Fashion, Lifestyle

Zomer Wishlist

Aaah ik heb shopdrang! Ik wil zomerse jurkjes, lekkere flodderbroeken, luchtige tops en leuke sandaaltjes aan. Ik kan ook niet wachten tot de zon eindelijk goed begint te schijnen en wanneer we ook écht zomer hebben. Mijn kledingkast is flink uitgedund nadat ik 22 kilo ben afgevallen dus ik moet wel shoppen (he, wat vervelend nou!).
Ik laat vandaag zien wat er allemaal op mijn wishlist staat… Toch maar SNEL een keer een shoppingtripje plannen haha.

dressesEen maxi-dress staat sowieso op mijn verlanglijstje! Deze van boohoo vind ik erg leuk. Het tweede jurkje is van Forever21 en het derde jurkje van H&M, ze schreeuwen alle twee mijn naam.

broekenBroeken! Ik ben ook nog op zoek naar een leuke jumpsuit voor de zomer, dit kan er een met een korte broek zijn maar kan ook met een lange broek zeg maar. Deze blauwe is van Forever 21. Ook wil ik nog van die heerlijke, losse, flodderbroekjes. Deze op de foto is van Mango. Ik had altijd heel veel van die broeken maar met 22 kilo lichter zijn die broeken allemaal VEEL te groot geworden. Ook lijkt me zo’n kort, los broekje wel fijn voor de zomer. Deze komt van Zara.

schoenenElke zomer draag ik graag sleehakken. Ik vind het zo’n zomerse schoen haha. Deze komen van Zalando. Ook ben ik helemaal dol op van die slip-ons/bootschoenen. Deze van de H&M vind ik geweldig fout en ze kosten ook onder de 20 euro.

Zoals je ziet ben ik wel een beetje van de drukke printjes etc. Ik draag daarom vaak basic topjes boven de hysterische broeken/schoenen. Wat staat er op jouw zomer wishlist?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Kelly caresse 19 april 2014 om 07:24

  Wat een leuke kleding inspiratie! Ik wil nog van die felle print broeken toevoegen aan mijn garderobe!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Huishoudelijk: Taakverdeling in het huishoudenMy Profile

 • Reageer Gwen 19 april 2014 om 07:49

  Leuk zeg! Ik ben al redelijk voorzien, alleen zoek ik nog twee leuke geprinte broeken. Jurkjes staan mij nooit zo vind ik. Ligt vast aan mezelf haha.
  Gwen onlangs geplaatst…PeuterpuberMy Profile

 • Reageer Elise 19 april 2014 om 08:09

  Wat een leuke dingen op je wishlist. Ik ben zelf nog op zoek naar een leuke tuinbroek met korte broek.
  Elise onlangs geplaatst…De kamishibai op schoolMy Profile

  • Reageer Manon 19 april 2014 om 08:37

   Die heb ik al binnen haha! Die zijn inderdaad ook leukleuk!

 • Reageer Geertje 19 april 2014 om 08:13

  Leuke wishlist! Ik vind die maxi-dress en jumpsuit echt gaaf! Ik moet eigenlijk nog best veel hebben voor de zomer. Vooral jurkjes en rokjes!
  Geertje onlangs geplaatst…Favoriete Bloggers #2My Profile

 • Reageer Dita 19 april 2014 om 08:41

  Erg leuk! Een maxidress en zo’n print broek vind ik echt gaaf!
  Dita onlangs geplaatst…Mijn interieur inspiratie boekjeMy Profile

 • Reageer Tineke 19 april 2014 om 09:05

  Die jurken zijn mooi, hele leuke inspiratie!
  liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Outfit: Counting the daysMy Profile

 • Reageer Suzanne 19 april 2014 om 09:37

  Ik moet nog een nieuwe bikini en ik wil een hippe tuinbroek!
  Suzanne onlangs geplaatst…Guilty Pleasure | Happy Food!My Profile

 • Reageer Cindy 19 april 2014 om 10:32

  Ik wil ook nog zo’n geprinte broek, ik heb er nu één. Ook ik moest een nieuwe garderobe aanschaffen, want -39kg. En ik heb ook zo’n ongelofelijke shopdrang, ik ben dan ook zo blij als een kind dat ik dinsdag naar Eindhoven ga (Primark! Primark!) om leuke zomerkleding te kopen. Alleen is dan mijn salaris nog niet gestort, bummer.. En ik moet ook zeker nieuwe bikini’s hebben, in juni ga ik al op vakantie en ik heb nog steeds geen bikini. En mijn oude tankini’s, die zijn veel te groot.
  Cindy onlangs geplaatst…TAG: TMI Too Much InformationMy Profile

 • Reageer Miranda 19 april 2014 om 10:55

  Leuk! Ik wil ook nog zo’n losse broek met print. Vind die van de Mango erg leuk:)
  Miranda onlangs geplaatst…DIY: PasenMy Profile

 • Reageer Femke 19 april 2014 om 10:56

  Die broeken vind ik zo leuk! Al ben ik bang dat ik er echt 10000 kilo zwaarder in lijk. Snel maar eens gaan passen in de winkels! (:
  Femke onlangs geplaatst…Recept: Banaan-havermoutkoekjesMy Profile

  • Reageer Manon 19 april 2014 om 18:22

   Dat valt altijd reuze mee! Gewoon niet te groot kopen en een mooi strak topje erop!

 • Reageer Joyce 19 april 2014 om 11:01

  Mooie wishlist! Staan leuke items op! 😀
  Joyce onlangs geplaatst…Pesten is niet okéMy Profile

 • Reageer Lauriette 19 april 2014 om 11:19

  Hele leuke zomer items!
  Lauriette onlangs geplaatst…De boeken van Lisette JonkmanMy Profile

 • Reageer patricill 19 april 2014 om 21:16

  Staan leuke dingen op je wishlist heerlijk hè allemaal nieuwe kleding kopen. En ohhh hier ook koopdrang na -28 kilo hoor. Maar heb intussen het meeste al gekocht 3 maxijurken, jumpsuit, ook tuinpak, gekleurde broeken, print broeken ken het zo gek niet bedenken. Nu alleen nog wat basic hemdjes en korte zomerjurkjes maar ik vind ze voor mij vaak te kort 🙁

 • Reageer Eline 22 april 2014 om 18:50

  mooi lijstje!
  Eline onlangs geplaatst…Daguitstap met de familie – Planckendael 2014!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge