Lifestyle, Persoonlijk, Wonen

Verhuis update #3 – We zijn over!

Eindelijk kan ik deze titel typen: we zijn over. En dat is maar goed ook want het had niet langer moeten duren haha. We hebben vorige week zaterdag samen met Manon en Robert alle meubels oververhuisd en de rest van de week heb ik samen met Manon en mijn vriend de meeste puntjes op i gezet.

20140329_144146Alle spullen hadden we in de woonkamer verzameld zodat we ze zo konden verdelen naar de kamers waar het hoort.

IMG-20140329-WA0047Het wordt altijd eerst een rommeltje voordat het mooi wordt, toch?

IMG-20140330-WA0025Wij zijn niet zo goed in de boormachine dus vroeg ik mijn vader langs te komen om de haakjes bij River op zijn kamer op te hangen.

IMG-20140330-WA0027En we hebben voor ons nieuwe gordijnen, deze zijn van Manons oude kamer geweest en ze passen perfect in onze nieuwe kamer, dankjewel!

IMG-20140401-WA0019River moet wel erg wennen, de eerste paar nachten waren een serieuze hel, gelukkig wordt het nu steeds beter. Ik had extra zijn kamertje precies hetzelfde gemaakt zoals in het oude huis maar helaas mocht dit niet baten. Maar het komt natuurlijk ook door de stress die hij voelt van ons en het uurtje dat de klok vooruit ging, wat óók nog eens datzelfde weekend was.

IMG-20140401-WA0005Dan was het ook nog tijd om ons in te schrijven bij de gemeente dat we verhuisd waren. Toen we binnen kwamen, kwam er een fotograaf en mensen op ons af. River was het eerste kindje dat in het nieuwe gemeentehuis kwam, dus kreeg hij een mooie grote knuffel!

Nog niet alles is af, zo hebben we nog geen planken in onze kledingkamer/kast, liggen er boven in het halletje en in onze slaapkamer nog geen plinten en moeten er nog veel dingen opgehangen worden. Maar gelukkig zijn alle spullen over en kunnen we rustig in het nieuwe huis beginnen. Binnenkort als de meeste dingen af zijn laat ik jullie een kleine hometour zien!

Zijn jullie wel eens verhuisd, en waren jullie ook zo blij als het achter de rug was?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

9 reacties

 • Reageer Marjon 6 april 2014 om 13:52

  Ik ben maar 2x verhuisd, toen ik 4 was en toen we 5 jaar geleden gingen samenwonen. Allebei woonden we nog thuis, dus alle tijd om alles rustig aan te pakken en iver te brengen (hoewel het mij eigenlijk te lang duurde haha).
  Ik ben benieuwd naar de hometour! Lijkt me leuk om alles opnieuw in te mogen richten enzo.
  Marjon onlangs geplaatst…Overzicht op de kaartMy Profile

 • Reageer Cindy 6 april 2014 om 14:19

  Wij hebben ook in een paar weken alles moeten doen, maar wij hebben de vloer van onze woonkamer 9 maanden na verhuizing er weer opnieuw uit moeten halen en een nieuwe in moeten leggen, wegens een vochtprobleem. Ik was zó klaar met alles. En nu hebben we weer een lekkage in de afvoer van de douche. Hoop stress geeft het allemaal. Maar gefeliciteerd met jullie nieuwe woning en geniet er lekker van!
  Cindy onlangs geplaatst…Dingen die ik het liefste doe in het weekendMy Profile

 • Reageer Eline 6 april 2014 om 14:45

  Ik ben helaas al 14 keer verhuisd en ik HAAT het. Serieus, die hel van alles uit moeten zoeken, alles inpakken, alles veilig overbrengen, incasseren wat de schade is, alles uit moeten pakken. AAAAAAAAArgh. Dus ik snap helemaal dat je het heerlijk vind dat alles nu over is 🙂

  Ik hoop dat je er heel erg van geniet en dat jullie heel gelukkig worden in jullie leuke huisje!

 • Reageer Mama's Jungle 6 april 2014 om 15:10

  Ja, ik ben verhuisd tijdens mijn zwangerschap, net op tijd. We hadden een mega verbouwing achter de rug. Pfoe, heftig. Alleen wel met een super resultaat uiteindelijk. Veel plezier in jullie nieuwe stekkie. Leuke tafel daar bij River trouwens.
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Who the FUCK is eco?! – Stinkende plastic varkenshaasMy Profile

 • Reageer Miranda 6 april 2014 om 16:06

  Ik ben nu een aantal keer verhuisd en nog steeds aan het bijkomen van mijn verhuizing vorig jaar. Nog steeds de boel niet opgeknapt hier, maar daar gaat dit jaar verandering in komen. Veel plezier in jullie huisje.
  Miranda onlangs geplaatst…Uitslag win actie 40 euro korting bij Babyhuys.My Profile

 • Reageer Suzanne 6 april 2014 om 18:59

  Jippie, wat fijn dat het allemaal achter de rug is. Verhuizen is een hele opgave, niet mijn hobby al ben ik al 6 keer verhuisd inmiddels.
  Suzanne onlangs geplaatst…Filmpje | Verrassing voor Kelly!My Profile

 • Reageer Dita 6 april 2014 om 19:14

  Wat fijn dat jullie over zijn! Ik ben maar 1x verhuisd, de reis van India naar Nl niet meegerekend. Dit jaar gaan mijn vriend en ik groter wonen en dus verhuizen, ik kijk er nu al tegen op, haha
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #7My Profile

 • Reageer Betty 6 april 2014 om 20:37

  Aaah wat fijn! Eindelijk dan! Nu lekker genieten van jullie nieuwe huisje!
  Betty onlangs geplaatst…Wel of geen babyshower?My Profile

 • Reageer Wendy (B) 7 april 2014 om 19:41

  Ik woon nog steeds waar ik geboren ben 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge