Fashion, Lifestyle, OOTD, Persoonlijk

OOTD – Simply Pink

Vandaag heb ik weer eens een leuke outfit voor jullie. Simpel, maar de afgelopen tijd wel mijn lievelings outfit. Het is makkelijk voor een dagje met River maar toch ziet het er verzorgd uit en niet als een crocs-fleecevest-wittelegging-moeder. Kijken jullie mee?

pink1Ik draag een geweldige stretchy super fijne spijkerbroek van de Primark. Ik kreeg deze van mijn zus en sindsdien ben ik om. Wat is dit een lekkere broek, het lijkt wel een legging zo comfortabel. Het is een lichte gebleekte/gevlekte broek. Ik denk dat de meeste hem wel kennen. Je hebt een donkere en een lichte versie ervan en ik draag hier de lichte versie. De knal neon roze sjaal komt van de Hema, hij matcht precies met mijn schoenen ook al is dit op de foto niet helemaal te zien.

pink2Hier op de foto kan je de gevlekte broek een beetje beter zien, daarop draag ik een basic wit shirt die ook van de Hema komt. Om mijn arm draag ik verschillende armbandjes, ik geloof dat ik er een paar van Manon heb gekregen toen zij naar Londen ging met haar zusje en moeder. De andere heb ik her en der uit verschillende winkels. Ook draag ik het zilvere armbandje met een bedel van River eraan, het gekregen armbandje van Manon met mijn verjaardag en het armbandje van mijn moeder. De laatste drie armbandjes doe ik overigens nooit af.

pink3Onder de outfit draag ik mijn neon roze Vans. Oh wat houd ik van deze schoenen, ik heb al zoveel paar versleten en kan er niet genoeg hebben. Ik heb helaas een vlek midden op mijn neus, heeft iemand daar toevallig een tip voor? Ik ben bang dat de kleur vaal wordt wanneer ik ze in de wasmachine gooi.

Dit was mijn lievelingsoutfit van de afgelopen tijd, simpel maar toch speels. Houden jullie ook zo van Vans of hebben jullie een ander lievelingsmerk?

liefsbibian

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Pauline 6 mei 2014 om 13:42

  Leuke outfit Bibian! Lekker basic maar wel heel vrolijk 🙂 voor je vans heb ik helaas geen tip, ik ben altijd bang voor vlekken dus kies vaak voor donkere schoenen haha.
  Pauline onlangs geplaatst…Een dinosaurus thema verjaardagsfeestjeMy Profile

 • Reageer Marloes / GLAMOURMOES 6 mei 2014 om 13:44

  Mooie outfit. Ik heb drie paar ‘Vans’ van de Primark. De volgende keer als ik daar kom neem ik nog wat andere kleuren mee. Ze lopen heerlijk en je kunt ze bijma overal mee combineren.
  Marloes / GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #5My Profile

 • Reageer Cindy 6 mei 2014 om 14:06

  Wat een vrolijke, leuke outfit. Misschien wat Shout op de vlek doen en dan in een emmer even laten weken?
  Cindy onlangs geplaatst…Persoonlijk: Afvallen, grote veranderingen!My Profile

 • Reageer Miranda 6 mei 2014 om 14:20

  leuke outfit. lekker vrolijk. ik moest erg lachen om je crocs-fleecevest-wittelegging-moeder:) ik ken ze ook in de niet-moeder variant;) haha!
  Miranda onlangs geplaatst…recept: pestoMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 6 mei 2014 om 16:04

   Hahaha ik ook hoor!

 • Reageer Dita 6 mei 2014 om 14:30

  Erg leuke outfit, altijd fijn basics 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #10My Profile

 • Reageer Vanessa 6 mei 2014 om 14:50

  Ik vind je armbandjes en schoenen heel leuk, zo vrolijk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Beautypakketje gewonnen van Naomi | Starduck-s.blogspot.nlMy Profile

 • Reageer Agneta 6 mei 2014 om 15:17

  Die sjaal! Heerlijk zo spattend van het beeldscherm!
  Agneta onlangs geplaatst…Veranderingen op travelsuitcase.nlMy Profile

 • Reageer Jess 6 mei 2014 om 16:21

  Oh liefde voor die Vans!!! Leuke outfit verder ook. Ik zou het ook zo aan kunnen trekken.
  Jess onlangs geplaatst…Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk #1My Profile

 • Reageer Lauriette 6 mei 2014 om 18:10

  Wat een leuk Vans kleurtje!
  Lauriette onlangs geplaatst…Vijf trends voor de zomerMy Profile

 • Reageer Suzanne 6 mei 2014 om 18:19

  Wat een fijne outfit Bibian! Staat je goed. En die schoentjes zijn echt te gek!
  Suzanne onlangs geplaatst…Running | OverpronatieMy Profile

 • Reageer Nicole 7 mei 2014 om 05:12

  Vind vooral de schoenen echt leuk!!
  Fijn zo outfitje…
  Nicole onlangs geplaatst…De bevalling (bevallingsverhaal deel 2)My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 7 mei 2014 om 08:47

   Dankjewel

 • Reageer Eline 8 mei 2014 om 15:17

  erg mooi!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge