Fashion

Zomerschoenen Collectie

Vroeger was ik al dol op schoenen, ik bleef maar kopen en kopen. Ik had zoveel schoenen! Nu ben ik nog steeds gek op schoenen maar ik kan het beperken. Ik kocht mijn schoenen altijd bij van Haren, H&M en dat soort winkels. Niks mis mee maar je merkt toch dat die schoenen niet echt een superkwaliteit hebben. In de winter heb ik met mezelf afgesproken dat ik kwalitatief betere schoenen wilde gaan kopen. Dat heb ik ook gedaan in de winter! Maar dan… De zomer! Ik kan niet genoeg flutjes hebben, hoe goedkoper hoe beter. Vaak laat ik slippertjes en sandaaltjes ook gewoon achter op mijn vakantieadres omdat ze helemaal afgedragen zijn en kapot zijn gegaan. Ik vind dat prima voor zomerschoentjes. Vandaag laat ik mijn collectie zomerschoentjes zien. Het zijn allemaal best wel oude paren, tijd om te gaan shoppen voor sandaaltjes, slippers en hakken!

DSC_0111Als allereerst mijn sneakers/gympen. In Holland is het niet altijd het goede weer om slippers aan te kunnen of als ik een dagje wegga vind ik dichte schoenen toch fijner lopen. Lage grijze Converse – paarse Vans – blauwe nepperds van de Primark – rode nepperds van de Primark.

DSC_0112Dan mijn dichte-tenen-schoenen. Blauw/groene flatjes met glittertjes van Forever21 – roze/grijze luipaard slip-ons van Primark – grijze loafers met studjes van Forever21.

DSC_0116Dan sandaaltjes, mijn favoriete “schoenen” voor de zomer. Simpele turqoise van Primark – nudekleurige met bloemetjes van Primark – zwarte met steentjes van Primark – kleurrijke van ShoeLine – zwarte met strass-steentjes vn Primark. Goh, wel erg veel Primark haha.

DSC_0115Dan echte slippers/flipflops. De meest linker zijn turqoise met een lief strikje erop van de Primark – felroze Havianas – blauw/groene met een gekleurde bloem erop – Makro. (Soms krijg ik echt pijn tussen mijn tenen van teenslippers dus was ik op zoek naar slippers zonder teenstuk. Deze vond ik bij de Makro.)

hakkenEn dan last but not least mijn hakken. Ik draag eigenlijk heel weinig hakken, niet dat ik het niet kan maar ik loop liever op platte schoenen. Op vakantie vind ik het nog wel eens leuk om me helemaal op te doffen en dan komt een paar hakken goed van pas. Rood/roze van de Van Haren – blauwe sleehakken van een winkeltje in Duitsland.

Nu ik mijn zomercollectie zo bij elkaar zie, vind ik dat er zeker nog wat nieuws bij moet haha. Ik ga snel shoppen voor leuke zomerschoentjes!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Kelly caresse 10 mei 2014 om 07:27

  Wow wat een grote schoenencollectie heb je zeg! Leuk om te zien! Ik heb niet zoveel schoenen en ook al veel schoenen of weggedaan of klaar liggen om te verkopen haha
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Huishoudelijk: Aan deze klusjes heb ik een hekel!My Profile

 • Reageer Dita 10 mei 2014 om 08:05

  Mooie collectie! Ik koop in de winter ook kwalitatief betere schoenen en in de zomer goedkopere.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn favoriete blogsMy Profile

 • Reageer Nicole 10 mei 2014 om 08:10

  Wauw wat een collectie.. zoveel heb ik niet hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…Jubileum: Say Yes to the DressMy Profile

 • Reageer Chantal 10 mei 2014 om 08:16

  Leuke schoenen, past bij elke outfit wel iets!
  Kan jij goed lopen op die sandaaltjes van de primark? Ik heb ze wel eens gekocht maar die waren zo plat en hard dat ik ze alleen aan had als ik een “zit-dagje” had.

  • Reageer Manon 10 mei 2014 om 09:09

   Ja! Ik heb eigenlijk hele makkelijke voeten. Kan overal op lopen haha.

 • Reageer Geertje 10 mei 2014 om 09:08

  Wow, wat veel schoenen! Ik heb voor de zomer meestal2 paar ballerina’s en 2 paar birckenstocks… Omdat ik ze dan de hele lente en zomer draag zijn ze vaak de volgende lente/zomer versleten!
  Geertje onlangs geplaatst…TBS Honeymania body scrubMy Profile

 • Reageer Maaike 10 mei 2014 om 09:41

  Wat een leuke collectie! Ik ben nooit zo van de ” zomer ” schoenen. Mijn gympies komen wat vaker de kast uit maar verder heb ik eigenlijk geen enkel slippertje of sandaaltje. Gek eigenlijk!

  X
  Maaike onlangs geplaatst…Birthday GiveAway!My Profile

 • Reageer Miranda 10 mei 2014 om 10:06

  Poeh! Wat een grote collectie.
  Heel herkenbaar! Ik koop in de winter ook minder en betere schoenen. In de zomer veel goedkopere. Haha.

  Veel shopplezier in elk geval:)
  Miranda onlangs geplaatst…OPI sheer tints swatches en nailartMy Profile

 • Reageer Lauriette 10 mei 2014 om 11:44

  Wat een grote schoenencollectie! 🙂 Zitten hele leuke schoenen/sandalen bij!
  Lauriette onlangs geplaatst…Loods 5: Mini Shoplog!My Profile

 • Reageer Petra 10 mei 2014 om 11:52

  En dan te bedenken dat dit alleen je zomercollectie is :-). Maar als jij vindt dat er nog meer bij kan vooral doen. Veel shopplezier. Ik ben benieuwd naar je aanwinsten.
  Petra onlangs geplaatst…Eindelijk een spiegelreflexcameraMy Profile

 • Reageer Marjolein 10 mei 2014 om 12:45

  wauw wat heb jij veel!! Ik heb nog niet eens de helft haha! x
  Marjolein onlangs geplaatst…Shoplog | Ebay aankopenMy Profile

 • Reageer Elise 10 mei 2014 om 12:53

  Wat een prachtige schoenencollectie! Ik herken mezelf zo hard in jouw keuzes. Sandaaltjes vind ik altijd heerlijk. Zo heerlijk zelfs dat ik slecht ben in sandaaltjes wegdoen als ze echt te versleten zijn. Ik heb vorige zomer zelfs een traantje gelaten omdat mijn favoriete slippers uit Valencia kapot waren. Haha sentimentele ik!
  Elise onlangs geplaatst…Mijn eigen kamishibaiMy Profile

  • Reageer Manon 10 mei 2014 om 12:54

   Hahahaha, soms kan ik er ook geen afscheid van doen. Echt ernstig :’)

 • Reageer Cindy 10 mei 2014 om 15:43

  Wat een leuke schoenencollectie! Ik loop het liefste in ballerina’s, ik heb ze dan ook in allerlei kleuren. En sandaaltjes, ik kan niet wachten totdat ik die weer aan heb. Sinds kort draag ik ook gympen, ideaal!
  Cindy onlangs geplaatst…Mijn birthday wishlistMy Profile

 • Reageer Nanda 10 mei 2014 om 18:08

  Wat een leuke schoenen! En inderdaad veel Primark, haha. Heb zelf ook een aantal primark sandaaltjes, al heb ik qua pasvorm en kwaliteit liever wat duurdere. Maarja, het geld he 😉
  Nanda onlangs geplaatst…Making dreams come true: ASIA!!My Profile

 • Reageer Suzanne 10 mei 2014 om 20:10

  Wat een fijne schoenen! Ik ben helemaal into de sneakers, terwijl ik dat vorig jaar totaal niet was.
  Suzanne onlangs geplaatst…How is your Calm and Happy life?My Profile

 • Reageer Bibians schoenencollectie | Little Wonder World 10 juni 2014 om 06:01

  […] dessins, alle merken. Dus wat ga je dan al gauw shoppen, juist schoenen. Laatst liet Manon al  haar zomerschoentjes zien, en ik dacht laat ik ook eens mijn schoenencollectie showen. Ik ben zo’n miep die onder […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge