Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #20

Vandaag verwachten jullie zoals gewoonlijk weer de normale Weight Watchers update zoals die al 19 weken verschenen is. Maar het komt natuurlijk een keer voor dat je niet naar de cursus kan en dus ook niet kan wegen. Deze week was voor mij de eerste woensdag sinds afgelopen 24 juli dat ik niet kon gaan. Zoals jullie weten, heb ik een nieuwe baan erbij en ik moet daarvoor ingewerkt worden en dat viel deze keer op de woensdag. Maar goed, ik kan jullie natuurlijk wel even vertellen hoe ik me nou voel en hoe het eigenlijk gaat.

wwdagelijks2Ik heb al zo’n 2 Weight Watchers boekjes versleten en ben nu met de 3e bezig. Dat betekent dat ik al tig weken bezig ben, en dat resultaat mag er ook zijn. Ik ben al meer dan 30 kilo kwijt en dat in minder dan een jaar. Afgelopen week was ik oude foto’s aan het terug kijken. Sjonge, hoe heb ik het zo ver kunnen laten komen, denk je dan. Terwijl ik nu heel vaak in de spiegel kijk en vind dat ik nog steeds dik ben, moet je nagaan, 30 kilo zwaarder dacht ik precies hetzelfde. Maar ik vind mezelf er natuurlijk heus wel veel leuker uitzien en ook het winkelen is vele malen leuker. Ik begon bij maat 20 bij Primark, en dat zat kei strak. Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen, had ik met mijn zus gewinkeld en belandde er een shirtje in maat 12 en 14 op de toonbank. Nou blijer kun je mij niet maken, en daarom, juist daarom wordt het steeds een beetje moeilijker. Ik vind het moeilijk, heel moeilijk. Ik ga steeds vaker de fout in en ben niet meer zo streng als dat ik eerst wel was. En nee, natuurlijk is dat niet gek, ik ben al bijna een jaar aan het lijnen, en in die maanden ben ik maar 1 keer aangekomen, 1 onsje en een paar keer gelijk gebleven. Dan mag ik het heus wel een keer helemaal zat zijn. Ik zit in een dipje, al een paar weken en kom er maar moeilijk uit. Ik kan gewoon de juiste trap niet vinden die me uit dat gat haalt en waarmee ik weer even verder kan gaan. Ik hoef echt nog maar 6,5 kilo, en ik wil dat zo graag halen. En halen, dat ga ik zeker doen, ik moet en zou die sleutelhanger verdienen die je krijgt wanneer je je streefgewicht hebt behaald en ook de 2e sleutelhanger wil ik aan mijn bos hebben hangen, die staat voor lifetime member. Een sleutelhanger die staat voor het vele geknok, de ellende en de spirit waarmee ik al die vieze vette kilo’s er af heb weten te krijgen. En die trap om uit dat gat te komen ga ik zeker vinden, en daarmee bereik ik vast en zeker mijn streefgewicht. Want er is iets wat ik nooit meer wil, en dat zijn al die kilo’s er weer aan. Ik ga nu weer een mooi weekmenu maken, haal niks lekkers in huis en hoop dat ik volgende week hier kan vertellen dat ik de trap gevonden heb en dat er een min op de weegschaal stond! Tot volgende week!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Kelly caresse 25 april 2014 om 07:18

  Wat een mooie en eerlijke update! Afvallen gaat met ups en downs, dat is ook maar goed want zo blijf je jezelf moeten uitdagen om motivatie te vinden. 30 kg eraf is grandioos veel, en dat in een jaar! Dan is 6,5 kg peanuts. Je kunt het! Als je maar jezelf blijft waarderen en in jezelf blijft geloven 🙂 succes topper!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Foodie friday : Update op mijn suikervrije eetpatroonMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 25 april 2014 om 07:29

   Ahh super lief kel, dankjewel voor je positieve woorden. Liefs

 • Reageer Cindy 25 april 2014 om 07:29

  Herkenbaar! Maar niet opgeven, maar dat doe je al niet. Jij kan het ook! Echt! En ik doe met je mee, ik mag er nog 8,5 af 😉 Veel succes!
  Cindy onlangs geplaatst…Koningsdag is coming: Inspiratie!My Profile

 • Reageer Miranda 25 april 2014 om 09:12

  Oh wat supergoed! 30 kilo!! Ik mag hopen dat je daar onwijs trots op bent, dat is echt een prestatie die niet iedereen zomaar bereikt:) supergoed!! Die 6,5 kilo gaan er ook zeker af, dat kan gewoon niet anders.
  En een dipje… Ach dat hoort erbij, ik denk dat je daar zo weer overheen bent, de motivatie spat van m’n scherm af:) succes!
  Miranda onlangs geplaatst…Favorite Friday: speeltje van PuckMy Profile

 • Reageer Elise 25 april 2014 om 09:25

  Veel succes Bibian!
  Elise onlangs geplaatst…Het land van de grote woordfabriek – Agnès de LestradeMy Profile

 • Reageer Geertje 25 april 2014 om 10:33

  30 kilo is een super resultaat! En inderdaad: niet opgeven hoor… je bent zo goed bezig! Maar de woorden die je typt en het feit dat je nog steeds iedere week een update plaatst, betekend dat je nog steeds je motivatie hebt!
  Geertje onlangs geplaatst…Tag: Too Much InformationMy Profile

 • Reageer Milou | Shimmer-Pie 25 april 2014 om 10:41

  Wauw meid! Je kunt echt al zo trost op jezelf zijn!!
  En die laatste kilootjes lukken je ook nog wel! ik weet het zeker, met alle steun die je hebt van je lieve vriendinnen!
  Ik ben ook pas begonnen met afvallen met een dietist. Ik heb een traag werkende schildklier en daarom ging het allemaal erg langzaam. Maa rik wil er ook 30 kilo afhebben!
  Milou | Shimmer-Pie onlangs geplaatst…SEMI HEALTHY HAVERMOUT KOEKJESMy Profile

 • Reageer Rachel Kromdijk 25 april 2014 om 10:57

  ik doe sonja bakker en ben nu 4 kilo afgevallen ongeveer waar ik al best blij mee ben maar good for you je doet het super! liefs x

 • Reageer Jennn 25 april 2014 om 11:12

  Succes!
  Jennn onlangs geplaatst…Ask me anything: trots!My Profile

 • Reageer Eline 25 april 2014 om 11:14

  Je kunt het! Heel veel succes!
  Eline onlangs geplaatst…Een Gastric-BypassMy Profile

 • Reageer Eline 25 april 2014 om 12:00

  wauw, ik ben jaloers! Ik hoop dat ik na mijn zwangerschap er ook zo een werk van kan maken!
  Eline onlangs geplaatst…Daguitstap met de familie – Planckendael 2014!My Profile

 • Reageer Debbie 26 april 2014 om 15:28

  30 kilo is echt veel, de weg naar die laatste kilo,s eraf die vind je wel weer echt.
  Ik hoop na mijn zwangerschap ook weer de kilo,s eraf te krijgen die ik nu aankom en zeker nog meer want voor dat ik zwanger raakte was ik er nog niet waar ik heen wilde.
  Debbie onlangs geplaatst…Op zoek naar een leuk kraamcadeauMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge