Babypraat, Fashion, Moeder zijn

Jong & moeder: 1 colbert – 4 outfits

Als ik aan een colbert denk, denk ik aan een stijf pak met een blouse eronder en een vlinderstrik. Maar toen ik dit colbertje bij de Zara zag hangen voor River was ik verkocht. Ik had hem nog niet betaald of de ene outfit-inspiratie na de andere vloog door mijn hoofd. Met zulke kledingstukken ben ik altijd super blij, als je er gigantisch veel mee kan combineren zit je al snel goed! Ik ben daarom thuis gelijk Rivers kast ingedoken om een paar van deze outfits uit mijn hoofd op de foto te zetten, kijken jullie mee?

DSCN0614Allereerst mijn lievelingsoutfit. Jullie weten nu wel dat ik gek ben van sjaals als accessoire en toen ik hoorde dat mijn geliefde sjaalmaker ook een kindersjaal verkocht liet ik me dat geen twee keer zeggen en stopte ik er 1 in mijn mandje. Deze super leuke blauwe sjaal met zwaluwen komt van Urban Nomads Kirsty Nagel. Daaronder gewoon een simpel shirt en daaroverheen het colbertje. Het colbertje is trouwens van hele zachte stof en totaal niet stijf, meer in de vorm van een joggingspak. Daaronder een leuke baggy spijkerbroek (Zara) en super lieve schoentjes van spijkerstof. Hoe cool is deze outfit!

DSCN0610Outfit nummer 2: lekker casual en stoer door de sneakers! Het hoeft niet altijd strak in het pak te zijn. Nu ik zo kijk is dit een hele Zara outfit, man wat houd ik toch van die winkel! Geen Disney figuren of applicaties, gewoon stoere kleding in een kleine maat.

DSCN0616Dan outfit nummer 3: ook een heerlijk chill outfit. Deze broek is van super zachte kwaliteit en om een beetje kleur aan te brengen koos ik een shirtje van Mini Rodini. Dit is dan ook wel een klein beetje de eyecatcher van de outfit. Ik koos voor leuke zwarte Vans om het shirtje alle aandacht te geven.

DSCN0618Wie zegt dat een colbertje niet op een korte broek kan? Meestal koelt het met het warme weer ’s avonds best wel af, en in plaats van een saai fleecevest kiezen we daarom gewoon voor het colbertje. Leuke sneakers eronder en je outfit is helemaal avondproof. Ja ik ben om en vind de colbert geweldig!

Hebben jullie ook colberts in de kast van je kinderen en hoe combineer jij deze het liefst?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Gwen 25 mei 2014 om 06:52

  Olivia ziet er mr saai uit in haar legging of jeans met leuk shirtje als ik Rivers kleding zie 😉 Erg leuke outfits weer!
  Gwen onlangs geplaatst…Moe, misselijk en zoetigheidMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 25 mei 2014 om 09:01

   Ahhw, dankjewel. Olivia is vast ook een mooie dame met leuke kleertjes!

 • Reageer Kelly caresse 25 mei 2014 om 06:57

  Ik vind dit een leuke rubriek op jullie blog! Ik draag zelf ook graag colbertjes dus ook voor river is dat stoer, wat een leuk modelletje! Ik zou voor Lana ook een leuk blazertje willen, zo schattig!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…De mooie mama dingenMy Profile

 • Reageer Geertje 25 mei 2014 om 08:06

  Wat een super schattig colbertje! Ik heb voor Laura ook 1 colbertje, maar gebruik dat meer als jasje nu aangezien haar spijkerjas van vorig jaar niet meer past. Guusje houdt niet zo van jasjes. Die heeft liever een vest aan.
  Geertje onlangs geplaatst…KürbiscremesuppeMy Profile

 • Reageer Dita 25 mei 2014 om 08:09

  Wat super deze outfits! Denk dat dit River heel mooi zal staan.
  Dita onlangs geplaatst…Collage – Quotes and PrintsMy Profile

 • Reageer Nicole 25 mei 2014 om 09:54

  Stoer hoor!
  Vind het leuk als kindjes van die stoere kleding dragen, al mogen echte kinderkleertjes van mij ook wel. Combinatie ofzo of afwisselen 😉
  Ons meisje heeft nog geen blazer, is ze nog iets te klein voor!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn oude versleten knuffel(tje)My Profile

 • Reageer Lifestyle-Fabriek 25 mei 2014 om 10:14

  Wat een heerlijke outfits gave blazer! En absoluut niet stijf! Dat broekje van het 2e outfitje vind ik ook echt geweldig! Fijn als ze op een gegeven moment een wat grotere maat aan kunnen, dan kan je ze ook lekker stoer kleden!
  Lifestyle-Fabriek onlangs geplaatst…SMOOTHIE: LAZY SUNDAY!My Profile

 • Reageer Remy | BakingBeautyNL 25 mei 2014 om 12:06

  Hele toffe outfits Bibian. Als ik dit zo zie, des te meer mis ik mijn ventje. Dat ik hem niet zo vaak zie en hem dus niet dagelijks stoere outfits kan aantrekken.
  Ik ben zelf ook gek op blazers, heb er echt meer dan tien hangen en zou voor Jay ook een blazer kopen is het niet dat de kids er snel uitgroeien en hij zo iets maar paar keer aan kan bij mij.
  Remy | BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Shoplog Londen deel 1: Kleding PrimarkMy Profile

 • Reageer Jess 25 mei 2014 om 12:22

  Stoer hoor! River is heel stylish! Ik denk dat ik zelf niet zo snel voor een colbertje zou kiezen voor Sam omdat ik er zelf niet zo van ben maar zo’n joggingcolbertje zit in ieder geval heerlijk denk ik.
  Jess onlangs geplaatst…Mirror shotsMy Profile

 • Reageer Betty 25 mei 2014 om 21:05

  Leuk!!! En inderdaad ook helemaal mijn stijl! Ik houd ook niet van tekenfilmfiguurtjes en bepaalde teksten (stoer! bah) op kinderkleding.
  Betty onlangs geplaatst…DrukdrukdrukMy Profile

 • Reageer Aimee 25 mei 2014 om 22:22

  Wat een super stoere outfits! Ik vind het ook altijd leuk om kleding voor mijn broertjes te kopen. Er hangen zoveel leuke dingen in de winkels =)
  Aimee onlangs geplaatst…Travel / Bagels in New YorkMy Profile

 • Reageer Eline 26 mei 2014 om 13:06

  echt mooie outfits!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge