Fashion

Bibians schoenencollectie

Schoenen? Schoenen, ja! Schoenen. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Toen ik nog zo’n 30 kilo zwaarder was, was het kleren kopen niet altijd even leuk. Maar wat wel altijd paste waren schoenen. Alle kleuren, alle dessins, alle merken. Dus wat ga je dan al gauw shoppen, juist schoenen. Laatst liet Manon al  haar zomerschoentjes zien, en ik dacht laat ik ook eens mijn schoenencollectie showen. Ik ben zo’n miep die onder een wit shirt geen blauwe schoenen doet, of er moet blauw in zitten anders komen er witte onder. Dus ja, ik heb veel verschillende kleuren, kijken jullie mee?

DSCN0677Dit zijn de schoenen die ik het meeste draag. Ik ben gewoon niet zo van de nette schoenen en dus pak ik al snel een sneakersoort. Links zijn blauwe schoentjes met witte polkadots, deze komen van de Primark. Daarnaast rode, zwarte en witte All Stars. De witte zijn echt, de anderen zijn van de Primark.

DSCN0680Nog meer sneakers, de eerste zijn zwart met panterprint van de Primark (ja alweer hahah). De zwart met bruin leren details zijn Vans, deze kocht ik in Amerika. Daarnaast roze met groene Adidas, deze draag ik niet heel vaak meer. En tot slot nog een paar bordeaux rode neppe Vans van de Primark.

DSCN0682Dan nog twee paar laarsjes, de eerste zijn zwarte afzaklaarzen van Jeffrey Campbell, de rechter laarzen zijn van de Forever21 en kocht ik in Amerika. In het midden staan witte Adidas schoenen, die eigenlijk wel weg kunnen, ze zijn niet meer zo wit als dat ze waren!

DSCN0683Tot slot mijn super geliefde bruine Uggs, ja ik kan niet zonder in de winter en dit is al mijn 3e paar. Ze zitten lekker, warm en ik vind ze best leuk! Dan nog mijn neon roze Vans, inclusief vlek waar ik me ontiegelijk aan stoor haha.

Dit waren al mijn schoenen, de slippertjes niet mee gerekend want dan ben ik nog een blogpost verder geloof ik haha. Hebben jullie ook zoveel schoenen? Zoals jullie zien ben ik totaal niet van de hakken of de nette schoenen, doe mij maar gewoon een sneaker!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Wendy (B) 10 juni 2014 om 06:25

  De hoeveelheid valt mee hoor.
  Ik vind dat totaal niet veel.
  Ik heb er meer maar wat van alle soorten maar er zijn maar een aantal paar die ik gebruik.
  De rest is nieuw en dus reserve 🙂

 • Reageer Kelly caresse 10 juni 2014 om 07:07

  Wat leuk om jouw schoenencollectie te zien! Wat een leuke heb je en ik vind dit wel veel schoenen. Ik heb misschien maximaal 10 paar in gebruik en de rest op zolder in een doos haha
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Recept voor oreo cupcakes met pinda frosting (semi healthy)My Profile

 • Reageer Miranda 10 juni 2014 om 07:53

  Leuk! Zo’n schoenenstash:) ik herken heel erg wat je zegt over gekleurde schoenen dat ze wel moeten matchen bij de kleuren van de top bijv. Ik ben daar ook heel erg precies in:)
  Miranda onlangs geplaatst…Nailart WK voetbalMy Profile

 • Reageer Pauline 10 juni 2014 om 08:10

  Ha, ja hier ook allemaal sneakers en paar uggs 😉 hakken kan ik echt niet op lopen!
  Ik vind je neonroze vans het leukste! Jammer van de vlek inderdaad 😉
  Pauline onlangs geplaatst…Fotodagboek #23My Profile

 • Reageer Lifestyle-Fabriek 10 juni 2014 om 08:20

  Sneakerella! Leuk artikel! De All Stars van de Primark zitten vind ik persoonlijk echt heel fijn!
  Lifestyle-Fabriek onlangs geplaatst…FOOD: HEAVENLY SCONESMy Profile

 • Reageer Dita 10 juni 2014 om 08:37

  Leuk om te zien. Ik ben dol op All stars mar draag ook naar feestjes enzo wel hakken.
  Dita onlangs geplaatst…Plog – Maandag 9 juni 2014My Profile

 • Reageer Zina 10 juni 2014 om 08:43

  Eerlijk gezegd vind ik helemaal niet dat je zoveel schoenen hebt, maar dat ligt dan waarschijnlijk aan mijn enorme collectie :’) zelf draag ik ook voornamelijk sneakers dus die vind ik ook het leukst in jouw verzameling.
  Zina onlangs geplaatst…Mijn mooiste concert herinneringenMy Profile

 • Reageer Vanessa 10 juni 2014 om 09:08

  Ik vind de blauwe schoentjes en All Stars heel leuk! Draag trouwens ook het liefst comfy schoenen.
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips om veilig te zonnenMy Profile

 • Reageer mamoesjka 10 juni 2014 om 09:46

  keurige collectie hoor….en ook goedkope exemplaartjes ertussen, kei goed! Ik heb een hele kast vol en wissel wel 3x per dag van schoen, oeps! 🙂
  mamoesjka onlangs geplaatst…Chi Organics (winactie)My Profile

 • Reageer Judith 10 juni 2014 om 09:55

  De felroze vans vind ik super! (Heb je vanish al geprobeerd?) En Uggs: ik hou er ook van. Ben eigenlijk ook wel heel benieuwd naar je zomerschoenen-collectie 🙂
  Judith onlangs geplaatst…You talk #1. Wat als…?My Profile

 • Reageer Cindy 10 juni 2014 om 10:24

  Leuk om te zien! Ik had laatst een paar gympen bij Primark gekocht en sindsdien draag ik vaker sneakers.
  Cindy onlangs geplaatst…Persoonlijk: Ruim 10 maanden geleden…My Profile

 • Reageer Jess 10 juni 2014 om 13:11

  Leuk!!! Ik heb ook zo’n blog in de planning haha. Ik heb echt belachelijk veel schoenen. Vooral veel gympjes en slippers 😉
  Jess onlangs geplaatst…Zwangerige update + mirror shotsMy Profile

 • Reageer Petra 10 juni 2014 om 13:25

  Ik ben jaloers 🙂 Ik heb de pech dat goedkopere schoenen gewoon niet aan mij zijn besteed.Te smalle voeten, rare tenen, helaas ook zweetvoeten. Helaas zit ik toch vaak vast aan leren schoenen. Geen Primark dus voor mij. En zo te zien hebben die echt een leuke collectie. De All Stars en Vans zijn leuk. En love de panterprint.
  Petra onlangs geplaatst…Welkom op Happy LionessMy Profile

 • Reageer Sara 10 juni 2014 om 17:01

  Leuk om te zien! Ik heb juist te weinig van dat soort schoenen, terwijl ze zo comfortabel zijn en staat ook leuk. Ik ga ook maar eens langs de Primak!

 • Reageer Marion 10 juni 2014 om 18:05

  Jemig wat een berg! Haha. Ik ben ook absoluut niet van de hakken. Lekker comfy.
  Marion onlangs geplaatst…De Google TagMy Profile

 • Reageer Nicole 11 juni 2014 om 06:21

  Ik draag ook t liefst zulke schoenen!
  Nicole onlangs geplaatst…BabyzwemmenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge