Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #17

Het wordt een beetje eentonig maar we zijn er weer met een nieuw verslagje van WeightWatchers! We vallen wederom weer in de herhaling met dat we een niet zo’n goeie week hebben gehad en dat we onze motivatie een beetje kwijt zijn. Maarja, wat doe je eraan? Gewoon doorgaan en een soort van opnieuw beginnen. We hebben met onszelf afgesproken dat als we even geen punten willen tellen dat we dan gewoon ontbijten, lunchen, dineren waar we zin in hebben. Maar dat we wél proberen om tussendoor geen halve zak paaseieren op te eten of ’s avonds een zak chips. En drop. En chocola. En ijs.

ww1
Mijn week ongeveer
Manon:
Tja, de inleiding somt mijn situatie op. Ik heb er effe geen zin meer in. Gelukkig hoef ik niet meer af te vallen maar gelijk blijven is ook nog een kunst op zich. Ik ben nog steeds op zoek naar een goede balans en wat wel en niet werkt voor mij. Ik ben ontzettend blij dat nu weer het lekkere fruit langzaam in de winkels komt te liggen! Ik ben echt dol op verse aardbeien, frambozen, meloen en al dat soort zomerfruit. Smaakt me toch beter dan die ongezellige appels en peren. Ik woog woensdagavond op de cursus iets meer, ik was 0,6 aangekomen. Maar ik had een soort van feestweek achter de rug met een BBQ, lekkere dingetjes eten, snaaitje hier, snaaitje daar dus ik wist waardoor het kwam. Ik ben sinds donderdag weer even goed bezig. Geen onnozele vreetbuien en ongeveer punten tellen! Maar ik voel me nog steeds goed en zit nog steeds lekker in mijn vel én, niet geheel onbelangrijk: ik ben nog RUIM onder mijn streefgewicht!

ww2
Bibian: Het gaat al de hele verhuizing niet zo lekker met Weight Watchers. Teveel verleidingen, te weinig tijd om gezonde keuzes te maken en te halen. Gelukkig was het al 2 weken goed gegaan waarvan zelfs één week -0,8. Deze week had ik een primeur, na zo’n 35 weken ben ik voor het eerst aangekomen, 0,4 kg. Het is niet veel, maar eigenlijk wel té veel. Ik ben immers aan het afvallen en niet aan het stabiliseren. Ik hoopte om mijn hele Weight Watchers avontuur niet aan te komen, maar dat is ook niet helemaal menselijk. Iedereen schommelt wel eens en heeft zo zijn ups en downs. Nu zit ik in mijn nieuwe huisje en dus kan ik er weer tegen aan. Ik heb een gezond menu op het programma staan, maar helaas, of nouja het is eigenlijk geen helaas want ik heb wel een lekkere BBQ en een gourmetavond op het menu deze week. Maar ik ga proberen om gezonde keuzes te maken. Hopend op een goede week met een minnetje op de weegschaal. Want voor mijn gevoel ben ik er bijna, ik hoef nog maar ongeveer 7 kilo, dus dat moet haalbaar zijn! Ik ben al ver maar ik ben pas tevreden wanneer ik net als Manon Lifetime member van Weight Watchers ben!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

10 reacties

 • Reageer Chantal 4 april 2014 om 07:03

  Ik heb het ook een beetje. Ik ben nog wel gemotiveerd en eet bijna altijd gezond enz. Maar ik blijf gewoon stilstaan met mijn gewicht…en ja dan wordt die motivatie steeds een stukje kleiner.
  Nu even telvrij/ppoweratart en dat bevalt me wel. Ook even niet de hele tijd tellen enz.
  Succes meiden!

 • Reageer Dita 4 april 2014 om 08:22

  Succes meiden, ik snap dat het soms lastig is met al die verleidingen. Ik doe niet aan afvallen op dit moment maar merk wel dat het soms lastig is om nee te zeggen, laatst een stukje taart. Iedereen op mn werk nam, eigenlijk hoefde ik niet maar het zag er toch zo lekker uit dus toch een stuk genomen.. hoe fout, haha
  Dita onlangs geplaatst…Plog #1 – donderdag 3 aprilMy Profile

 • Reageer Anoeska 4 april 2014 om 08:32

  Pff ja ik snap dat het heel lastig kan zijn. Zet ‘m op!
  Anoeska onlangs geplaatst…MAC Viva Glam 1, Viva Glam Rihanna, Candy Yum-Yum lipsticksMy Profile

 • Reageer Cindy 4 april 2014 om 08:51

  Heel veel succes! Ik sta nu ook al twee weken te schommelen met 1 kg. Dan weer wat erbij, dan weer wat er af. Ik vrees dat ik op mijn plateau sta. Maar zet ‘m op hoor dames!
  Cindy onlangs geplaatst…Essence Longlasting Lipstick Love MeMy Profile

  • Reageer Manon 4 april 2014 om 09:54

   Oh, zo’n plateau is echt vervelend! Het enige wat helpt is doorgaan… Succes!

 • Reageer Joyce 4 april 2014 om 09:48

  Heel begrijpelijk zo met een verhuizing dat je wat aangekomen bent. Op naar een nieuwe week! Succes weer meiden
  Joyce onlangs geplaatst…Friday Favourites #2My Profile

 • Reageer Suzanne 4 april 2014 om 10:09

  Ik vind het toch erg knap dat jullie het met ons delen. Want uit eindelijk is het niet zomaar iets. Er gewoon doorgaan en proberen de boel weer op te pakken is denk ik het beste. Komt helemaal goed! Liefs xx
  Suzanne onlangs geplaatst…Kruidenplantjes van de HemaMy Profile

 • Reageer Vanessa 4 april 2014 om 11:05

  Succes ladies! Het lijkt me echt niet makkelijk om gezond te eten en ondertussen te verhuizen. Ik zou ook sneller grijpen naar ongezonde voeding.
  Vanessa onlangs geplaatst…Win € 25 shoptegoed van Sans-Online!My Profile

 • Reageer Jennn 4 april 2014 om 12:04

  Ik doe dan wel geen WW, maar het is heel herkenbaar! Iedereen heeft zijn ups en downs, mooi dat jullie dit delen. Ik vind het altijd leuk om jullie updates te lezen 🙂 Succes!
  Jennn onlangs geplaatst…Ask Me Anything: Boeken schrijvenMy Profile

 • Reageer patricill 4 april 2014 om 12:16

  Heel herkenbaar! Succes komende week!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge