Babypraat, New In, Persoonlijk

Cadeautjes van River

Jullie hebben allemaal de vlog van Rivers eerste verjaardag kunnen zien. Het was super mooi weer en er was enorm veel visite! En River… die is echt enorm verwend. Het was een geslaagde verjaardag en Rivers was ’s avonds moeskapot en heeft tot de volgende ochtend tot half 9 geslapen. Het leek me leuk om te laten zien wat River allemaal gekregen heeft, misschien kun je zelf ook wat ideetjes opdoen! Kijken jullie mee naar deze enorme bofkont?

1Als eerste op de foto een geweldige loop/zit auto, hoe vet is dat ding. Hij was op de verjaardag ook echt in trek en River vindt hem ook geweldig. Nog niet om op te zitten, want er mee rijden en duwen is natuurlijk ook hartstikke leuk. Dan kreeg hij ook deze loopmuis, ook al zo’n tof cadeau. Hij is van hout en ligt echt stevig op de grond. Ook kreeg hij van Lizanne deze geweldig fiets met duwstang. Zoiets had hij nog niet en komt dus helemaal van pas, kunnen we mooi een keer op de fiets naar de AH.

2Deze te gave fiets heeft River gekregen van mijn zus en haar vriend, ik vind hem echt heel stoer en zoiets wou ik zeker hebben voor River. Wat nog gaver is dat hij 2e hands gekocht is en zij hem helemaal hebben geverfd, gepimpt en als nieuw gemaakt hebben, en je ziet er niks van! Van de beste vriend van Mike kregen we deze New Balance schoentjes, woeaaaaah te gaaf! Verder kreeg hij ook enorm veel leuke kleertjes en daar is deze mama natuurlijk ook erg blij mee!

3Van Manon en Robert kreeg hij dit autokleed en alsof hij nog niet genoeg verwend was ook nog auto’s en een garage erbij! Verder kreeg hij ook nog een blokkendoos van Woezel en Pip en een piano, ik kreeg deze niet goed op de foto want River wilde er graag mee spelen haha. Van de ouders van Manon en Lizanne kreeg River deze houten schommel, helemaal leuk want River houdt van schommelen!

4Ik weet niet goed van wie hij wat heeft gekregen maar ik weet wel dat dit te leuke zwembad van zijn oom en tante afkomstig is, hij gaat zeker in de zomer heerlijk zwemmen. Dan kreeg hij nog een houten kar met blokken, een telefoon en een auto met kiepwagen. Voor het kinderdagverblijf vroegen we een rugzakje zodat ik niet telkens de hele luiertas mee moest zeulen en we kregen deze hele stoere! Nog wat sokken en een badeend met liedjes!

5Hij kreeg ook nog boeken en die van Bumba is wel heel speciaal, hier speelt River een rol in en zijn naam wordt dus overal genoemd, heel leuk zo’n gepersonaliseerd cadeautje. Verder kreeg hij nog cadeaubonnen van Intertoys, van een schoenenwinkel (mama is happy) en geld voor de dierentuin. Een leuke molen voor op zijn nieuwe fiets kon natuurlijk ook niet ontbreken en speelgoed voor in de zandbak ook niet!

6Als laatste cadeaus kreeg hij nog deze houten trein, een zand- en watertafel en een geweldige houten zandbak (hee that’s me). We zijn echt enorm blij met alle mooie en praktische cadeautjes en River, die is er ook heel blij mee. Het was een leuke dag om niet te vergeten!

DSCF0043

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Dita 4 juni 2014 om 06:36

  Wat een leuke cadeautjes heeft River gekregen.
  Dita onlangs geplaatst…Weekendje VlielandMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 4 juni 2014 om 07:05

  Wat een bofkont die River zeg! Dat loop autootje is echt heel leuk. En zo’n houten schommel is cool, dat wil ik ook voor Lana als ze iets groter is, ik schommelde vroeger ook zo veel
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Laatste keer aangrijpende verhalen: Elara en de Clini ClownsMy Profile

 • Reageer Marion 4 juni 2014 om 07:18

  Wat een verwennerij! Heerlijk om te zien! Prachtig die loopauto!
  Marion onlangs geplaatst…Eestoornis ~ Herstel: Paniek en herpakkenMy Profile

 • Reageer Geertje 4 juni 2014 om 07:46

  Wat is River verwend!!! Wat zal hij lekker spelen de komende tijd! Die wheelybug (muis) is leuk!!! Wij hadden het lieveheersbeestje voor onze meiden!
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven #21My Profile

 • Reageer Vanessa 4 juni 2014 om 08:08

  Wat een leuke cadeautjes heeft River gekregen. Hij zal de komende tijd goed kunnen spelen! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Max Factor CC CreamMy Profile

 • Reageer Lauriette 4 juni 2014 om 08:11

  Jeetje wat een hoeveelheid vervoersmiddelen! Leuk!
  Lauriette onlangs geplaatst…Girl Crush: Sara DonaldsonMy Profile

 • Reageer Judith 4 juni 2014 om 08:50

  Wauw, wauw! River is écht goed verwend zeg! Heerlijk haha! Ook fijn dat het verschillende soorten cadeautjes zijn. Ik vraag me wel af, waar ga je alles laten hihi 😉
  Judith onlangs geplaatst…Mama zijn #2: Feest! Uitnodigingen.My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 4 juni 2014 om 15:35

   haha dat vroeg ik mezelf ook af, maar het is gelukt! Ik heb een grote houten speelgoedkist waar al het kleine speelgoed in zit. De fiets met duwstang staat in de gang. De watertafel staat in de schuur of buiten en de witte loopfiets staat nu nog als eyecatcher op zijn kamer. De loopauto en muis staan onder de trap in de woonkamer. Ahja met een kind is het nou eenmaal wat rommeliger haha

 • Reageer Miranda 4 juni 2014 om 09:22

  Leuk om alle foto’s zo in een artikel te zetten.
  Wat is river verwend! Leuke cadeau’s zitten er tussen!
  Miranda onlangs geplaatst…Het grote geheim voor mooie sterke nagels;)My Profile

 • Reageer Nicole 4 juni 2014 om 09:51

  Hij is echt goed verwend.. wel 4 “fietsen” hihi…!
  Erg leuke spulletjes, kan hij weer mee vooruit!
  Nicole onlangs geplaatst…Huishouden: soms krijg ik het op mijn heupenMy Profile

 • Reageer Wendy (B) 4 juni 2014 om 13:24

  River is pas 1 jaar en hij heeft al meer transportmiddelen dan mij 😀 !

  • Reageer Bibian Sloot 4 juni 2014 om 15:32

   hahahaha echtzo!

 • Reageer Danielle 4 juni 2014 om 18:34

  Dat zijn een hoop leuke cadeautjes! Voorlopig geen verveling!

 • Reageer Wendy 4 juni 2014 om 22:07

  Wat een verwennerij! Leuk om al de cadeautjes te zien.
  Wendy onlangs geplaatst…InstaMei ‘14My Profile

 • Reageer Joyce 5 juni 2014 om 17:14

  Wauw wat is River verwend zeg, leuk! En wat een gave cadeaus!
  Joyce onlangs geplaatst…TBT – ThailandMy Profile

 • Reageer Petra 5 juni 2014 om 21:21

  Zo hij is goed verwend De piano en het autokleed doen het hier ook erg goed. En tja jongens en auto’s volgens mij kan het dan al niet snel meer mis gaan.
  Petra onlangs geplaatst…Mannelijke trekjesMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge