Lifestyle, Persoonlijk

Bibians Random Favorieten

bibiansrandom
Het is weer tijd voor wat favorieten! Wij doen niet elke maand onze favorieten maar het leek me leuk deze een keer met jullie te delen. Het is niet alleen beauty of fashion maar allerlei spulletjes die ik graag gebruik.

1Allereerst deze pindapasta van de body&fit shop. Lizanne bestelde daar laatst en ik vroeg haar deze pindapasta mee te bestellen. En ja, hij is heel lekker! Een beetje droog maar je proeft de pinda’s zo goed, ja heel lekker! Verder ben ik weer helemaal fan van de Optimel Griekse stijl, naast dat het onwijs weinig punten heeft, is het ook super lekker en vult het goed!

2Dan mijn iPad, deze kan niet in het lijstje ontbreken. Ik heb een iPad 2 en ook de nieuwste met 4G en we zijn stapelgek op elkaar haha. Nee, het is en blijft een favoriet. De laptop komt weinig de kast uit omdat je zoveel op de iPad kan doen. Ik doe er alles op: mijn bankzaken, dingetjes voor de blog en bijvoorbeeld mijn mail. Daarnaast heb ik een nieuwe agenda gekocht. Ik kon mijn ei niet kwijt in de Personal Filofax en deze ga ik dan ook verkopen. Ik had te weinig ruimte en dus besloot ik gewoon weer een normale agenda te kopen. Ik heb er al veel ingezet en ik kan niet wachten om hem te gaan gebruiken!

3Dan deze witte blouse en de bordeaux rode maxirok van de Hema. Deze draag ik ontiegelijk veel. Het is makkelijk, luchtig en het zit lekker.

4Met mijn verjaardag kreeg ik een bon van de Ici Paris en omdat ik daar eigenlijk nooit kom is dat natuurlijk altijd leuk. Ik kocht onder andere deze body scrub, en oh my goodness, hij is zo lekker! Een heerlijke frisse geur en ook de scrubdeeltjes zijn precies goed! Dan deze heerlijke zoete douchegel van Balea. De hele badkamer ruikt er naar als ik gedoucht heb. Een beetje het zelfde effect als Snowfairy van Lush haha!

5Als laatste deze blush van Mac, hij is al best oud maar gebruikte hem nooit zoveel. Maar ik heb heb weer helemaal herontdekt en hij gaat elke ochtend op mijn wangen. En op dit moment heb ik dit geurtje weer herontdekt: Eternity van Calvin Klein, een heerlijke frisse geur, I love it!

Dit waren mijn random favorieten, wat zijn jullie favorieten die ik ook een keer moet proberen?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Kelly caresse 21 juni 2014 om 07:24

  Wat een leuk lijstje Bibian! De bordeaux rode rok is leuk! Met een 4g ipad heb je dus overal internet via een simkaartje? Woehoe dat is cool hihi
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Oproepje: Ask Mama Kelly anything!My Profile

 • Reageer Sara 21 juni 2014 om 07:37

  Leuk om te zien! Hoe heet die blush van Mac?

 • Reageer Dita 21 juni 2014 om 07:49

  Leuke favorieten!

 • Reageer Geertje 21 juni 2014 om 08:11

  Leuk favorieten…. Ben eigenlijk wel benieuwd naar die pindapasta.. Is dat lekkerder dan pindakaas? En Eternity van Calvin Klein is inderdaad heel lekker!
  Geertje onlangs geplaatst…Verhuis Update: Dozen En RegelenMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 21 juni 2014 om 16:05

   Ik vind hem erg lekker al is hij wel erg “droog” in de mond!

 • Reageer Marion 21 juni 2014 om 08:59

  Die scrub heb ik ook! Hij is lekker hè?! Ik heb de hele lijn erbij gekocht: handzeep, douchegel en bodylotion. Zo genieten!
  Marion onlangs geplaatst…I Hope You Dance ~ Lee Ann WomackMy Profile

 • Reageer Miranda 21 juni 2014 om 09:20

  Oh die scrub klinkt fijn zeg! En je maxirok vins ik erg mooi!
  Miranda onlangs geplaatst…The guilty pleasure tagMy Profile

 • Reageer Petra 21 juni 2014 om 09:50

  De maxirok is leuk! Eternity is inderdaad een lekker geurtje. In de zomer zweer ik al jaren bij Coolwater van Davidoff.
  Petra onlangs geplaatst…Hoe mijn leven er uit zou zien als ik geen kinderen hadMy Profile

 • Reageer Cindy 21 juni 2014 om 13:45

  Leuke favorieten! De maxiskirt is voor mij helaas te lang 🙁
  Cindy onlangs geplaatst…Plog 20 juni 2014My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 21 juni 2014 om 16:03

   Ahhw dat is jammer, kan je hem niet zelf een stukje korter maken?

 • Reageer Vanessa 21 juni 2014 om 15:49

  Leuke favorieten! Ik vind je witte blouse heel mooi. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar die douchegel van Balea. Jammer dat we ze in België niet kunnen kopen.
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuw in mijn douche: Fa Vitamine C + Pink Grapefruit Shower Gel & Nivea Creme Care Shower CreamMy Profile

 • Reageer Monique 21 juni 2014 om 23:38

  Leuk om te zien! HEMA heeft best vaak leuke kleding (en niet alleen voor baby’s en kindjes :-)). Ik hou er trouwens ook zo van als je een douchegel/scrub nog ruikt als je al klaar bent met douchen. Heerlijk!
  Monique onlangs geplaatst…Tag: ‘Mijn leven als mama’My Profile

 • Reageer Kim / Vintage & Beauty 22 juni 2014 om 14:19

  Wat een mooie maxirok! Die had ik nog niet gezien bij de Hema 🙂
  Kim / Vintage & Beauty onlangs geplaatst…Day Zero ProjectMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge