Babypraat, Fashion, Persoonlijk

Inspiratie: zomeroutfits

Wat hebben we afgelopen weken toch weer een paar mooie dagen gehad. Met zulke dagen krijg ik gelijk de zomerkriebels dus besloot ik wat leuke (lente) zomeroutfits voor River te maken en wie weet halen jullie er wel leuke inspiratie uit voor jullie eigen kindje. Ik heb nog niet gigantisch veel zomerkleding voor River maar wel wat. Kijken jullie mee naar de outfits die ik heb gemaakt met de kleding die nu in zijn kast ligt?

1
Allereerst een leuke outfit met stippen. Sommige mensen vinden dat stippen alleen bij een meisje kan, maar bij River staat het hartstikke leuk dus ik blijf het gewoon doen. Dit stippenshirt komt van de H&M. Daarbij combineer ik een leuke lichte spijkerbroek van de Zara die aan de onderkant een bloemenprintje heeft, lekker hysterisch. Een leuke donkerblauwe sjaal van de Primark erbij en met rode All stars is de outfit helemaal af.
De tweede outfit is een kort broekje van de Primark met daarboven het ananassenshirtje. Ik heb al veel leuke reacties gekregen van mensen dus ik ben er echt blij mee dat ik deze heb aangeschaft. Een paar witte All stars erbij en ook deze outfit is af.
Als derde outfit een heel dun spijkerbroekje van de Hema, heerlijk als het buiten echt warm aan het worden is. Daarboven een witte longsleeve en een sjaaltje van mijn zus. En daar zijn ze weer de All stars, dit keer lage blauwe.

2
Dan een outfit die een hysterisch broekje heeft, een leuke gele harembroek met vissengraat erop. Om de boel wat rustiger te houden kies ik voor een wit shirt van de Hema en wederom de witte All Stars. Een leuk stro hoedje van de H&M tegen de zon en klaar is kees.
Als 5e outfit koos ik een korte broek met donkerblauwe vissen erop, deze kocht ik vorig jaar in de H&M sale. Daarbij een t-shirt die ook van de H&M afkomstig is en om het af te maken de blauwe All Stars.
Outfit nummer 6 is weer heerlijk zomers. Een korte broek van het Merk Babyface een leuk wit shirt met ankers van de Zara, All Stars en een baseball pet van de H&M.

3
Outfit nummer 7 is wat rustiger maar toch met een felle kleur broek, deze gele broek komt van de Zara. Daarboven een t-shirt die ik ook enorm leuk vind en ook deze komt van de Zara. Combineer, als het wat afkoelt of als er net gezwommen is, deze outfit met een leuke zwarte beanie en leuke schoenen met een zebraprint van de H&M. Zo is deze outfit toch een beetje bijzonder.
Dan een heerlijk comfortabele outfit. Een fijne harembroek van het merk Balssy Baby, echt deze stof is zo zacht, wauw. Daarboven een shirtje van de Zara en als schoentjes kies ik voor deze blauwe met sterretjes. Deze heb ik gekregen, dus ik durf niet te zeggen waar ze vandaan komen.
Als laatste outfit een korte tuinbroek met een leuk fel gestreept shirt eronder. Soms regent het natuurlijk ook en wat is er dan leuker dan in de plassen stampen? Daarom combineer ik deze outfit met laarsjes van de Hema.

Dit waren een paar outfits met de kleding van River. En ja ik ben dol op de All Stars maar één dezer dagen gaan we op pad om Rivers eerste schoentjes te kopen, hij heeft natuurlijk wel al veel maar deze zijn allemaal niet heel stevig en nu hij begint te lopen is dat natuurlijk wel nodig. Ik ben een moeilijke dus ik hoop dat ik wat stevige schoentjes kan vinden die ik mooi vind.

Wat is jullie favoriet in de kledingkast van je kindje?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Kelly caresse 3 mei 2014 om 07:19

  Wat een leuke outfit inspiratie zeg! River boft maar dat hij er zo hip mag bijlopen. Lana geef ik het liefst outfits aan met jurkjes, bolero vestjes en alles wat schattig en stoer is hihi
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Huishoudelijk: Mijn 3 favoriete huishoudelijke takenMy Profile

 • Reageer Dita 3 mei 2014 om 08:07

  Zo leuk die outfits van River! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Blond Amsterdam MokMy Profile

 • Reageer Judith 3 mei 2014 om 08:08

  Je kleedt River echt heel leuk aan! Een aantal kledingstukken heb ik ook voor mijn zoontje, en ik zag zelf op Pinterest een foto van River voorbijkomen dat hij het ananas-shirt aanheeft! Wist je dat?
  Mag ik vragen of die pet van h&m normaal of groot uitvalt? Alvast bedankt 🙂
  Judith onlangs geplaatst…Baby fasion #2. Zara baby musthavesMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 3 mei 2014 om 09:14

   Jaa ik hoorde het al, super leuk. De pet valt normaal uit, river heeft maat 74 en ook de pet is maat 74. Liefs

 • Reageer Jess 3 mei 2014 om 08:40

  Wat leuk allemaal. Dat shirtje met ananassen is echt super. Hier is het op het moment niet zo spannend. Sam doet niets anders dan kleren slopen met zijn gekke acties. Zo zonde!
  Jess onlangs geplaatst…Instagram diary #25My Profile

 • Reageer lizanne 3 mei 2014 om 09:12

  Klaar is kees? Klaar is Riv!

 • Reageer Joyce 3 mei 2014 om 09:40

  Gave outfits!
  Joyce onlangs geplaatst…New in: Baobab shirtMy Profile

 • Reageer PSnim 3 mei 2014 om 09:44

  Wat een leuke outfits allemaal! Je kleed River echt heel erg leuk.. En hier ook stipjes voor een jongen hoor! Staat superstoer! Ik krijg er zeker inspiratie van :).
  Wij zijn voor New Balance gympen gegaan als eerste schoenen! Net als papa en mama zelf haha.
  PSnim onlangs geplaatst…Home: Gezelligheid in huisMy Profile

 • Reageer Eline 3 mei 2014 om 09:55

  Ik vind stippen helemaal niet alleen voor meisjes, heb daar ook nog nooit van gehoord eigenlijk!
  Eline onlangs geplaatst…Bloedprikken en naar de internistMy Profile

 • Reageer Remy | BakingBeautyNL 3 mei 2014 om 10:45

  Wat een toffe outfits!

  Ik ben zojuist klaar met inspireren op Pinterest voor kids fashion 😉

  Helaas zie ik mijn ventje maar om de week een weekend. Ik heb dus niet heel veel setjes hier liggen.
  Marije heeft laatst wel een tof outfit bij de H&M gekocht: een blauw met wit gestreepte linnen blouse en een katoenen broek. Dat staat het ook stoer!

  Fijn weekend !!

 • Reageer Eline 3 mei 2014 om 12:14

  prachtige setjes!
  Eline onlangs geplaatst…April 2014 !My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge