Lifestyle, Persoonlijk, Wonen

Mijn droomhuis

Mijn leven op dit moment is echt perfect. Ik heb de liefste familie, het liefste vriendje, de liefste vriendinnetjes en de liefste katten van de wereld. Ik woon in een prachtig huis, ik heb niks te klagen. Ik werk nog steeds vanuit huis, deel mijn eigen tijden in, de toekomst ziet er allemaal rooskleurig uit en er staan leuke dingen voor mij klaar. Ik ben gezond en ik ben een gelukkig mens. Toch mag een mens dromen toch?

large
Ooit, ooit, zou ik wel een stuk grond willen kopen waar ik dan samen met Robert mijn eigen droomhuis op kan bouwen, ONS droomhuis moet ik eigenlijk zeggen ;). Ik zou een vrijstaand huis willen bouwen, niet tΓ© groot, met een mooie grote tuin (inclusief tuinman – dat wel). Het wordt dan een soort boerderijtje maar wel modern genoeg. Met allemaal gezellige hoekjes en nisjes! Ik wil dan zo’n voordeur die je voor de helft open kunt zetten (de bovenkant) en dat je uitkijkt op een tuin met allemaal mooie bloemen!

dutchdoors
In de achtertuin zou ik dan een heel mooi groot en luxe buitenkattenverblijf maken want we gaan dan allemaal zielige katjes adopteren die niemand anders wilt hebben. Ook zou ik in de achtertuin een luxe terras maken met een loungeset en grote bomen waar je in de schaduw kunt zitten. Achterin de tuin staat een trampoline ingegraven en een speeltuintje voor onze twee kindjes, een jongen en een meisje. En een boomhut!

24f8a75c5c4f45457b4360213e9b44ae
In ons huis hebben we een hele grote leefkeuken. Een beetje zoals we nu ook hebben maar dan groter en met een grote eettafel met een bank! Ook hebben we een ruime speelkamer waar onze kindjes dan lekker vrij kunnen spelen. Verder heeft iedere slaapkamer een inloopkast en een badkamer en-suite inclusief bubbelbad en regendouche! Ook hebben we in de kelder een zwembad met jacuzzi en een sauna.

Robert werkt nog steeds buitenshuis πŸ˜‰ en ik word fulltimeblogger samen met Bibian! O,ja het kavel naast ons huis is dan in bezit van Bibian, Mike, River en broertje/zusje. Zo wonen we lekker dichtbij elkaar en kunnen we iedere dag gezellig kletsen terwijl ons kroost rond rent op ons erf, samen met alle poezen, kippen en geitjes die we samen adopteren.

Ja, dat is het. Nu even tien keer de loterij winnen en verder dromen! OkΓ©, een eigen huis bouwen is misschien niet eens zo heel onrealistisch maar de rest is misschien een kleeeeeein beetje hoog gegrepen πŸ˜‰ Toch vind ik het leuk om te fantaseren en zeg nooit nooit toch?

Wat is jullie DROOMhuis/leven?

liefsmanon kopie

Alle afbeeldingen komen van weheartit

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Anoeska 4 mei 2014 om 07:22

  Wat leuk dat je dit zo hebt opgeschreven. Ik zit ook vaak te fantaseren over mijn droomhuis, ach dromen kan altijd. πŸ˜‰
  Anoeska onlangs geplaatst…My Weekly Update mei #1My Profile

 • Reageer Kelly caresse 4 mei 2014 om 07:29

  Wat leuk om jouw droomhuis te lezen! Ik hoop ooit met mijn vriend in plaats van huren te kunnen kopen maar dat mag ook dit huis zijn, en een bad zou ik nog wel willen πŸ™‚
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Shoplog loavies fashion + outfit lookbookMy Profile

 • Reageer Dita 4 mei 2014 om 08:27

  Heerlijk om te dromen. Wij gaan dit jaar verhuizen naar het dorp waar we zijn opgegroeid in het huis van mn schoonouders gaan we wonen. Het is 20min fietsen van het centrum, dus de winkels om de hoek zal ik wel gaan missen maar voor de rest is dat al mn droomhuis. Mn ouders wonen ook in dat dorp, mij schoonouders dan ook, we wonen op een buurtje en het is een mooi huis. Alleen de badkamer wil ik gaan verbouwen, verder wat schilderwerk.
  Dita onlangs geplaatst…Bestelling bij Fine Little HomeMy Profile

 • Reageer Judith 4 mei 2014 om 08:35

  Ik woon nu eigenlijk in mijn droomhuis van vroeger, toen ik 19 jaar was: nieuwbouwwoning met veel ruimte en moderne kamers. De komende 30 jaar zit ik hier wel goed, ik zou alleen in de tussentijd wel een dakkapel op zolder willen hebben. En 4 slaapkamers voor onze 4 kinderen πŸ˜‰ (als dat ons gegeven is).

  Toch, heel stiekem, kan ik nu al wegdromen van een ‘klein’ landhuis met rieten dak. En dan een los huis op het erf waar we eventueel (jonge)mensen/kinderen kunnen opvangen. Eigenlijk alleen daarvoor zou ik een groter huis willen. Dus, ik hoop dat ik over 30 jaar kan zeggen dat mijn droomhuis is uitgekomen πŸ™‚

  Leuk hoor om zo af en toe te dromen. Dat wil niet zeggen dat we dankbaar zijn voor wat we nu hebben.

  Liefs, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mama zijn #1. Hoera! 11 maanden mama β™‘My Profile

  • Reageer Manon 4 mei 2014 om 11:10

   Jaaa! Inderdaad, ik ben echt ontzettend dankbaar voor alles wat we nu hebben maar dromen mag altijd πŸ™‚

 • Reageer Sas 4 mei 2014 om 09:03

  Heerlijk om zo te kunnen dromen!
  Sas onlangs geplaatst…Week #18/2014My Profile

 • Reageer Lauriette 4 mei 2014 om 10:22

  Wat een prachtige droom! Fantaseren kan geen kwaad!
  Lauriette onlangs geplaatst…Chocolade marshmallow koekjesMy Profile

 • Reageer Marije 4 mei 2014 om 10:32

  Heerlijk om daar over te fantaseren. Dromen mag toch? En als je het maar vaak genoeg voor je ziet… Wie weet. πŸ˜‰
  Marije onlangs geplaatst…Free Birthing: bevallen zonder hulp, gevaarlijk of natuurlijk?My Profile

  • Reageer Manon 4 mei 2014 om 11:10

   HAHA, ja wie weet πŸ˜‰

 • Reageer Miranda 4 mei 2014 om 14:07

  Haha! Leuk artikel:)

  Dromen mag;) klinkt goed, je toekomstige huis!

  Fijne zondag!
  Miranda onlangs geplaatst…Boetseren met fondant: tips & tricsMy Profile

 • Reageer Cindy 4 mei 2014 om 14:18

  Wij hebben nu ons droomhuis, echter is het een huurhuis en ik zou het wel fijn vinden om een koophuis te hebben, maar ook daar zijn we een beetje mee bezig nu. Nu maar hopen dat we ons droomhuis gaan vinden! Vrijstaand hoeft niet, tuin wel.
  Cindy onlangs geplaatst…New in: NikesMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 4 mei 2014 om 14:56

  Dat klinkt heerlijk!!

 • Reageer Rosalie 4 mei 2014 om 22:44

  Echt leuk om te lezen. Badkamer en inloopkast bij elke slaapkamer zou inderdaad geweldig zijn en die boomhut, die maakt het helemaal af!
  Rosalie onlangs geplaatst…Hello London! #3 – Tower Bridge & Victoria’s SecretMy Profile

 • Reageer Nicole 5 mei 2014 om 09:47

  Wat een mooie droom en die voordeur.. die zou ik ook wel willen!
  Ik zou graag thuis willen werken ipv buitenshuis. Maar geen idee hoe ik dat voor elkaar kan boksen. Verder zou ik een huis willen kopen, bouwen hoeft niet perse. En nog een 2e kindje… Maar dat durf ik voorlopig niet aan dus weet niet of die ook komt!
  Nicole onlangs geplaatst…Favorieten: items in mijn tasMy Profile

 • Reageer Create It Your Way TAG | Little Wonder World 17 augustus 2014 om 06:01

  […] waar zou het staan? Manon: Een niet te groot huis, maar ook niet te klein. Ik schreef er een keerΒ een blogpost over toevallig! Bibian: Een mooi, niet al te groot, wit huis met een dakterras en een grote tuin. […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge