Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #23

Bibian: De laatste loodjes wegen het zwaarst… Dat is een zin die ik overal voorbij zie komen. Toen ik begon aan mijn Weight Watchers avontuur ging het als een speer, kilo na kilo vloog er af en binnen no-time was er 30 kilo minder Bibian op de wereld. Maar dat is niet wat ik wilde. Ik wilde er 36,8 kilo af, en dat ik nu bij 30,5 kilo blijf hangen, daar word ik super chagrijnig van. Afgelopen week was de maat vol, ik maakte een planning, boodschappenlijstje en dat zonder snacks. Gewoon even netjes eten, gezond. Ik wilde deze week een leuke blog schrijven, zoals ik er al velen had geschreven. Één met een dikke min, en dat ik weer trots op mezelf kon zijn en dat mijn motivatie voor de 200% terug was.

409650ae289838f63ebf887b0be6eba9
Daar ging ik naar de cursus, ik had ’s ochtends al gewogen en dat zag er niet best uit, ik smste wat vrienden want ik werd er super moedeloos van. Hoe kan dat toch, ik weet dat mijn lichaam het kan, het kan kilo’s verliezen en niet zo’n beetje ook. Maar waarom lukt het nu dan niet meer? Nou ik moest er toch aan geloven en met lood in mijn schoenen ging ik de weegschaal op, ik had gezien dat ik thuis was aangekomen. maar wonder boven wonder was ik gelijk gebleven. Ik overlegde met mijn coach en we besloten dat ik mijn weekmenu volgende week ga inleveren. Ik ben nu al een maand op hetzelfde gewicht en ik word er een beetje bleh van. Ik heb geen lekkere week in aantocht, we gaan naar mijn schoonouders voor verjaardagen en dinsdag komen Kelly en Suus langs om te high teaen. Maar goed ik ga het zo goed mogelijk proberen te doen en ik hoop dat er wat uit mijn weekmenu komt, dat ik wat kan aanpassen zodat de kilo’s er weer af gaan.

losing-weight-funny-quote
Lizanne:
Ik ben back on track! Ik snap eigenlijk niet zo goed hoe want ik heb tijdens het winkelen afgelopen dinsdag gewoon een lekker broodje in Duitsland gegeten en ’s avonds een zakje chips genomen. Wel had ik woensdag een cursus van het merk waarmee ik werk in mijn schoonheidssalon en hier heb ik een liter zogenaamde AFSLANKTHEE gedronken. Nou, die thee heeft z’n best gedaan in die paar uur: ik ben precies 1 kilo afgevallen! Yes! Ik ga dus maar 10 dozen van die thee bestellen. Hahaha, nee grapje. Ik doe mijn best weer en die laatste 10 kilo gaat er hier ook nog af.
liefsbibian
liefslizanne

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

7 reacties

 • Reageer Marion 16 mei 2014 om 13:42

  Wow, al 30 kilo eraf. Gefeliciteerd, Bibian. Ik hoop dat het laatste stukje ook nog gaat lukken, maar…. als het nou niet lukt, misschien is dit wel het gewicht wat bij je past. Maar misschien moet je lichaam even op adem komen. Gaat het laatste stukje straks toch nog eraf.
  Lizanne, succes met de laatste 10 kilo!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: GewichtMy Profile

 • Reageer Eline 16 mei 2014 om 14:24

  Bibian ik snap je dipje, maar vergis je niet he, je lichaam heeft al een topprestatie geleverd door 30 kilo af te vallen end aar mag je heel trots op zijn!
  Eline onlangs geplaatst…De propere huisvrouw; Shine your sink!My Profile

 • Reageer Chantal 16 mei 2014 om 15:55

  Nou Bibian, i know the feeling… helaas. Hier ook hetzelfde geval en echt geen idee wat ik fout doe. Maar we gaan maar gewoon door tot mijn lichaam accepteert dat ik er nog wat meee af wil!
  Ben heel benieuwd wat er bij jou uit komt als ze je weekmenu gaan bekijken!

  Goed gedaan Lizanne! Afslankthee…tja ik geloof er niet in..maar wie weet toch een keer een kans geven!

  • Reageer lizanne 16 mei 2014 om 18:54

   Deze thee is eigenlijk een ‘detox’thee, dus niet echt een afslankthee, voert gewoon afvalstoffen en overtollig vocht goed af 🙂

 • Reageer Sara 16 mei 2014 om 17:25

  Wat jammer Bibian, begrijp je frustratie heel goed! De laatste 4 lukken bij mij ook nog niet. Een tijdje terug had je het toch een keer een weekend helemaal anders gedaan, net als manon. Misschien dat dat helpt?

 • Reageer Miranda 16 mei 2014 om 17:51

  Ooh bibian, 30 kilo al! Ondanks dat je baalt van die laatste 6 kilo mag je niet vergeten wat een topprestatie dat eigenlijk is he! 30 kilo. Dat is veel, héél veel.

  Ik heb ooit eens gelezen dat dit een gewichtsplateau is. Dat schijnt zo te heten, google er maar eens op. Het schijnt vaker voor te komen dat het verbranden van vet moeilijker of trager gaat naarmate je dichterbij je streefgewicht komt.
  Geen idee of je er wat aan hebt, maar ik dacht, ik gooi ‘m er toch maar even in haha. Voor het geval je net zo gek bent als ik op het ik-google-me-suf-naar-nutteloze-weetjes;)

  Fijn weekend!
  Miranda onlangs geplaatst…Alles over koffie: Favorite FridayMy Profile

 • Reageer Milou 21 mei 2014 om 17:40

  Balen, Bibian! Ik hoop dat je coach je raad kan geven deze week. Bij mij helpt sporten ook super goed bij het afvallen, krachttraining voornamelijk maar ook cardio! Misschien heb je er wat aan? En goed gedaan Lizanne! Ik ben heel benieuwd welke thee dat is? haha:D
  Milou onlangs geplaatst…Diary: Turkije dag 4 t/m 6My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge