Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #21

Het is weer tijd voor een WW update, en zoals jullie hebben gelezen vorige week gaat het niet meer zo goed. We zijn een beetje WW moe maar we zullen hoe dan ook doorgaan, dan doen we er maar wat langer over. We hebben gewoon een flinke schop onder onze kont nodig en we moeten het snoepen en snaaien gewoon achterwege laten…

afgevallen
Bibian:
Vorige week was ik niet geweest maar deze week kon ik gewoon weer gaan. Ik had voor de grap een postertje gemaakt met HELP erop, want we kunnen de motivatie gewoon even niet zo goed vinden. Na een dikke knuffel en een schop onder onze kont ging ik naar de weegschaal. Ik keek in mijn ooghoek mee, en ja er was wat van af, maar niet noemenswaardig. 0,2 in twee weken is natuurlijk geen jackpot, maar ik was in ieder geval niet gelijk gebleven of aangekomen maarja. Ik ben gelijk die avond weer gaan plannen voor de hele week en hopen dat ik me er goed aan kan houden, en dat ik mijn motivatie weer terug heb. Tot volgende week.

help
Lizanne: Ik ben sinds Pasen en Koningsdag (en de rest van de dagen) een beetje blijven hangen in het VRETEN! Het lukte me niet, ik wilde het niet en ging gewoon niet. Ik wist dat ik aangekomen was en niet zo’n beetje ook. Eigen schuld dikke bult, maar ik ging wel naar de cursus! De aanhouder wint haha. Ik ging op de weegschaal staan en zei tegen de coach: “schrijf het maar op, ik hoef het niet te weten”. Later ging ik toch wel even kijken… Het resultaat was erg teleurstellend maar wel te verwachten. Hoeveel precies ga ik niet vertellen maar het was teveel. Ik ga met frisse tegenzin er weer tegenaan want die laatste kilo’s MOETEN er gewoon af. Dan maar wat langer… Ik kom er wel!

liefsbibianliefslizanne

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Geertje 2 mei 2014 om 07:13

  Wat balen deze week dat er weinig is af is Bibian en dat je aangekomen bet Lizanne. Maar wat goed dat jullie nog blijven gaan en jullie motivatie terug proberen te vinden! Ik weet zeker dat dit lukt! Succes!
  Geertje onlangs geplaatst…The Mommy TagMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 2 mei 2014 om 07:16

  Wat creatief gedaan dat help bordje! Die laatste loodjes zijn zwaarder maar dat komt wel goed 🙂 succes dames!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Foodie friday : Eetdagboek van afgelopen weekMy Profile

 • Reageer Cindy 2 mei 2014 om 07:27

  Zet ‘m op dames, jullie kunnen het gewoon!!
  Cindy onlangs geplaatst…Blueberry Body Butter van TBSMy Profile

 • Reageer Chantal 2 mei 2014 om 08:16

  He bah vervelend he!!
  Ik heb het sinds januari eigenlijk al een beetje zo. Ben de hele week redelijk bezig maar paar x per week gaat het dan (goed) fout…
  Heb ook het idee dat mijn lichaam denk zo is het wel goed. Ook al tel ik precies de puntjes gaat er nog niks af.. beetje demotiverend…
  Maarja er moet en zal nog wat af gaan! We van do this!! Succes meiden! !

 • Reageer Dita 2 mei 2014 om 08:26

  Succes dames, jullie kunnen het!
  Dita onlangs geplaatst…Mac Candy Yum YumMy Profile

 • Reageer Suzanne 2 mei 2014 om 08:54

  Succes meiden, jullie kunnen het. Ik ben in ieder geval al trots op jullie, dat jullie zo ver gekomen zijn! Nog even!
  Suzanne onlangs geplaatst…Hotspot | High Tea bij de HavixhorstMy Profile

 • Reageer Miranda 2 mei 2014 om 09:04

  Ooh wat een ellende he, wanneer je de goede motivatie even niet hebt.

  Flink balen maar ik weet zeker dat jullie het kunnen:) succes! De laatste loodjes wegen nou eenmaal zwaar:(
  Miranda onlangs geplaatst…Daisy van Marc Jacobs, Favorite FridayMy Profile

 • Reageer Eline 2 mei 2014 om 10:35

  Succes meiden!
  Eline onlangs geplaatst…Het trajectMy Profile

 • Reageer Eline 2 mei 2014 om 10:47

  tuurlijk kom je er! Succes!
  Eline onlangs geplaatst…April 2014 !My Profile

 • Reageer Milou 2 mei 2014 om 13:16

  Jullie zijn al super ver gekomen, nog even volhouden! Komt vast helemaal goed. En dat gevreet is ook wel eens lekker. Had ik ook met de pasen én koningsdag. Maar daarna de knop weer om en doorgaan. Jullie kunnen het!
  Milou onlangs geplaatst…Personal: Ik verloor 10 kilo in 8 wekenMy Profile

  • Reageer Lizanne 2 mei 2014 om 22:02

   Gelukkig heb ik de knop ook weer gevonden! Gaat nu alweer een paar dagen goed dus hoop op een positief resultaat woensdag!

 • Reageer Janneke 3 mei 2014 om 15:37

  Ik vind het super om over jullie ervaringen te lezen, dankjewel voor jullie openheid en…succes! Zet hem op!

  ciao, Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Tip & agenda van de maand: Mei!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge