Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #24

kijkjeuitBibian: Zoals jullie weten zou ik afgelopen week mijn weekmenu inleveren bij mijn coach om te zien wat ik misschien anders zou kunnen doen omdat ik al een maand op hetzelfde gewicht hang. Ik begon met goede moed en goed eten, ik zou het weekend naar mijn schoonouders gaan en had netjes mijn eten meegenomen. Maar toch lopen zulke weekendjes niet altijd zoals je gepland hebt: je bent later thuis, vergeet te lunchen en als je wat eet zijn het niet de bewuste, gezonde keuzes. Ook nam mijn vriend mij afgelopen week spontaan mee uit lunchen, waar je dan niet echt rekening mee houdt. Maar ik vind dat zulke dingen best moeten kunnen. Helaas is de weegschaal dan niet zo lief voor je en zitten er wat onsjes bij deze week. Ik wil zo graag nog mijn streefgewicht halen en ik ben vast besloten dit te gaan doen. Het leven is met ups en downs en dan mogen de eerste 30 kilo er wel zo afgevlogen zijn, die laatste 6 die gaan er ook nog af en als dat wat langer duurt dan neem ik dat voor lief. Deze week heb ik helaas – of nouja helaas is het niet helemaal – maar heb ik twee etentjes en mijn vriend is jarig. Ik probeer deze week wel mijn weekmenu bij te houden in het geval het wel allemaal netjes verloopt en er in mijn gewicht weer geen daling zit, kan mijn coach het even bekijken. Ik ga er zoals altijd weer met volle moed tegen aan!

IMG_3591Lizanne: Vorige week een kilootje eraf, deze week een pondje erbij. Zo gaat het de laatste weken bij mij. Heel langzaam gaat de lijn wel naar beneden, maar naar mijn mening iets te langzaam. Daarom gaan we het deze week maar weer doen zoals in het hele begin: schrijven, afwegen en een weekplanning maken. Schijnbaar heb ik die structuur toch wel nodig om af te vallen. Hopen dat er volgende week weer een dikke min op de weegschaal staat! Voor nu ga ik maar weer met volle moed er tegenaan!

liefsbibian liefslizanne

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Fonghwa 23 mei 2014 om 13:05

  Manon is nu vanwege haar zwangerschap zeker gestopt met Weightwatchers? 🙂

  • Reageer Manon 23 mei 2014 om 13:37

   Haha, ik was voordat ik al zwanger was “klaar” met WeightWatchers! Ik was al 6 weken stabiel. Na de zwangerschap zal ik vást wel weer gaan WW’en haha.

   • Reageer Fonghwa 23 mei 2014 om 15:10

    Wat goed! Ik vind ook dat je mooi slank bent. Nu mooi slank met een babybuikje <3

    • Reageer Manon 23 mei 2014 om 15:16

     Uhm, ik (Manon, diegene met een babybuikje) doe geen WeightWatchers he 😉 Dit is van Lizanne (mijn zusje) en Bibian haha…. Wel lief hoor 😉

 • Reageer Chantal 23 mei 2014 om 13:18

  Tja meiden het leven is met ups en downz en de weegschaal ook!
  Ik ga aankomende week een weekje all-in op vakantie….daarna gaat bij mij de knop ook weer op standje WW!!!

 • Reageer Marion 23 mei 2014 om 14:17

  Ik wens jullie allebei veel succes! Wel lekker genieten van de etentjes tussendoor, hoor!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: Jezelf iets gunnenMy Profile

 • Reageer Sara 23 mei 2014 om 14:52

  Succes meiden met de laatste kilo’s. Het gaat zoals het gaat en soms moet je gewoon even genieten en gewoon gaan lunchen of uiteten. Ik sta ook al een paar weken stil qua gewicht (soms iets erbij, soms iets eraf), maar met alle examens en drukte op school heb ik het even links laten liggen. Vanaf volgende week ga ik er weer tegenaan!

 • Reageer Vanessa 23 mei 2014 om 15:15

  Pff, de laatste loodjes wegen het zwaarst en dat is écht zo. Ik wens jullie veel succes!
  Vanessa onlangs geplaatst…The Lately TagMy Profile

 • Reageer Cindy 23 mei 2014 om 16:17

  Oh die laatste kilo’s… En dat met al die etentjes enzo. Ik herken het ook, gisteren uit eten geweest, morgenavond uit eten, vorige week uit eten. Maar met goede moed ga ik ook verder! Zet ‘m wederom op, dames!
  Cindy onlangs geplaatst…Rust in je hoofd: tips!My Profile

 • Reageer Dita 23 mei 2014 om 17:39

  Geniet maar van alle leuke dingen meid, die kilo’s gaan er vast wel eens af.. Alles gaat met ups en downs 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Frisse saladeMy Profile

 • Reageer mamoesjka 24 mei 2014 om 12:06

  Jullie zijn goed bezig meiden! Ik hoorde alleen deze week van een oliebollenbakker dat hij volop weight-watcher klanten heeft omdat oliebollen minder punten hebben dan een appelflap, worstenbroodje etc..
  Nu heb ik er hellemaal geen verstand van maar ik bedacht wel dat er dus mensen zijn die de punten zo letterlijk nemen en dus hopen af te vallen door het eten van oliebollen. Vond ik echt hilarisch…
  Misschien is je lichaam gewend aan dit puntensysteem Bibian, wellicht helpt een ander soort dieet/eetpatroon je binnen no-time van die 6 kilo af.. super knap dat je 30 kilo kwijt bent en ik vind jullie er allemaal top uitzien!
  mamoesjka onlangs geplaatst…Trek iets positiefs aan, dat past altijd….My Profile

 • Reageer Nicole 26 mei 2014 om 10:28

  Ik moet ook weer een hoop afvallen alleen weet nog niet hoe ik het wil gaan doen…
  Succes dames.. komt vast goed!
  Nicole onlangs geplaatst…Favorieten: BBQ bijgerechten top 6My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge