Persoonlijk

Naar de kapper

De kapper? Wie? De laatste keer dat ik naar de kapper ben geweest was om precies te zijn toen ik 37 weken zwanger was van River. Oh, nu ik dit typ bedenk ik me hoe lang dat wel niet geleden is. Ik had er gewoonweg geen geld voor over want we konden ons geld beter besteden naar mijn mening. Ik kreeg natuurlijk enorme uitgroei want ik had mijn haren rood en besloot er bruin over te gooien. Daarna besloot ik ze ook nog eens lichter te verven met als resultaat: een drama. Met mijn verjaardag kreeg ik van de moeder van Manon en Lizanne een kappersbon om mijn haar te knippen en te verven. Zo super lief en ook een cadeau waar ik echt wat aan heb. Afgelopen woensdag was het zo ver. Ik wist dat er wat vanaf moest want het is gewoon dood. Ik heb nog nooit zulk lang haar gehad, maar het is dan ook niet echt gezond lang.

1Ik  vroeg de kapster hoeveel er af moest als ik weer een gezonde coupe zou willen. Ze wees me het aan en ik schrok, maar ik dacht ook gelijk doe maar want ik had zo’n bosje stro dat het toch een keer moest gebeuren. En hoppa daar ging de schaar erin.

2Oh oh, daar lag mijn haar op de grond. Haha, oeps, nou is het er echt vanaf. Tijd om te verven. We kozen voor heel veel highlights zodat we steeds blonder kunnen gaan. Ik wilde graag weer blond maar zo makkelijk gaat dat natuurlijk niet. Er gingen zo’n 60 folies in en ik heb zeker 3 uur gezeten maar het resultaat vind ik, al zeg ik het zelf, heel mooi geworden!

3

Dan was het voor River ook tijd voor de eerste keer naar de kapper. Zijn babyhaartjes waren zo lang gegroeid dat ik er niks meer mee kon. Ik wilde graag een kuifje maar die zakte telkens in. En dus ging bij hem ook de schaar er in!

R1Hij vond het maar wat mooi en hij bleef best goed zitten! Er werd een modelletje ingeknipt en tadaa!

R2
Het is mooi geworden! Ik heb wel even een wax gekocht want de haarolie deed voor zijn haar niet veel meer. Met wax blijft het model toch wat beter zitten.

Wat vinden jullie van onze nieuwe looks? En ben jij ook wel eens zo lang niet naar de kapper geweest dat je langs gespaarde haren er allemaal af moesten?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

30 reacties

 • Reageer lizanne 12 april 2014 om 13:01

  Yeeey staat je super!!! En Riv och wat een snoetje♥

 • Reageer Joyce 12 april 2014 om 13:45

  Staat je goed! Ziet er een stuk gezonder uit 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Weekoverzicht #3My Profile

 • Reageer Petra 12 april 2014 om 14:24

  Staat je ontzettend goed! En wat een heerlijk kereltje is River.
  Petra onlangs geplaatst…Stoere en hippe kinderkleding gevondenMy Profile

 • Reageer Jess 12 april 2014 om 14:48

  Jullie zien er weer helemaal fris en fruitig uit. Leuk! Wat heeft River al veel haar. Sam heeft nog steeds alleen een beetje pluis, haha.
  Jess onlangs geplaatst…Het leven vierenMy Profile

 • Reageer Zina 12 april 2014 om 14:55

  Wauw, ik vind het resultaat echt heel mooi! 😀 Ben nu ook al best een tijd niet meer naar de kapper geweest (geen geld voor) en ben echt bang dat er weer heel veel af moet, juist omdat ik het lang wil laten groeien.
  Zina onlangs geplaatst…Life lately: draMaartMy Profile

 • Reageer Floor 12 april 2014 om 15:37

  Oh oh elke keer als ik een foto van River zie dsn zie ik een mini Bibian! Wat een schatje is het toch!

  • Reageer Bibian Sloot 12 april 2014 om 19:24

   Ahhh wat leuk haha

 • Reageer Kato 12 april 2014 om 16:08

  oh wat schattig en je haar is mooi!

 • Reageer Suzanne 12 april 2014 om 16:10

  Wat zien jullie er prachtig uit, staat je goed Bibian! Je bent een mooie meid om te zien en River is natuurlijk een super mooi ventje!
  Suzanne onlangs geplaatst…Wie ben jij? Spam je blog!My Profile

 • Reageer Elise 12 april 2014 om 16:40

  Allebei een leuk,zomers kapsel. Heel mooi!
  Elise onlangs geplaatst…Bezoekje aan de bibliotheekMy Profile

 • Reageer Miranda 12 april 2014 om 17:04

  oh dat ziet er bij beide superleuk uit!

  Ik heb mijn haar ook langer en ga ook regelmatig tijden niet naar de kapper. Verven doe ik zelf af en toe voor de uitgroei, maar het bosje stro komt me erg bekend voor;) zal ook maar weer eens een bezoekje aan de kapper plannen…
  Miranda onlangs geplaatst…Over mij: reumaMy Profile

 • Reageer Floor 12 april 2014 om 17:07

  Wat leuk! Ik vind het er heel mooi uitzien 🙂

 • Reageer Linda 12 april 2014 om 18:11

  Erg mooi geworden! Ik krijg elke keer op m’n kop van m’n kapper dat ik te lang niet ben geweest 😉

  Weet je wat heel fijn is voor kinderharen? De blauwe gel van Jip en Janneke van de HEMA!
  Linda onlangs geplaatst…New in: Fab. smartphone hoesje voor Samsung Galaxy S4My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 12 april 2014 om 21:46

   Dankje, ik zou eens kijken!

 • Reageer Eline 12 april 2014 om 18:29

  Mooi! Echt een prachtige coupe, maakt je volwasener! 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 12 april 2014 om 19:23

   Dankjewel, dat vinden er meer hihi

 • Reageer Dita 12 april 2014 om 19:13

  Wat staat dit je mooi! En river ook, zo schattig
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #8My Profile

 • Reageer Sharrel Veenstra 12 april 2014 om 19:28

  Wat leuk gedaan! Het staat je ook echt mooi!En River is echt super lief!

  x
  Sharrel Veenstra onlangs geplaatst…Closet x Sale.My Profile

 • Reageer Linda 12 april 2014 om 20:27

  Wat een stoere vent. Mooi geknipt hoor!
  Linda onlangs geplaatst…7x Fruit andersMy Profile

 • Reageer sistersandsisters 12 april 2014 om 20:41

  SUper kapsel, staat je goed x

 • Reageer Marjolein - Beautylein.nl 12 april 2014 om 21:25

  Je haar ziet er super goed uit zo ! Wat een schatje is River!
  Marjolein – Beautylein.nl onlangs geplaatst…Win een beautypakket t.w.v. €60,00!My Profile

 • Reageer Vanessa 12 april 2014 om 21:38

  Wow, je haar ziet er heel mooi uit!
  Vanessa onlangs geplaatst…Unboxing: Soap World pakketjeMy Profile

 • Reageer Bertine 12 april 2014 om 23:06

  je nieuwe coupe staat je goed!

 • Reageer Lauriette 12 april 2014 om 23:34

  Aww wat leuk! Allebei supermooi!
  Lauriette onlangs geplaatst…Vlieger & Vandam Guardian AngelMy Profile

 • Reageer Myrna 13 april 2014 om 08:35

  Staat je heel erg mooi :)!

 • Reageer Petra 13 april 2014 om 09:25

  Staat je lekker fris
  Is rood je echte haarkleur ……echt mooi

 • Reageer Wendy (B) 13 april 2014 om 10:56

  Die 2e foto van rechts van River: zijn blik, haha 😀 !

 • Reageer Cindy 13 april 2014 om 18:21

  Ontzettend leuk, dat blonde! En dat toetje van River, zo schattig!
  Cindy onlangs geplaatst…Mijn bucket listMy Profile

 • Reageer Marije 14 april 2014 om 11:27

  Staat je leuk! En River ziet er stoer uit zo. 😀
  Marije onlangs geplaatst…Diary: 35 weken zwanger, vals alarm, lekkere ijskoffieMy Profile

 • Reageer Eline 15 april 2014 om 12:26

  haha, super! beide heel mooi!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge