Persoonlijk

Liefde kent geen grenzen…

Een paar weken geleden hebben jullie de Love Story van Manon kunnen lezen. En vandaag deel ik die van mij. Vijf jaar geleden was ik druk bezig met de opleiding Leisure & Hospitality Executive. Dat is een opleiding voor het leren van de animatie op campings en bungalowparken. In het eerste jaar moesten we een half jaar op stage. Via via kwam ik terecht op een heel leuk bungalowpark waar ook musicals werden gegeven.

Toen ik daar bepakt en bezakt aankwam, liep ik naar de receptie van het park en meldde me. Toen kwam er een jongen naar me toe gelopen. Hij stelde zich voor: “Hallo, ik ben Mike je stagebegeleider, loop je mee naar de woodgalow waar je de komende maanden gaat wonen”? En ik liep mee, ik vond het op zich een leuke jongen, maar hey ik had een vriend dus dan let je er niet echt op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFoto van 3 jaar geleden, ik heb weinig recente foto’s helaas.

Die zelfde week kon ik zo lachen met Mike dat ik soms even vergat dat ik thuis een vriendje had zitten. Maar het voelde zo raar, ik zat aan het andere kant van het land, op een bungalowpark en dat geeft echt een vakantiegevoel. We moesten veel samenwerken en op een gegeven moment kreeg ik Mike zijn nummer. Ik moest nog een extra animatie shirt hebben dus ik besloot hem te smsen. En zo begon het heen en weer gesms. Ik zocht er niet veel achter, want het was zelfs mijn stagebegeleider.

Op een gegeven moment, na een paar dagen, vroeg hij of ik mee wilde gaan eten, hij kende een leuk tentje. Natuurlijk zeg je geen nee tegen je stagebegeleider, dus zo gezegd zo gedaan. Daar sloeg de vonk toch wel een beetje over. Hij vroeg of ik een vriend had. Ik zei vol trots: “Ja”! En toen zei hij: “Alles kan kapot”. Ik vond het zo grappig dat hij dat zei, wat eigenlijk helemaal niet zo grappig is, maar ik vond hem gewoon zo grappig, leuk en aardig.

Op het park ging steeds al de ronde of wij elkaar leuk vonden. Liepen we samen naar de knutselclub, werd er geroepen: “heeey tortelduifjes!” of “oh zijn jullie weer samen”.

_RSL2244Tijdens de musical, en ja hier zaten al die kilo’s er nog aan en waren we 5 jaar jonger haha.

Toen kreeg ik van mijn vader een sms dat hij een andere auto voor me had gekocht (ja I’m sorry, mijn allereerste autootjes kreeg ik van mijn vader) en of ik die week naar huis kon komen om hem te ruilen. Die bewuste dag reed ik naar huis en toen ik Mike gedag zei kon ik wel janken. Sloeg nergens op natuurlijk, maar in de auto miste ik hem al. We smste wat heen en weer tot ik thuis kwam. Daar zat mijn toenmalige vriend op mij te wachten, maar het was anders. Niet meer hetzelfde. Het voelde niet goed. Hij vond het niet leuk dat ik daar zat, maar ik had al geprobeerd uit te leggen dat dat nou eenmaal mijn opleiding en later mijn werk zou worden.

De volgende dag reed ik zo vroeg mogelijk met mijn nieuwe auto richting Limburg. Onderweg smste ik alweer met Mike (ja sorry, heel fout) dat ik eraan kwam. Ik dumpte mijn spullen en ging snel naar de mini-club waar hij zat te werken. Weer kreeg ik zo’n kriebel. Is het dan toch zo? Was ik verliefd? Die avond gingen we weer samen wat eten, hij nam me mee naar een ijssalon en bestelde de LOVE COUPE. Ach wat schattig, hij deed echt enorm zijn best. Maar ik had thuis nog een vriendje die ik niet kwijt wilde. Een paar dagen later wist ik het zeker, ik was verliefd. En wel nu, en wel op mijn stagebegeleider. Ik smste (oh sorry dit is zo erg, ik doe dit nooit!) naar mijn toenmalige vriendje dat het beter was dat we uit elkaar konden gaan omdat hij niet achter mijn opleiding stond. Hij wilde dat ik zou stoppen namelijk. Mike was helemaal vrolijk, voor heel even. Want ik vond het zielig en smste weer naar mijn oude vriendje terug dat ik toch bij hem wou blijven (haha fout!). Die dag erna, sloeg nergens op, heb ik toch maar weer gesmst dat het niks zou worden. Daarna heb ik nooit meer wat van hem gehoord. Diezelfde middag stond ik bij Mike op de kamer, en ineens was hij daar. De zoen. Het was aan. Niemand wist het, ons geheimpje. Want je kan toch geen relatie hebben met je stagiaire?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mike vond dat hij het wel aan zijn leidinggevende moest vertellen, maar dat hoefde niet meer. Die hadden het al door en we moesten wel even op het matje komen. Na een goed gesprek vonden ze het oké, als we het maar niet lieten merken aan de gasten. Na 3 maanden stage lopen wisten heel veel mensen het nog niet. Toen we het vertelden stonden ze helemaal versteld. Dat hadden we even goed verborgen gehouden.

En nu, zijn we bijna 5 jaar verder, hebben een pracht van een zoon en zijn we dolgelukkig met elkaar! Wie had dat ooit gedacht?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Geertje 5 april 2014 om 07:01

  Een echte love-story… hihi! Wel grappig dat hij dat zo zei: alles kan kapot! En wel fijn dat zijn leidinggevende zo goed erop reageerde! Fijn dat jullie het zo goed hebben samen! Geniet van elkaar!
  Geertje onlangs geplaatst…Brandramptoerist…My Profile

 • Reageer Suzanne 5 april 2014 om 07:44

  Wat een heerlijk verhaal Bibian ,Zo zie je maar weer hoe dingen kunnen lopen. Geniet van elkaar. xx
  Suzanne onlangs geplaatst…De voordelen van het sportenMy Profile

 • Reageer Dita 5 april 2014 om 08:29

  Wat een prachtig verhaal!
  Dita onlangs geplaatst…Boodschappen doenMy Profile

 • Reageer Francesca Vonk 5 april 2014 om 08:39

  Awww wat een romantisch lief verhaal! Wat zal dat een spannende stage zijn geweest. Echt een beetje Dirty Dancing gevoel! Ken je die film nog? 🙂
  Francesca Vonk onlangs geplaatst…Recap: Twee weken slowjuicen en nog steeds verliefd!My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 5 april 2014 om 10:41

   Jaa haha, eigenlijk wel he! Spannend was het toen zeker

 • Reageer Felicia Rodrigues dos Santos 5 april 2014 om 09:21

  Ah wat een lief en romantisch verhaal 🙂 Leuk dat je dit met ons deelt! Wat een leuke ontmoeting ook, stagebegeleider!
  Felicia Rodrigues dos Santos onlangs geplaatst…Zoete aardappel stamppot met scholMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 5 april 2014 om 10:41

   Ja he, een keer weer wat anders dan de discotheek 😉

 • Reageer Joyce 5 april 2014 om 10:02

  Mooi verhaal! Ik kan zo genieten van liefdesverhalen. <3
  Joyce onlangs geplaatst…Disney FrozenMy Profile

 • Reageer Sharmayne 5 april 2014 om 12:06

  Wat schattig! happy ever after!
  Sharmayne onlangs geplaatst…Bath time #14My Profile

 • Reageer Gwen 5 april 2014 om 13:54

  Wat een geweldig verhaal!! 🙂 En tja, ach die smsjes .. Ik heb ook een keer iemand na de vakantie gedumpt per sms (anders moet hij drie kwartier naar mijn huis fietsen om vervolgens te horen dat ik met een ander had gezoend haha), ik was toen 14, maar toch: soms is smsen gewoon heel handig 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: Too much informationMy Profile

 • Reageer Cindy 5 april 2014 om 15:35

  Wat een romantisch verhaal zeg, verliefd op je stage-begeleider! Erg leuk om te lezen, ik heb het verhaal van Manon ook terug gelezen, superleuk!
  Cindy onlangs geplaatst…Outfit of the day: WeddingMy Profile

 • Reageer Lizanne 5 april 2014 om 17:58

  Och alsof ik mijn eigen verhaal lees!

 • Reageer Milou 5 april 2014 om 20:14

  Haha wat een leuk verhaal het lijkt wel Goede Tijden Slechte Tijden! :p Veel geluk nog samen!
  Milou onlangs geplaatst…Steigerhout bureauMy Profile

 • Reageer Desiree 6 april 2014 om 19:51

  Wat een mooi verhaal! Op naar de 10 jaar 🙂

  Knappe jongen hoor 😉 haha

 • Reageer Eline 7 april 2014 om 11:25

  mooi verhaal!
  Eline onlangs geplaatst…I love spring!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge