Babypraat, Moeder zijn, Persoonlijk

Rivers Birthday Wishlist

Morning! Even geen WeightWatchers update vandaag. Gisteravond ben ik niet naar de cursus geweest omdat ik met River naar de huisartsenpost moest (hoge koorts). Volgende week weer een update met hopelijk goede resultaten!

Over 3 weken is het zo ver en wordt River alweer 1. Wat is het jaar toch ontzettend snel omgevlogen. Van een klein babytje tot een dreumes, en deze dreumes heeft natuurlijk ook wensen. Nouja, mama en papa hebben het bedacht maar wel met liefde natuurlijk. Kijken jullie mee naar Rivers Birthday Wishlist?

1We beginnen lekker afgezaagd en wat eigenlijk niemand wilt geven en dat is geld. We willen graag een jaarkaart voor Burgers’ Zoo, een dierentuin in Arnhem. We denken dat het heerlijk is om soms even een middag of een ochtendje naar de dierentuin te gaan. Ik kan wel alleen maar speelgoed vragen maar hij heeft al zo veel en ik denk dat we hier ook heel veel plezier van gaan beleven. Verder ben ik enorme fan van de Zara en haal vrijwel alle kleding van River daar, dus een Zara cadeaubon zou ook heel goed van pas komen want meneer wordt zo snel groot.

2Dan beginnen we met het autokleed, ik had gezien bij zijn neefje dat River er ontzettend van aan het genieten was en daarom staat deze op zijn wishlist.  Eigenlijk mag hij er alweer vanaf want deze krijgt River al van Manon en Robert, heel lief! Verder ben ik dol op houten speelgoed en toen we deze houten vrachtwagen zagen met autootjes waren we gelijk verkocht, hoe leuk is die. River heeft al 1 houten takelwagen en is daar echt dol op. Verder is een autogarage natuurlijk ook helemaal leuk, ja ik kan wel zeggen dat hij een echte jongetjes jongen is. Dan is meneer ook dol op het spelen met water, en als we even niet opletten hebben de poezen van Manon geen water meer in de drinkbak en is meneer lekker aan het spelen. Dus een watertafel leek ons ook een goed cadeau.

3Als laatste vinden we de poppetjes van Little People ook heel leuk en daarom staan deze ook op de wishlist. Verder zou een houten zandbak met deksel ook heel erg welkom zijn. Als laatste deze houten lowrider fiets, goh het is wel veel hout zeg haha. Ik vind zo’n fiets geweldig en helaas zijn deze ook geweldig duur. Ik weet dat sommige dingen hele grote cadeaus zijn en deze zal River zeker ook niet krijgen, maar dromen mag altijd toch? Wat hij van ons krijgt weten we nog niet, in ieder geval een setje nieuwe kleren voor op zijn verjaardag. Ik ben al volop bezig met wat voorbereidingen en deze zien jullie binnenkort allemaal op de blog, ik pak lekker uit want je wordt maar één keer 1!

Wat hadden jullie op de wishlist van je kinderen toen ze 1 werden, en hebben jullie nog leuke cadeau ideeën?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Geertje 9 mei 2014 om 07:22

  Dierentuin abonnement is super! Wij gaan ook vaak even een ochtendje (2 uurtjes) en de meiden vinden dat super! Wij hadden ook veel little people op het lijstje staan. Volgens mij als eerste de bus! Leuk lijstje en spannend hoor.. je kleine mannetje al weer 1….
  Geertje onlangs geplaatst…Mei Wish List: H&M HomeMy Profile

 • Reageer Jess 9 mei 2014 om 07:30

  Wij kregen ook een abbo opende dierentuin. Is echt enorm leuk! We gaan hem zeker weer verlengen over drie maanden. Verder kreeg hi die garage van Toet Toet en een fietsje. Allemaal dingen waar hij eigenlijk iedere dag mee speelt.
  Jess onlangs geplaatst…Over mijn grote held Harry…My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 9 mei 2014 om 09:02

   Nou word ik helemaal enthousiast van een dierentuinabbo hahah! Ik kan niet wachten! Liefs

 • Reageer Judith 9 mei 2014 om 07:52

  Mijn zoontje wordt eind mei 1 jaar, en ik ben ook druk met de voorbereidingen. Ik vind het geweldig om te doen, maar soms zie ik door alle (leuke) bomen het bos niet meer ;). Ik ben ook fan van houten speelgoed en we zijn er zo goed als zeker van dat we hem een houten muziekinstrument gaan geven :D. Nog wat kleine dingetjes erbij, maar joh wat kost houten speelgoed veel geld zeg. Een loopfiets wilden we eerst geven, maar die staat al vast voor zijn 2e verjaardag, dan heeft hij er toch wat meer aan. Veel plezier met de voorbereidingen meis! Ik ga ook lekker uitpakken hihi.
  Judith onlangs geplaatst…Mama zijn #1. Hoera! 11 maanden mama ♡My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 9 mei 2014 om 09:02

   Oeeh, alvast gefeliciteerd, leuk he die voorbereidingen. Liefs

 • Reageer Eline 9 mei 2014 om 07:52

  dierentuin abo is leuk! Vind dat ook echt zo’n typisch opa en oma kado!
  Eline onlangs geplaatst…Ik hou van kokenMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 9 mei 2014 om 07:54

  Sterkte met river vandaag <3 , mooie wishlist, vooral dat jaarabonnement op de dierentuin lijkt me heerlijk. Zo heb ik dat met de efteling, leuk om naar toe te gaan met de kleine als ze wat groter is
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Foodie friday: diabetes en voeding : Mijn gekke relatie met etenMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 9 mei 2014 om 09:01

   Ohh ja als je dicht bij de efteling woont is dat natuurlijk super!

 • Reageer Dita 9 mei 2014 om 08:05

  Leuke items! Sterkte met River
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Mei 2014 #1My Profile

 • Reageer Shirley 9 mei 2014 om 08:42

  Ik wil voor Skyler ook een kaart voor Artis. Lijkt me heerlijk om daar wat vaker naar binnen te stappen 🙂
  Shirley onlangs geplaatst…“Geniet nog maar van je rust!”My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 9 mei 2014 om 09:03

   Ohhh Artis vond ik ook echt een geweldige dierentuin!

 • Reageer Suzanne 9 mei 2014 om 08:52

  Wat een fijne cadeaus voor zo’n stoere vent! Ik ben zelf altijd dol geweest op voorleesboekjes.
  Suzanne onlangs geplaatst…Boekreview | Zoete ZinMy Profile

 • Reageer Lauriette 9 mei 2014 om 09:34

  Leuke spulletjes! Beterschap voor River! 🙂
  Lauriette onlangs geplaatst…Weekly Quote #15My Profile

 • Reageer Melanie 9 mei 2014 om 09:39

  Wij vieren 9 juni onze zijn zijn 4 de verjaardag alweer! De taart is besteld ( mike de ridder natuurlijk haha ) uitnodigingen zijn klaar, de hapjes nog even bestellen en zijn nog druk bezig aan het bedenken wat we voor traktatie maken en wat we hem kopen..

  Elk jaar word het moeilijker! Ze hebben al zooooveel!! Een fiets met kerst gehad, toet toet autogarage helemaal compleet, bakken vol lego duplo, grote tractor vorig jaar gehad, een zandbak, watertafel, alles heeft meneer al pfoeeehhh moeilijk hoor!

 • Reageer Barbara 9 mei 2014 om 10:58

  Zo’n autokleed is volgens mij een topcadeau. Mijn zusje (ja echt) heeft daar vroeger uren mee gespeeld.
  Barbara onlangs geplaatst…De leuke kant van hormonenMy Profile

 • Reageer Sarah 9 mei 2014 om 11:34

  Ik had voor mijn zoontje ook een driewieler op de wishlist staan waar hij nu (2,5) nog veel meer plezier aan heeft.
  Sarah onlangs geplaatst…Somalische rijstMy Profile

 • Reageer Cindy 9 mei 2014 om 11:57

  Wat leuk! Mijn neefje wordt 18 mei 1 jaar en wij geven een plastic stuurtje met allerlei knopjes en lampjes en geluidjes erop. En ik geef wat shirtjes van Primark, want daar komt mijn schoonzus niet zo vaak en ze hebben daar zulke leuke kleding voor kindjes.
  Cindy onlangs geplaatst…Reminder: Win een goodiebagMy Profile

 • Reageer Nicole 9 mei 2014 om 12:58

  Wat een leuke dingen op zijn wishlist!
  En houten speelgoed is zoooo leuk en mooi!
  Ons meisje is pas 2 maanden maar als zij 1 wordt dan pakken we ook echt uit!
  Nicole onlangs geplaatst…SVT (hartritmestoornis)My Profile

 • Reageer Sanne 12 mei 2014 om 10:39

  Het abonnement van de dierentuin is echt heel leuk. Toen ik vroeger klein (en een beetje groter) was hadden mijn ouders ook een abonnement en we hebben daar toen heel veel gebruik van gemaakt.
  Leuke idee dus!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge