had ik het wel geweten. Dan de leuke waterschoentjes er nog bij die ik in de eerste outfit van River al in het blauw liet zien. Een wit shirtje om het verbranden tegen te gaan, en ook de pet is hartstikke handig voor als de zon op zijn hardst schijnt, want verbranden op je hoofd is echt geen pretje.

Wat vinden jullie van deze outfits, en wat trek jij je kindje aan wanneer je naar het strand of naar een buitenbad gaat? Kiezen jullie ook voor een t-shirtje tegen het verbranden en voor waterschoentjes? Laat het me weten in de comments als je nog tips hebt!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

9 reacties

 • Reageer Kelly caresse 26 april 2014 om 06:40

  Wat een leuke en vrolijke outfit combinaties! Wat leuk dat jullie met River gaan kamperen, wij weten nog niet of we op vakantie gaan en wat we gaan doen met Lana, wel heel leuk die meisjes combinatie die je maakte!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Huishoudelijk: Een kind kan de was doen, maar waarom ik niet?My Profile

 • Reageer Dita 26 april 2014 om 07:08

  Mooie combi’s, waterschoentjes zijn idd echt een must. Ik vind dienblauwe met gaatjes nog niet eens zo gek hoor 😉
  Dita onlangs geplaatst…My Life – April 2014 #2My Profile

 • Reageer Geertje 26 april 2014 om 09:05

  Wat een leuke combinaties! Mijn meiden hebben allebei een badpak en als de zon erg schijnt heb ik daar een hoedje bij. Aangezien we niet zo vaak nar het strand gaan doen ze gewoon hun sandalen aan als het hartje zomer is. Ga daar geen speciale strandschoenen voor kopen.
  Geertje onlangs geplaatst…Tag: Too Much InformationMy Profile

 • Reageer Eline 26 april 2014 om 09:11

  Kleine crocs doen het ook prima als waterschoentjes en zijn bij die kleintjes best schattig!
  Eline onlangs geplaatst…Een Gastric-BypassMy Profile

 • Reageer Lauriette 26 april 2014 om 10:10

  Hele schattige outfits! 🙂
  Lauriette onlangs geplaatst…a Dutch Word a DayMy Profile

 • Reageer Miranda 26 april 2014 om 10:15

  oh wat een leuke outfits haha! heel schattig.
  Miranda onlangs geplaatst…Shoppen bij de intratuinMy Profile

 • Reageer Marijehaha 26 april 2014 om 10:37

  Haha wat leuk gedaan deze outfits! Die schoentjes zijn leuk 🙂
  Marijehaha onlangs geplaatst…Dit gaat er mee in mijn ziekenhuistasMy Profile

 • Reageer Cindy 26 april 2014 om 12:45

  Leuke outfits heb je bij elkaar gezocht! En die waterschoentjes, tja. Ik had ze vorig jaar in Italië ook aan, voelde me echt heel stom, maar iedereen had ze aan haha.
  Cindy onlangs geplaatst…In the spotlight: LiefzLeoMy Profile

 • Reageer Eline 26 april 2014 om 20:36

  super leuke outfits!
  Eline onlangs geplaatst…Daguitstap met de familie – Planckendael 2014!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge