Een maand - een boek, Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle

GELEZEN: Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt – Kluun

eenmaandeenboek

Hmmm, is het stom als ik zeg dat de challenge niet helemaal gaat zoals ik verwachtte? Nee toch? De eerste weken van mijn zwangerschap had ik een concentratie van een goudvis en nu het hele idee een beetje “gewoon” is geworden wil ik alleen maar zwangertijdschriftjes lezen haha. Toch heb ik een leuk boekje gelezen over zwangerschappen, en gaat mijn challenge helemaal volgens het boekje. Ik heb nog geen maand overgeslagen haha. Ik las het boek van Kluun met “Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!” Iedereen kent het denk ik wel of heeft er van gehoord.

kluunIk heb dit boek in een dag of twee uitgelezen. Ik had geen zin in zware kost en ik had gehoord dat dit leuk was om te lezen. Nou, ik vond het zeker een leuk boek.  Het is geschreven vanuit “de man”, die zijn vrouw bezwangerd heeft. Allerlei rare termen komen aan bod en worden op Kluuns manier uitgelegd: tepelkloven, kolven en strippen, alles komt aan bod. Ik heb af en toe hardop moeten lachen en ik vond het heerlijk om even geen zware theorie te lezen over het zwanger zijn. Gewoon lekker nuchter, beschreven zoals het is, geen geromantiseerd beeld en met een goede dosis humor.

Ik ben nu bezig om Robert het boek te laten lezen want ik denk wel dat hij hier ook om kan lachen en er staan toch ook wel wat handige dingen in en gewoon hoe het nu in z’n werking gaat allemaal. Ja, ik raad dit boek IEDEREEN aan, zwanger of niet, man of vrouw, het is echt ontzettend leuk om te lezen!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Dita 28 mei 2014 om 13:47

  Ik heb er wel eens van gehoord en wil het boek ook zeker lezen 😉
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #12My Profile

 • Reageer Jennn 28 mei 2014 om 13:52

  Ik wil hem ook nog lezen!
  Jennn onlangs geplaatst…Een nieuw pad in de tuinMy Profile

 • Reageer Pauline 28 mei 2014 om 15:18

  Ik heb me ook helemaal ziek gelezen aan zwangerschapstijdschriftjes haha.
  Sinds kort pak ik er zo af en toe een boek bij om wat te lezen als de kleine tukt. Hij is nu een jaar en ik heb er eerder nog niet de rust voor gehad om ff lekker met een boek te gaan zitten. Boekje van kluun hebben we ook, nog nooit gelezen eerlijk gezegd, misschien toch maar eens doen 🙂
  Pauline onlangs geplaatst…10 Dingen om te doen: Slecht weerMy Profile

 • Reageer Marion 28 mei 2014 om 15:21

  Nou, ben benieuwd… Volgens mij heeft een vriendin van mij dit boek. Zal és vragen!
  Marion onlangs geplaatst…Was ik maar een aap geblevenMy Profile

 • Reageer Dianne Overbeeke 28 mei 2014 om 15:25

  Klinkt als een leuk boek!!
  Dianne Overbeeke onlangs geplaatst…Giveaway uitslagMy Profile

 • Reageer Jess 28 mei 2014 om 17:26

  Grappig boekje idd. Mijn vriend las het begin 2012 toen ik zwanger was van Sam. Steeds begon hij vanuit het niets keihard te lachen. Ik moest dus weten wat er zo grappig was, haha!
  Jess onlangs geplaatst…Sam 21 maandenMy Profile

 • Reageer Miranda 28 mei 2014 om 17:34

  klinkt inderdaad als een leuk boek. Lekker luchtig en grappig, daar hou ik wel van:)
  Miranda onlangs geplaatst…Oorbellen opbergen; tip van de dag:)My Profile

 • Reageer Petra 28 mei 2014 om 18:05

  Die staat al zo lang op mijn lijstje. Maar ik gun mezelf alleen zo weinig tijd om te lezen. Dat lukt me alleen op vakantie.
  Petra onlangs geplaatst…Mijn favoriete blogs #1My Profile

 • Reageer Alida 28 mei 2014 om 21:27

  JAA dit is echt een leuk boekje! Ik heb ook af en toe dubbel gelegen van het lachen. Echt een aanrader!

 • Reageer Nicole 28 mei 2014 om 22:17

  Had dit boek gekocht voor mn man alleen heb hem zelf als eerste gelezen hihi..
  Nicole onlangs geplaatst…Foto’s die NIET op instagram kwamen..My Profile

 • Reageer Anoeska 29 mei 2014 om 03:34

  Haha, lijkt me een leuk boek!

 • Reageer Gwen 29 mei 2014 om 09:01

  Hier al veel over gehoord idd. Ik vond zelf die van Claudia de Breij ook echt hilarisch!
  Gwen onlangs geplaatst…Plannen en lijstjesMy Profile

 • Reageer Joyce 29 mei 2014 om 15:42

  Fantastisch boek! Ik las het een aantal jaar geleden voor het eerst en heb het tijdens mijn zwangerschap nog eens gelezen. Mijn man heeft het nooit willen lezen, hij houdt niet van boeken, slecht excuus 😉
  Joyce onlangs geplaatst…TBT – Toppers in concertMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge