Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #19

Afgelopen woensdag was het weer WeightWatchersdag. Omdat Manon eigenlijk stabiel is en blijft, leek het ons leuk om Lizanne erbij te betrekken. Zij is, net  zoals Bibian, nog volop bezig met afvallen. Vanaf nu schrijft zij dus ook elke donderdag een stukje over haar WeightWatchersweek, want aan Manon hebben we niet meer zoveel haha. We wilden wel blijven updaten want het blijkt toch erg in trek te zijn, deze WW updates en mensen halen er inspiratie uit!

Manon: Ja, ik kan hier kort over zijn! Ik ben gewoon netjes op gewicht gebleven deze week. Dat zal na het weekend wel anders zijn want Pasen komt eraan en dat betekent hier ontbijtjes, lunches, gourmetten en de rest van de paasfeestjes (paaseitjes enzo). Ach, we zullen zien!

wwlies
Lizanne:
Mijn eerste WW update! Ik zal binnenkort mijn verhaal delen van mijn WeightWatchers-avontuur maar voor nu deel ik alleen afgelopen week. Ik had een gekke week: ik at een keer pizza en ging naar de MacDonalds (papa wilde de Grande Big Mac proberen, tja dan moet je mee!). Ook at ik nog af en toe één of twee koekjes, maar voor de rest heb ik me netjes aan de punten gehouden en heel goed water gedronken. Ik ging op de weegschaal staan en wat bleek: 0,8 kilo eraf! YES! Deze kleine kilo zal er na de Pasen wel weer aan zitten, maar voor nu ben ik blij!

wwbib

Bibian: Afgelopen week ging het bij mij niet zo goed, ik kwam er helemaal niet in en had teveel dingetjes buiten de deur. Tussendoor snoepte ik wat meer en als klap op de vuurpijl kreeg ik dinsdag een auto-ongeluk (alles is verder goed hoor!). En om mezelf te troosten at ik ’s avonds een hele verse pizza van de AH. Maar dan komt de woensdag weer heel dichtbij en moest de weegschaal er toch weer aan geloven. Ik ging samen met Lizanne alleen even wegen want daarna had ik een BBQ. Ik zei het toch, veel dingen buiten de deur haha. Ik ging op de weegschaal staan en het was nog even twijfelen, maar ik was gelijk gebleven. En daar ben ik heel erg blij mee. Ik moet nu echt weer hard aan de bak want ik wil die 6,5 kilo echt nog kwijt raken!

liefsbibianenmanon liefslizanne

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

6 reacties

 • Reageer Chantal 18 april 2014 om 06:55

  Leuk om ook updates van Lizanne te lezen!
  Mijn week valt helaas ook weer een beetje tegen.. en als ik dan zo’n slechte week heb (of paar dagen) kom ik vaak meteen weer aan, en daar baal ik wel echt van!! 🙁
  Maarja na de pasen maar weer strak in de teugels!

 • Reageer Dita 18 april 2014 om 07:05

  Leuk om te lezen 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Recept: naan met hummusMy Profile

 • Reageer Miranda 18 april 2014 om 08:01

  Leuk om te lezen hoe jullie er mee bezig zijn. Heel goed als inspiratie;)
  Miranda onlangs geplaatst…Favorite Friday: mijn favoriete TV-programmaMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 18 april 2014 om 08:54

  Wat leuk om ook de update van Lizanne te lezen! Jullie zijn allemaal heel goed bezig, en af en toe een uitschieter qua eten hoort gewoon bij het leven 🙂
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Foodie friday : Eetdagboek in een filmpjeMy Profile

 • Reageer Elise 18 april 2014 om 10:09

  Fijn om ook de update van Lizanne te lezen. Af en toe een down-momentje kan heus geen kwaad hoor. Nog even streng zijn voor jezelf en dan komt het wel weer op gang!
  Elise onlangs geplaatst…De kamishibai op schoolMy Profile

 • Reageer Cindy 18 april 2014 om 11:32

  Wat schrikken met dat auto-ongeluk, gelukkig is nu alles goed! Goed bezig beide, ondanks dat jullie ook even niet zulke gezonde dingen hebben gegeten, maar hé, je moet ook wel genieten (of een beetje troostvoer hebben)
  Cindy onlangs geplaatst…Essence Longlasting Lipstick On The CatwalkMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge