Food, Recepten, WeightWatchers

RECEPTENWEEK: Vlinders met camembert

Vandaag deel ik een recept die ik enkel en alleen kan linken aan mijn schoonfamilie. Mijn schoonzusje maakte dit een keer voor ons en ik was om. Ik vond het enorm lekker en elke keer als we daar gingen eten moest het gemaakt worden haha. Nu maak ik het natuurlijk ook regelmatig hier thuis want mijn vriend vind het als niet-pasta liefhebber ook goed te versmaden. Kijken jullie mee naar het recept?

Wat heb je nodig voor 2 personen:
ingredienten
– 1 kipfilet
– Shoarmakruiden
– 1 eetlepel olie
– 55 gram camembert
– 1 rode paprika
– 1 prei
– 80 gram ongekookte pasta (farfalle)

En zo maak je het:
pasta 1Snijd de prei, paprika en kip in stukjes. Ik maak de stukjes niet te, groot dat vind ik lekkerder in de pasta.

pasta2Marineer de kip met de shoarmakruiden en bak de kip mooi bruin in een eetlepel olie, kook ondertussen de pasta zoals op de verpakking staat beschreven.

pasta3Als de kip gaar is, kunnen de paprika en de prei erdoorheen, laat ook dit even meebakken. Als laatste gaan de blokjes camembert erbij, dit gaat een beetje smelten en uiteindelijk wordt dit een soort sausje. Giet de pasta af en doe deze door het camembertmengel. Even door roeren en klaar!

pastaklaar
Eet smakelijk!

Voor de mensen die Weight Watchers volgen: precies de helft van dit recept is 14 punten.

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

10 reacties

  • Reageer Dita 21 april 2014 om 14:34

    mmmhh lekker! Dit ga ik zeker eens proberen.
    Dita onlangs geplaatst…Garden inspirationMy Profile

  • Reageer Kelly Caresse 21 april 2014 om 15:19

    Mmm dat klinkt echt goddelijk lekker al ben ik dol op dit soort Franse kaasjes mmm
    Kelly Caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: Lana 6 maanden update ; rapley ervaringen en meerMy Profile

  • Reageer Petra 21 april 2014 om 16:30

    Lijkt me echt heerlijk. Helaas is vriendlief geen kaasliefhebber.
    Petra onlangs geplaatst…Gelaagd!My Profile

  • Reageer Eline 21 april 2014 om 18:55

    hahaha ik las alleen de titel en was helemaal in shock. VLINDERS eten? WAAROM!!!!???

    Ik ben vandaag een beetje traag 😀
    Eline onlangs geplaatst…Maar hoe dan?My Profile

    • Reageer Bibian Sloot 21 april 2014 om 20:22

      Hahaha serieus? Wat grappig 😉

  • Reageer Suzanne 21 april 2014 om 19:33

    Klinkt erg lekker! Receptje om te onthouden.
    Suzanne onlangs geplaatst…Picture Perfect | Food & MotivatieMy Profile

  • Reageer Yvonne 21 april 2014 om 20:20

    Ah lekker lijkt me dit! Camembert door een gerecht vind ik echt heerlijk:) Mijn schoonmoeder heeft laatst iets soortgelijks gemaakt, de kip was gemarineerd in kerrie poeder en ze had ipv prei komkommer en mais gebruikt en dit koud, als pasta salade opgedient. Goddelijk gewoon;)
    Yvonne onlangs geplaatst…Weekly Food Post #6My Profile

  • Reageer Jennn 22 april 2014 om 18:33

    Klinkt lekker! Ik ben gek op camembert, vriendlief helaas niet.
    Jennn onlangs geplaatst…Het zijn net mensen…My Profile

  • Reageer Nicky 22 april 2014 om 21:08

    Ziet er heerlijk uit. Ik maak het vaak met vis doorheen in plaats van kip, de kids vinden het heerlijk.
    Nicky onlangs geplaatst…Column | Vijftig tinten pornovakantieMy Profile

  • Reageer Cindy 2 mei 2014 om 10:37

    *drukt op printen* Zo, ik ben even jullie receptenweek en WeightWatchers avonturen aan het lezen en dit lijkt me een heerlijk recept om dinsdag te maken, als ik iets meer tijd heb. Alvast bedankt voor recept 1 (dat er maar meer mogen volgen haha)
    Cindy onlangs geplaatst…Blueberry Body Butter van TBSMy Profile

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge