DIY, Filmpje, Food, Recepten

Project Pinterest #3: Strawberry Love

Schermafbeelding 2014-03-30 om 17.58.54
Nummero drie van Project Pinterest alweer! Dit keer hebben we twee snackjes gekozen om te maken namelijk een aardbeienslushi en een aarbeien-yoghurtsnack. Die yoghurtsnack is eigenlijk een beetje een fail geworden maar dat weet je van te voren natuurlijk nooit! De slushi is daarentegen een echte aanrader dus kijk het filmpje snel!

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!


liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Geertje 1 april 2014 om 09:23

  Goed om te zien dat het dus ook niet altijd lukt 😉 Ga die slushpuppie gelijk maken zo!
  Geertje onlangs geplaatst…Stay At Home Beauty Bestaat Een Half Jaar – Winactie…My Profile

 • Reageer Sanne 1 april 2014 om 09:48

  Heel herkenbaar! op pinterest ziet alles er mooi en strak uit 😉 maar het idee is heel leuk.
  De slushi lijkt me iig heel lekker en ga ik zeker eens proberen, vooral met dit mooie weer lijkt het me heerlijk.

 • Reageer Cindy 1 april 2014 om 10:08

  Die slushpuppy, die ga ik ook maken! En 0 punten van WW is goed haha (voor zover ik me mijn WW avonturen nag kon herinneren) En Pinterest is een leuke site, maar ook heel vals. Want als ik iets wil namaken mislukt het ook altijd haha.
  Cindy onlangs geplaatst…In 12 dagen suikervrij leven..My Profile

 • Reageer Janneke 1 april 2014 om 10:17

  Wat een leuke keuken zeg! love it!
  Ciao,
  Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Tip & Agenda van de maand: Amazing april!My Profile

 • Reageer Nicky 1 april 2014 om 10:43

  Leuke filmpje en wat doen jullie dat leuk samen.
  Nicky onlangs geplaatst…Binnenkijken bij | Yvonne van der WalMy Profile

 • Reageer Healthy Mommy 1 april 2014 om 12:23

  Oh men.. Die Slush ziet er zo lekker uit. Gisteren tijdens en shopmiddag met vriendlief had ik er bijna.. (lees: ik stond al in de rij) een gescoord. Gelukkig kon ik mezelf beheersen. Die dingen uit de winkel zijn tenslotte niet zo heul gezond. 😉
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…1 april; spam je blog dagMy Profile

 • Reageer Jennn 1 april 2014 om 12:29

  Ziet er lekker uit!
  Jennn onlangs geplaatst…Ask me anything #2My Profile

 • Reageer Betty 1 april 2014 om 12:31

  Aaah wat een leuk filmpje! Die slush ga ik dus zéker maken!
  Betty onlangs geplaatst…Furry Friend tagMy Profile

 • Reageer Suzanne 1 april 2014 om 13:06

  Haha die aardbeien, ik had al mijn vermoedens.. De slushpuppie doe ik liever met gewoon water want ik hou niet van prik haha
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn boeken top 10.My Profile

 • Reageer Jessie 1 april 2014 om 16:51

  Wat een leuk filmpje! Ik ben op jullie site terecht gekomen via ‘de spam mijn blog’ artikel op een blog! Ik zag laatst een shoplog van de primark van jullie op youtube, heel erg leuk doen jullie het! Ga zo door!

  • Reageer Manon 1 april 2014 om 17:39

   Hey wat leuk :D! Dankjewel!

 • Reageer Dita 1 april 2014 om 20:04

  Weer een erg leuk filmpje meiden!
  Dita onlangs geplaatst…Rituals flowers of India – GeurkaarsMy Profile

 • Reageer Barbara 2 april 2014 om 07:26

  Gezellig! En mooie keuken!
  Barbara onlangs geplaatst…Food: guilt-free chocolademousse receptMy Profile

 • Reageer Milou | Shimmer-Pie 2 april 2014 om 12:16

  Haha leuk met die aardbeien, vooral julli egezicht bij het proeven haha.

  Ik kende jullie blog nog helemaal neit en heb hem gister ontdekt! Echt heel leuk! Ik ben jullie gelijk gaan volgen! Keep up the good work!
  Milou | Shimmer-Pie onlangs geplaatst…100 things challenge – AprilMy Profile

  • Reageer Manon 2 april 2014 om 13:12

   Wat leuk zeg dat je ons volgt! 🙂

 • Reageer Nathalie 6 april 2014 om 17:26

  Ah leuk filmpje weer 🙂
  Ik denk dat je yoghurt moet gebruiken die iets meer lopend is. Maar inderdaad, het hele idee van een bevroren aardbij eten slaat eigenlijk al nergens op, of is het de bedoeling dat de joghurt ietsje hard blijft als je ze daarna weer laat ontdooien?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge